Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Motel 6 Minneapolis North

Resenär (30)
Svit och rum (16)
Pool och strand (3)

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Pool
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Anpassat för rullstol
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Budget
HOTELLKLASS

Plats

Helhetsvy
47Bil rekommenderas
Bedömning: 47 av 100
30restaurangerinom 1 km
2sevärdheterinom 1 km
Kontakta
2300 Cleveland Ave N, Roseville, MN 55113-2701
Namn/adress på det lokala språket
Vägbeskrivning
Minneapolis-Saint Paul internationella flygplats15 km
Visa alla hotell i närheten
58omdömen
62bilder
6F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 1
  • 3
  • 11
  • 8
  • 35
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Det värsta vistelse på Motel 6 ännu. Hade reserverat för 6 / 20 / 2017 för 1 natt eftersom jag anlände sent jag bara bokat för natten ville se område i dagsljus. På morgonen jag åkte n jag så fick betalt för en andra natt så jag fick jag frågade om jag skulle kunna flytta från
Läs mer
De har renoverat rummen nyligen. Att golven wooden och rummet är mycket rent. Vi stannade i 2 nätter och personalen var mycket vänlig. Rummet var prisvärt! Jag vet de inte har den bästa objektiva omdömen men de bör vara att åka upp med den renoveringen och vänlig personal.
Läs mer
Vårt rum var nyligen nyinrett. Jag älskade den nya laminatgolv - det fanns ingen klibbigt mattorna! Badrummet var faktiskt riktigt söta med en rund dusch och en pedestalhandfat. Rummet var mycket rent! Sängarna var bekväma. Bästa av allt, det fanns ingen lukt av illaluktande
Läs mer
Jag var bara där över natten. Hade inte noticd någonting för att klaga på var hemsk-trots allt det är bara ett motell, kan inte förvänta sig lyx. Även om det var trevligt att ha en uppdaterad rum och inte en av de gamla skadade rum som i så många besökare recensioner av den
Läs mer
Bysten en drogmissbrukare eller någon överdoserar läkemedel Det var en kväll vi bodde där. Mycket bullrig, Högljudd musik spelandes sent in på natten och barnen även sprang runt sent på nätterna på de övre nivåerna som jag kunde höra vanligt som dag. Upptäckte inte ett säkert
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strand
The strange shower pods...surprisingly comfortable! And notice how clean everything is.
Cigarette ash, butts and wrappers
Cigarette ash, butts and wrappers
Bathroom was filthy
Brown stuff smeared on wall
FöregåendeNästa
1234
The general manager was very rude to me too. She was very unprofessional.
Thank you for sharing your concerns. Please know the service issues you describe are an exception to our guest commitment and as such, we apologize. Our staff aims to provide the highest level of hospitality to our guests through our customer service, but with your experience, we have fallen short and would like to apologize for the service issues you describe. We invite you to contact our Guest Relations at 1-855-787-9864 to record the details of your visit to help us provide a better guest experience in the future.
0 röster
do you have room for jume20-21 of June.1porsin
do you have room available for 1night stay. June 19- 20
How are is this from the MN State Fair Grounds?
It's a few miles but you're better off staying some place else that has better accommodations and customer service. Don't stay at the Motel 6 the management is downright abusive. Don't stay at the "Red Roof" pr Elmwood Inn there are nothing but drug dealers and prostitutes there.
0 röster
FöregåendeNästa
12
PRISKLASS
70 US$ - 149 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
roseville motel 6roseville motel six
PLATS
USAMinnesotaRoseville
ANTAL RUM
113
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt