Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Dunkerley's Restaurant and Hotel

Besök hotellets webbplats
Resenär (60)
Svit och rum (29)
Middag (7)
Certificate of Excellence
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Restaurang
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Rumservice
Bar/lounge
Frukost ingår
Offentligt wifi
Rökfritt hotell
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Fina utsikter
Utsikt över bukten
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Plats
Helhetsvy
100Perfekt för de som vill promenera
Bedömning: 100 av 100
89restaurangerinom 0,5 km
47sevärdheterinom 0,5 km
311omdömen
72bilder
4F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 149
  • 90
  • 49
  • 13
  • 10
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Vi letade efter ett mysigt ställe nära Dover innan forsatt resa västerut. Vi snubblade över detta och det var inga problem att ställa in extrasängar åt barnen. Underbar utsikt över havet, god engelsk frukost. Härlig bar och restaurang med goda musslor. Vi stannade två nätter på
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Jag bokade 3 rum på detta hotell innan till en familj bröllop. Rummen var rena och bekväma. En del av den inredning är ute efter en lite slitet men det här skulle inte sätta mig av bokningen igen. Hotellet ligger i ett fantastiskt läge och med en bra restaurang och pub i sådana
Läs mer
Jag har just hade de mest läcker måltid från den a la carte menu . Den ostron var att dö för, den biff var gjort till perfektion och den choklad fondant desert skickade mig till himlen. Bra gjort Dunkerleys , jag vill ha glatt betalat dubbla för att maten. Och servicen var också
Läs mer
Detta hotell är en riktigt bra läge vid havet. Vårt rum hade en härlig utsikt över havet men det var riktigt trångt. Personalen var hjälpsam men hotellet är ganska slitet och verkligen krävs att vara ordentligt uppdaterad.
Läs mer
Detta är inte som andra hotell i världen. Ian - ägaren - det mest genuint välkomnande person på de planet. "Är vi som ser efter dig' är delade med alla sina gäster. Inget speciellt - en härlig dam - välkomnar alla med en utmärkt leende. Då det finns en diamond - att använda
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Our room
The "Live" light switch with no switch which nearly gave me a shock!
FöregåendeNästa
123456
Good morning Dunkerley's My wife and I stayed with you on Saturday June 24th, this was in celebration of our 20th Wedding Anniversary. We have stayed with you on 3 / 4 other occasions and always had a good experience. Sad to say this time was a huge disappointment for us both. From ordering our starters and main the wait seemed to last forever, in fact it was 2 hours, yes 2 hours from ordering until our mains were delivered to our table. My wife had ordered the Asparagus with the poached egg and Hollandaise. My wife asked if she could forgo the poached egg, when it arrived at the table it consisted of 3 tiny sprigs of Asparagus and a splattering of Hollandaise at nearly £8:00 was this value for money " I think not " a couple of extra sprigs of Asparagus in place of the poached egg might have helped or even some Parmesan shavings just to make it look like there was more on the plate. We were offered no bread, our wine order and drinks to forever to come......not good. In fact the table next to us came in after us and got served before us including their starters and mains, again not good. The next morning at breakfast things hadn't improved, again service was poor and very slow, so much so a couple waiting for their breakfast got up from their table and went next door to the Cafe. When booking out I mentioned the above to the lady on reception and she duly made a note of our concerns and said she would have it dealt with. When booking in my details were taken including phone number and email address. I was expecting a response from Dunkerleys but it fairly obvious this isn't going to happen, which probably tells me something about your customer service. Would I say I had value for my £200 + one night stay...... probably not. Hopefully you'll take note of my comments and take steps to insure they are not repeated. Regards.
I'm sorry you had such a bad experience! That is no fun at all. We stopped in for a late lunch (did not spend the night as we were staying in Dover). It was very slow customer-wise and we received our wine and lunch in a timely manner - not fast, but timely.
1 röst
Visa alla svar
What about parking.Does the hotel offer a permit for guest's like other resorts Can you park near by
There's a parking lot close to the hotel (on the map) the 'circle' behind the library. Paid parking until the evening and starting again rather early. There's another (between Union and Duke Street) a little further away (follow High Street to the north) where the hours are a bit more friendly.
0 röster
Hello Do you have any vegan options for breakfast? such as soya milk and veggie sausages. Thank you
when you book, mention that you are vegan and we would happily accommodate for your diet requirements :)
0 röster
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
96 US$ - 115 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
dunkerley`s restaurant hotel deal
PLATS
StorbritannienEnglandDeal
ANTAL RUM
16
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt