Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Mercure Farnham Bush Hotel

Översikt
Besök hotellets webbplats
E-post till hotell
The Borough, Farnham GU9 7NN England Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukostbuffé
Luftkonditionering
Rökfritt hotell
Restaurang
Rumservice
3-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Mercure Farnham Bush Hotel
Specialerbjudande:BÄSTA PRIS ONLINE!
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Restaurang
Fri parkering
Rumservice
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Golfbana
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Luftkonditionering
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Pool
Precis vid stranden
Bar/lounge
Spa
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumstyper
Rökfria rum, Familjerum
Hotellklass
Kontaktinformation
Rumstyper
Rökfria rum, Familjerum
Antal rum
94
Prisklass
83 US$ - 150 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Mercure Farnham Bush Hotel Farnham
,
Accor Bush Farnham
Plats
Storbritannien > England > Surrey > Farnham
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i närheten
The Bishops Table
130 omdömen
0,39 km bort
Premier Inn Farnham
293 omdömen
1,12 km bort
Farnham House Hotel
335 omdömen
2,93 km bort
Premier Inn Aldershot Hotel
552 omdömen
4,28 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 141 restauranger i närheten
The Queens Head
285 omdömen
0,11 km bort
Da Massimo Italian Restaurant
67 omdömen
0,09 km bort
Brasserie Blanc
824 omdömen
0,12 km bort
The Botanist
533 omdömen
0,06 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 37 sevärdheter i närheten
Farnham Park
146 omdömen
0,2 km bort
Waverley Abbey
137 omdömen
1,07 km bort
Farnham Castle
295 omdömen
0,3 km bort
Farnham Maltings
127 omdömen
0,38 km bort
Omdömen med mera
760omdömen
233bilder
7F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 135
  • 223
  • 195
  • 119
  • 89
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Nedgånget hotell, smutsiga badrum, personalen som helt uppriktigt sagt skulle inte bry mig mindre. Uppmärksamhet på detaljer brister allvarligt på. För £ 125 per natt, jag hoppades för en mycket bättre upplevelse. Dålig valuta. Undvik.
Läs mer
Svar från Tony T, General Manager för Mercure Farnham Bush Hotel
Svarade 7 aug. 2017
Dear guest, I am very sorry to read your feedback following your stay with us at the Mercure Farnham Bush Hotel. Please do contact me with a telephone number by sending a quick e-mail to h6621-gm@accor.com, so that I can discuss your feedback with you in more detail. I hope to hear from you soon. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
Läs mer
Vi bodde här som en del av en bröllopsfest i vilket jag tror för brud och brudgum haft över 20 rum bokat. Ankomsten var fina rummet var okej men badrummet var kass och rost på kylaren dusch temperaturen var antingen eller fryser scolding. Det här stället var kraftigt drogs ned av
Läs mer
Svar från Tony T, General Manager för Mercure Farnham Bush Hotel
Svarade 7 aug. 2017
Dear guest. Thank you for your feedback following your recent stay with us at the Mercure Farnham Bush Hotel. I am very sorry to hear about your disappointing stay and that you were let down by our night porter. This will be dealt with straight away, as we really want all of our guests to stay in our bars longer and enjoy themselves. We hope you enjoyed the party itself and will work hard to improve on our services. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
Läs mer
Detta originella, dels historisk byggnad ligger i vackra market town of Farnham Surrey England, det är den enda positiv sak att säga om detta hotell. Jag skulle gärna velat ha såg ut tidigare den shabbiness av inredningen, men det finns ingen ursäkt för snusk och det här hotellet
Läs mer
Svar från Tony T, General Manager för Mercure Farnham Bush Hotel
Svarade 7 aug. 2017
Dear guest, Thank you for your feedback following your stay at the Mercure Farnham Bush Hotel. I am sorry to read that you had a sleepless night. I am also sorry that your room wasn't up to a good standard in terms of cleanliness. It would be good to discuss this with you so that we are aware in which room you stayed and avoid this going forward. I hope we may be able to welcome you back for a hassle free stay in the future. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
Läs mer
Bodde här en lördag kväll. Vi deltog i en födelsedagsfest i det närbelägna Liphhook.

Vid ankomsten vi märkte att det fanns en ny stor byggnaden till sidan av hotellet - detta är ganska smart inte visat på hemsidan - du bara kan se den gamla delen av byggnaden som är vacker. Tyvä
Läs mer
Svar från Tony T, General Manager för Mercure Farnham Bush Hotel
Svarade 2 aug. 2017
Dear guest, Thank you for your feedback following your recent stay with us at the Mercure Farnham Bush Hotel. We are very sorry that you had a disturbed night rest. Please note that we have a 24 hour reception team who could have assisted in rectifying this noise disturbance if they had been notified at the time. We appreciate that this happened during the night though. We are also sorry though that we didn't deal with your feedback better and more efficiently. Please feel free to contact me on h6621-gm@accor.com to discuss your feedback further. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
Läs mer
Vi bokade med hotellet för en 40-årsdag middag och att säga att det var en mardröm skulle vara en underdrift.

Vi väntade över 1 tim 40 minuter på vår huvudsakliga naturligtvis försedd med ingenting kommande och uppgett vi skulle lämna. Herrn i receptionen var fantastisk med att
Läs mer
Svar från Tony T, General Manager för Mercure Farnham Bush Hotel
Svarade 24 juli 2017
Dear guest, Thank you for your dinner review following your recent visit to the Mercure Farnham Bush Hotel. As discussed with you, we would again like to apologize that it took so long to serve your small group. Whilst we were busy in the hotel and had a large dinner group as well, this should certainly not have stopped us from serving you your dinner in a far quicker manner. We have discussed this with the team to avoid this in the future. I am however pleased that you did like the food itself and our general staff friendliness. We hope we may serve you again soon to show you we can be far more efficient next time. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagFöretagscenter och evenemangsrum
Window sill in room
Bilden tillhandahållen av ledningenMercure Farnham Bush Hotel
Guest room
Bilden tillhandahållen av ledningenMercure Farnham Bush Hotel
Guest room
Bilden tillhandahållen av ledningenMercure Farnham Bush Hotel
Guest room
Bilden tillhandahållen av ledningenMercure Farnham Bush Hotel
Guest room
Föregående
When would the renovation take place for the public areas and rooms?
At this moment, we are discussing it with our new owners who would like to proceed promptly. The only issue is that the hotel is always full. We need to find the best timing for that. Best regards
0 röster
Visa alla svar
Does anyone know what times they serve breakfast?
Dear Valuable Guest, We do serve breakfast from 7:00 to 10:00 on week days and from 7:30 to 10:30 on week ends. Best regards
0 röster
Visa alla svar
Oh dear reading the reviews , just nervous about our stay on Saturday What is difference between the standard room and priveldge room ?
Dear Valuable Guest, Welcome to Mercure Farnham Bush Hotel.... The difference lies in the amenities we offer and the room size. Let me know your name and I will make sure you will be at your ease.
0 röster
Visa alla svar
Do you have complimentary hair dryers?
Yes we Do...Welcome to Mercure Farham Bush Hotel.
0 röster
Visa alla svar
Do you allow dogs?
Thank you for your question. Yes, we do allow dogs at the Mercure Farnham Bush Hotel. We charge £10 per night for a dog to stay in your room. We wouldn't be able to accommodate a dog in our lounge or restaurant, as food is being served there, but we also have lovely gardens and you can take your dog onto the terrace. If you have any further questions, feel free to ask me. Kindest regards, Tony Tijhuis General Manager
1 röst
Visa alla svar
Föregående
12
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt