Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bayview Chalets & Motel

Översikt
12 Snider Lane, Alma, New Brunswick E4H 1K6 Kanada Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Rökfritt hotell
Pentry
Djur tillåtna
Frukost ingår
Pool
Om
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Kylskåp på rummet
Mikrovågsugn
Rökfritt hotell
Pool
Precis vid stranden
Rumservice
Restaurang
Bar/lounge
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Pentry, Rökfria rum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Pentry, Rökfria rum
Antal rum
8
Prisklass
60 US$ - 97 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Plats
Kanada > New Brunswick > Albert County > Alma
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Alpine Motor Inn
125 omdömen
1,36 km bort
Hopewell Rocks Motel and Country Inn
343 omdömen
36,96 km bort
Pinecone Motel
80 omdömen
41,31 km bort
All Seasons Inn & Restaurant
34 omdömen
44,84 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 14 restauranger i närheten
Saprano's Pizza
170 omdömen
0,97 km bort
Tipsy Tails Restaurant
286 omdömen
1,45 km bort
An Octopus' Garden Cafe
481 omdömen
1,01 km bort
Kelly's Bakery
363 omdömen
1,26 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
Fundy National Park
880 omdömen
2,31 km bort
Cape Enrage
415 omdömen
12,29 km bort
Glass Roots
5 omdömen
16,84 km bort
Nova Shores Sea Kayaking
282 omdömen
21,59 km bort
Omdömen med mera
106omdömen
54bilder
6F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 67
  • 32
  • 3
  • 4
  • 0
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi bokade samma - dag och var lyckliga att säkra ett rum på detta lilla motel rätt på den 114 . Ja det är lite åldrade och enkelt, men det är rent, mysigt och mycket pittoreskt. Ägarna är otroligt trevlig och gästvänligt, och gav oss deras rekommendationer för middag i staden (up
Läs mer
Svar från Bayview_Chalets, Owner för Bayview Chalets & Motel
Svarade 29 juli 2017
We appreciate your remarks, Nancy, and hope you and your family got your tire fixed without any further problems. We are a bit envious of your cross Canada trip to celebrate Canada's 150th and wish you safe travels full of special memories. Take care!
Läs mer
Min fästman, hundar, och jag gjorde resan upp till Alma att besöka Fundy National Park och bodde på den söta Bayview. Vi bodde i hotellet, men tog en titt på chalets och de tittade ganska mysig. Plus från på toppen av kullen där är en underbar utsikt över Fundy Bay.

Rummet var m
Läs mer
Svar från Bayview_Chalets, Owner för Bayview Chalets & Motel
Svarade 29 juli 2017
Thank you for your wonderful review. I will definitely pass your remarks onto our hospitality team! I suspect that Windows Auto pilot was on when you made the review as we don't normally serve "hot Chili Colgate" but a cup of hot chocolate is usually on the go! Thank you for staying with us--we will look forward to hosting you on the occasion of your wedding! Congratulations!
Läs mer
Ägarna, Jim får dig att känna dig hemma så snart & Linda du anländer! Vi bodde i motel room 4 . Det var en effektivitet enhet. Det hade allt du behövde inklusive coffee😄t var rent, fantastisk dusch. Vi gick till stan för middag, cirka 800 meter. Lätt promenad. Kopplade vi av på
Läs mer
Vi bodde i motell-lägenhet med den fullständiga kök för 3 nätter, utmärkt läge och stället var fläckfritt! Sängen var mycket bekväm. På vissa ställen du hitta ett kök rätter, redskap etc. mycket hodge - podge, men inte här. . . Köket var väl satt samman! ! ! Det rummet hade också
Läs mer
Svar från Bayview_Chalets, Owner för Bayview Chalets & Motel
Svarade 26 juli 2017
Thank you Karin, for your great review. We will be happy to have you back at anytime and are glad we met our goal--to make you feel comfortable and at home here. Safe travels!
Läs mer
Jag har bott på The Bayview Motel 2 gånger på senaste året, båda gångerna jag bor i den motel. Jag hittade det att vara ett utmärkt val med mycket rena rum och bekväma sängar. Rummet kom också med en mycket välutrustat pentry.
Ägarna ( Jim & Linda) var mycket välkomnande och hjäl
Läs mer
Svar från Bayview_Chalets, Manager för Bayview Chalets & Motel
Svarade 17 juli 2017
Thank you! We are always grateful when our guests appreciate our kitchenettes and the other little touches we try to provide. You are welcome back anytime--we will be happy to see you!
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
View from cabin deck
Bilden tillhandahållen av ledningenBayview Chalets & Motel
Motel features endless hot water & new decks
Mountain top, chalet, outside view, quiet, private
Armoire
Bathroom and kitchen area
Föregående
Bonjour, est il possible d avoir une chambre pour 4 e adultes et 2 jumeaux de 14 ans pour la nuit du 13 au 14 septembre 2018 et a quel prix,. Merci pour votre réponse rapide, avec mes sincères salutations. Hubert
2018? ou Septembre 2019? C'est la dixieme d'Octobre maintenant!
0 röster
Visa alla svar
We are traveling from Ottawa to explore the Fundy National Park. How close are you and would you have any availabiliy July 8-14? What are your rates 2 adults and 2 children. THX
Hello! We are in the Village of Alma, approximately 1 kilometer from the gates of Fundy National Park. Our chalets have 2 bedrooms and a pull out couch in the living room. All linens, dishes, etc. for an extended stay are supplied. We have availability in a chalet which is suitable for your family with a check-in date of July 8 and a check-out of July 13. The rate is $ 140.00 per night + tax, so a total of 5 nights at a cost of $700 + tax. Give me a call if you want more information, Regards, Linda
0 röster
Visa alla svar
What is the rate per night and is it available for june 23-26?
Hello, we do have availability for the dates you are requesting. The rates are on our website (I do not think I am permitted to post them here) and will vary depending on the number of guests and the type of accommodation you choose. Thank you for your inquiry.
0 röster
What is your pricing per night and do you have an opening tomorrow evening ?
We regret we do not have an opening for tomorrow evening. Thank you for thinking of us.
0 röster
Do you take cats?
Föregående
12
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt