Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Saratoga Casino Hotel

Resenär (71)
Svit och rum (22)
Storyboard
Översikt
Besök hotellets webbplats
E-post till hotell
342 Jefferson St, Saratoga Springs, NY 12866-5193 Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukost tillgängligt
Luftkonditionering
Pool
Rökfritt hotell
Restaurang
4-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Pool
Fri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Bubbelpool
Busstransfertjänst
Frukost tillgängligt
Inomhuspool
Kasino och spel
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättservice
Uppvärmd pool
Rumservice
Spa
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Typ av hotell
Lyxigt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Typ av hotell
Lyxigt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Antal rum
117
Prisklass
97 US$ - 279 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Plats
USA > New York > Saratoga Springs
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 34 hotell i närheten
Brentwood Hotel
126 omdömen
0,68 km bort
Grand Union Motel
6 omdömen
1,38 km bort
Hilton Garden Inn Saratoga Springs
871 omdömen
1,49 km bort
Homewood Suites by Hilton Saratoga Springs
287 omdömen
1,55 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 263 restauranger i närheten
Pennell's Restaurant
154 omdömen
0,5 km bort
Morton's the Steakhouse
106 omdömen
0,05 km bort
Siro's
88 omdömen
1,34 km bort
Mexican Connection
132 omdömen
0,65 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 97 sevärdheter i närheten
Saratoga Race Course
1 708 omdömen
1,56 km bort
National Museum of Racing and Hall of Fame
252 omdömen
1,59 km bort
National Museum of Dance & Hall of Fame
95 omdömen
1,39 km bort
Saratoga Harness Museum and Hall of Fame
14 omdömen
0,36 km bort
Omdömen med mera
164omdömen
99bilder
16F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 103
  • 44
  • 7
  • 6
  • 5
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi var i stan för ett möte och valde detta hotell bo eftersom nästan allt annat var fullbokat, det var den första racing helg i Saratoga. Hotellet ser fantastiskt från utsidan och är välskött på insidan. Vi hade en svit king som var rymligt, rent, och trevligt inredda med den hor
Läs mer
Svar från SaratogaCasinoMgmt, SaratogaCasnioMgmt för Saratoga Casino Hotel
Svarade 7 aug. 2017
Thank you for your review! We appreciate you choosing to stay with us during your first trip to Saratoga. We hope your keep our hotel in mind when you make your return visit.
Läs mer
Min man bokade en natts vistelse på detta hotell för vår 10:e bröllopsdag den 11 augusti . Men, efter att han berättade att det planer och kostnaden, $ 600 per natt, jag kände att vi kunde hitta något mycket billigare och fortfarande ha en fantastisk tid. Efter alla, den enda anl
Läs mer
Svar från SaratogaCasinoMgmt, SaratogaCasinoMgmt för Saratoga Casino Hotel
Svarade 2 aug. 2017
Thank you for writing in to us. We wanted to clarify some of the details in your review. It is our standard policy and procedure to charge for payment upon the reservation of any of our rooms. However, like you mentioned, since you made your cancellation well in advance of your scheduled stay, you will be refunded 100% in full. We would like to hear a bit more about your experience in booking with us. At your earliest convenience, please feel free to contact our Director of Hotel Operations, Matthew Cudemo, at MCudemo@SaratogaCasino.com. We look forward to hearing from you. Thank you!
Läs mer
Vi var verkligen älskade att bo här! Rummet var super rent, fint och otroligt bekväma. På kvällen, vi gick ut för att sitta vid jättar brasa och koppla av. Incheckningen gick lätt, alla var vänliga. Kan inte vänta att tillbringa ännu en natt på detta hotell!
Läs mer
Svar från SaratogaCasinoMgmt, SaratogaCasinoMgmt för Saratoga Casino Hotel
Svarade 1 aug. 2017
Thank you for your 5-star review! We're thrilled you enjoyed your room and amenities during your stay. We look forward to welcoming you back during your next visit with us.
Läs mer
Vi bodde på hotellet 2 gånger i en två veckors period. Vi hade samma mannen i receptionen båda gångerna som har agerat typ av snorkig. Under den andra besök vi hittade den dörr till vårt rum glänt med den aktiveras instickslåsen kan öppnas så den dörren skulle inte stänga. Vid fö
Läs mer
Svar från SaratogaCasinoMgmt, SaratogaCasinoMgmt för Saratoga Casino Hotel
Svarade 31 juli 2017
Thank you for taking time to provide feedback of your visit. We would like to offer our sincere apology regarding the condition in which you found your room upon check-in. These issues you mentioned certainly do not reflect the standards that we strive to uphold for all of our rooms, and your comments have been directly passed along to hotel management to address. We're also sorry to hear you had a delay in your pick-up from our hotel shuttle service. We do our very best to accommodate the travel needs of all our hotel guests who use the complimentary shuttle, but unfortunately, sometimes due to the traffic generated by the Saratoga Race Course, there can be some delay between pick-ups. Again, we sincerely apologize for the experience you had with us over the weekend. We take the issues you raised very seriously, and we will be working to address and remedy the drawbacks you mentioned in your review. We do hope one day you give us another chance to demonstrate that we do offer a high-end hotel experience in Saratoga. We thank you again for your feedback.
Läs mer
Vi bodde i en svit, och det var super rymliga, rena, och hade vacker inredning. Sängen. . . Var FANTASTISK! Enorma och super bekväma! Bekvämligheter var av hög kvalitet. Gym var tillräcklig. Poolområdet var tyst, och hade en riktigt fin uteplats område som personalen kommer upp e
Läs mer
Svar från SaratogaCasinoMgmt, SaratogaCasinoMgmt för Saratoga Casino Hotel
Svarade 27 juli 2017
Thank you for the kind words and 5-star review. It sounds like you were able to enjoy many of our amenities during your stay with us! We look forward to welcoming you back during your next trip to Saratoga Springs!
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenSaratoga Casino Hotel
Presidential Suite Bathroom
Bilden tillhandahållen av ledningenSaratoga Casino Hotel
Executive King Suite
Bilden tillhandahållen av ledningenSaratoga Casino Hotel
Conference Room
Bilden tillhandahållen av ledningenSaratoga Casino Hotel
Executive King
Föregående
I booked a king room for 3 people - me, husband and teen daughter. Just wondering what type of bed will my daughter sleep in. Pullout couch? Other? Thanks in advance for any input or suggestions.
I think that there might be a pull out couch in the room me You could call them to verify. Staff is very helpful
1 röst
Visa alla svar
Why does the buffet not have set hours? We have gone twice now in the past month and they randomly close whenever it suits them. We weren’t looking for a $60 steak just a quick inexpensive bite to eat. Very disgusted
You fail to mention what time you were trying to use the buffet. We have not encountered it being closed. Bear in mind we are usually there between 8AM &9PM.
0 röster
Why does the buffet not have set hours? We have gone twice now in the past month and they randomly close whenever it suits them. We weren’t looking for a $60 steak just a quick inexpensive bite to eat. Very disgusted
I am very surprised that you missed the buffet. I know that they are open everyday and mostly we have eaten at noon time. If you find that that was not open there is always Lucky Joes.
1 röst
Visa alla svar
We stayed there Sat and Sunday night (10/14 & 10/15). I left my Kindle plugged in for charging next to the bed. Can you please return this to me via mail and I will gladly reimburse you? Carol Hamel, 401-213-6678
How long before they have to shut down the casino portion of this property and just focus on the track and hotel to make money? Pretty soon in won't be worth going into the casino. How much more can they cut back?
Föregående
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt