Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hanah Mountain Resort and Country Club

Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Pool
Fri parkering
Restaurang
Anpassat för rullstol
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Mötesrum
Bubbelpool
Golfbana
Bankett-rum
Konferensanläggningar
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Rökfritt hotell
Uppvärmd pool
Inomhuspool
Frukost tillgängligt
Visa fler
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Luftkonditionering
Sviter
Kylskåp på rummet
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Fina utsikter
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
Vägbeskrivning
Stewart internationella flygplats86 km
Visa alla hotell i närheten
Restauranger i närheten
Visa alla restauranger i närheten
Sevärdheter i närheten
Visa alla sevärdheter i närheten
Omdömen med mera
152omdömen
26bilder
2F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 61
  • 38
  • 21
  • 16
  • 16
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Planerar att förlora en hel del med bollar här. Det är ett utmanande och frustrerande course. 3 Dagpaket är någorlunda prisvärt. Det är en utan krusiduller typ av ställe. Trevligt upplägg för bar ger dig en rättvis belopp av stillestånd med Pals till gnäll och grouse efter din ru
Läs mer
Rummen var rena, egendom är vacker. Läget är utmärkt. Den problem kommer när du bokar ett rum för en vecka ut, och sedan avboka det 2 dagar senare. . . Det var en 2 vecka avbokningspolicy för den vecka som vi hade bokat. Det är en usel sätt för dem att samla in våra $$. Det komm
Läs mer
Svar från golfersworld, Manager för Hanah Mountain Resort and Country Club
Svarade 12 mars 2017
Thank you for taking the time to provide your feedback regarding our hotel. We are certainly disappointed about your comment. First of all, we never took your reservation immediately because you inquired us 4 days prior to the arrival date. Therefore we clearly explained that our cancellation policy which we never mentioned 48hours. We also advised reconfirming the other party due to the within cancellation period since you make their reservation under your name as well. Eventually, you contacted us again to make a reservation. Right before you are visiting us, your friend family decided not to come to the hotel without any particular reason. Secondly, you required to meet one of manager about this issue, but you never stopped by her during your stay. She even tried to issue the rain check. She also contacted to your home; you never returned her phone call. Unfortunately, we are not able to accept the last minute cancellation during a holiday period. We are located rural area which is not easy to get other walk in guest not like a city hotel. We apologized for the inconvenience under your circumstance. Please contact us for further any discussion. Thank you.
Läs mer
Vänligen lita inte slösa bort dina pengar genom att stanna här. Vi fick veta att vi skulle få rabatt Första som faktiskt var $ 12 hög per natt jämfört med om prissättning online. Fruktansvärt långsamt Wi - Fi i en stad med ingen celldata service. Vaknade upp den morgonen på vår h
Läs mer
Svar från golfersworld, Manager för Hanah Mountain Resort and Country Club
Svarade 1 mars 2017
We’re so sorry to hear you were not satisfied with your stay. Unfortunately, your room rate was not applicable to the group discount since group organizer doesn't want to guarantee for the minimum number of rooms. The room rate was $100.00 per night + 10% tax and $2.00 service fee, which was $112.00. So $12.00 higher number is the tax and service fee, we never overcharged you. Regarding wi-fi and cell service were limited because mountains surround our location. About room cleaning, we highly apologize for the misunderstanding cleaning status. We tried to upgrade your room to Jr Suite, but you turned down our offer. After that, we credited back $50.00 which is 50% of your room charge to show you as our apology. The other issue about swimming pool, we do our water test daily basis, no one complained about it. We’re a little perplexed to explain you for further details. Please give us a call at your convenience. Thank you.
Läs mer
Jag och sju andra golfare höll vårt årlig nedgång resa till Hanah Mountain detta tidigare oktober 16:e och 17:e maj. Det var förmodligen våra 8:e eller 9:e året på den här platsen. En övernattning på hotellet, 2 rundor golf och 2 måltider (middag och frukost) . $ 121 , inklusive
Läs mer
Slösa inte bort dina pengar här. Vi kom upp för en en natt vistelse, som vi var hans närvaro en födelsedag i närheten. Min man var "säljs" två samtalsrundor golf i i telefonen under bokningen och förbetalade tron att vi skulle få mer tid där. Vi brydde oss inte boka en golfrunda,
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFamilje- och lekområden
Deck Wedding
Building with two floors of rooms.
Ceremony view
Bilden tillhandahållen av ledningenHanah Mountain Resort and Country Club
Bilden tillhandahållen av ledningenHanah Mountain Resort and Country Club
Föregående
12
Hello, can you please advise if you have rooms available for 30th August 2018 to 4th September 2018
Contact the Resort directly.
0 röster
do you have availability for the Hannah House from December 27th for a few days?
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
163 US$ - 253 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
hanah mountain resort and country club hotel margaretvillehanah mountain hotel and country
PLATS
USANew YorkCatskill RegionMargaretville
ANTAL RUM
29
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt