Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bosworth Hall Hotel & Spa

Resenär (1498)
Svit och rum (374)
Middag (55)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Pool
Restaurang
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumservice
Fri parkering
Kostnadsfritt internet
Bar/lounge
Spa
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Bastu
Betalt internet
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Inomhuspool
Konferensanläggningar
Mötesrum
Offentligt wifi
Rökfritt hotell
Tvättservice
Uppvärmd pool
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Parkutsikt
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
55Ganska promenadvänligt
Bedömning: 55 av 100
14restaurangerinom 1 km
2sevärdheterinom 1 km
4 886omdömen
1 510bilder
60F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 631
  • 1 410
  • 1 088
  • 801
  • 956
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi aldrig kommer att använda detta hotell igen. Oförskämd personal, oorganiserat, smutsigt. Aldrig varit så besviken på någon annanstans. En av oss, var tvungen att sova på en zbed trots att vi bokade ett tvåbäddsrum och ett dubbelrum tillsammans. Bra jobb en om oss var inte i
Läs mer
Svarade 4 aug. 2017
Thank you for taking the time to write a review. I would like to take this opportunity to apologise on behalf of our Bosworth Hall hotel for the confusion regarding your allocated room as well as your overall experience with the hotel.
Läs mer
Vi stannade en natt i juli deltog i en familj bröllop nästa dag i en närliggande by och vi kunde inte bo i bröllopskvarn tills den faktiska på bröllopsdagen. Det här stället ser underbara från utsidan. Tja, jag kunde lämna min recension där men som inte skulle vara rätt. Om vi
Läs mer
Svarade 4 aug. 2017
I would like to thank you for taking the time to write a review of our Bosworth Hall hotel. If I could please ask you to forward your feedback onto our Customer Services Team (customerservices711@britanniahotels.com) in order for them to fully investigate and appropriately action the above issues you have raised. Our team will then contact you directly with a response. I would like to take this initial opportunity to apologise on behald of our Bosworth Hall hotel for the issues you experienced while staying with us.
Läs mer
Bodde på hotellet en natt på ett mysterium resa. Härligt ut från utanför hotellet ligger i vackra trädgård men den där inne var ganska slitet. Rummet var stort men möblerna måste komma från granny's. Var det dock rent och sängen var bekväm. Kvällen måltid var en stekservering
Läs mer
Svarade 4 aug. 2017
Thank you for taking the time to leave feedback on Trip Advisor. I will pass the entire review onto the team at Bosworth Hall directly so they are aware of what you experienced as they will want to do their best to avoid this happening in future and address the issues that you have raised. I do hope you will come back and stay with us again.
Läs mer
Jag har aldrig bott på ett sådant smutsigt, nedslitet, ledsamt hotell! Byggnaden och trädgården är magnifik, men rummen. . . . . De var smutsiga, i stort behov av renovering och en sådan besvikelse. Personalen var helt okej och chefen mest ursäktande, men det hindrade inte
Läs mer
Svarade 1 aug. 2017
Thank you for taking the time to write a review of our Bosworth Hall hotel. I'm sorry to learn of the issues that you experienced while staying with us. I hope your recent holiday does not discourage you from staying with us again.
Läs mer
Min flickvän och jag bokade detta på grund av renoveringar på vår house. 1 Gata intryck vi är verkligen trevligt. Hotellet är vackert från utsidan och det är beläget i en vacker by, vi försökte imponera på en bra start. På insidan, hotellet är slitet, men det har också karaktär
Läs mer
Svarade 1 aug. 2017
I would like to thank you for taking the time to write a review. I hope that despite the issues you mention regarding the room and the hotel in general you were able to have an enjoyable time with us and I hope your recent holiday does not discourage you from staying with us again.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrumFamilje- och lekområden
Bilden tillhandahållen av ledningenBosworth Hall Hotel & Spa
Twin room
Lovely Room, Drinks Tray, Toiletries, Towel etc.
Bites from bed bugs
FöregåendeNästa
12345675
Hi what is the food like in Crompton's Restaurant is there a choice or set menu ?
It was a set menu with 3 choices for each course when we went
0 röster
Visa alla svar
Hi just wondered if you have any rooms without having to use stairs
There are plenty of rooms on the ground floor
0 röster
Visa alla svar
Hi just wondered if you have any rooms without having to use stairs
HI Yes if you ask for the rooms on the ground floor of the croquet block these will be suitable Thanks Mark General Manager
0 röster
Visa alla svar
Food no problem especially for what we paid
0 röster
Visa alla svar
could anyone tell me if there is entertainment in the evenings at this hotel please.
Hi, As a standard we don’t have daily entertainment in the hotel, Thanks
0 röster
Visa alla svar
FöregåendeNästa
12345612
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
49 US$ - 105 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
hotel bosworth hallbosworth hall marketbosworth hotelbosworth hall hotel
PLATS
StorbritannienEnglandMarket Bosworth
ANTAL RUM
210
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt