Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Super 8 by Wyndham Lafayette la

Resenär (41)
Svit och rum (26)
Middag (3)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Pool
Rumservice
Restaurang
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Rökfritt hotell
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Luftkonditionering
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Budget
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Hotellerbjudanden
177omdömen
64bilder
0F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 23
  • 30
  • 41
  • 31
  • 52
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi hade ett problem med rummet och var snabbt flyttas till en annan men rummet var rent, att stämningen var utmärkt, och jag sov mycket gott. Tack, Super 8 . Jag kommer inte bo någon annanstans
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Super 8
Svar från Candy-QAS, QAS för Super 8 by Wyndham Lafayette la
Svarade 4 juli 2017
Thank you for submitting your review and rating. I am pleased to see that you enjoyed your time here and that you will return to stay with us again.
Läs mer
Inte ett bra del av staden men åtminstone poliser körde genom passagerna parkering ofta. Gick in i lobbyn och allt såg ut som det var smutsigt och i behov av reparationer. Samma sak i korridoren. Rummet var gammalt, omodern, och möblerna var smutsigt. Rummet luktade mögligt och
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Super 8
Svar från Candy-QAS, QAS för Super 8 by Wyndham Lafayette la
Svarade 21 juni 2017
Julie, Thank you for taking a moment to submit your review. I have addressed the issues that you brought up accordingly. Yes, the police to patrol the property, not only here but all properties in the Lafayette area as a service to us and the guests. I assure you our property is safe and clean. While we are an older property, we are constantly maintaining and cleaning both the rooms as well as the common areas. Could it be possible that you stayed at another location?
Läs mer
Kom till en cop ha ringat in som security gick sedan in på mitt rum bara att mötas av en mus springer över golvet. Nästa natt jag bestämde mig för att be cop varför han var där på nätterna och det var eftersom det har skett en hel del " aktiviteter " som sker. Det kändes inte
Läs mer
Svar från Candy-QAS, QAS för Super 8 by Wyndham Lafayette la
Svarade 8 juni 2017
Courtney, Thank you for taking a moment to submit your review. I am pleased to see that you found the staff friendly and helpful. Yes, we do have security, that is not unusual for many properties. This is just 1 of the many resources in use to provide a safe environment, some of which are more visible then others.
Läs mer
+3
Mycket enkelt hotell när det inte finns en hel del av extramaterial, men fungerar ger en ekonomiskt trevligt rum med en bekväm säng och en bra nattsömn. Hotel också har en pool och en gratis frukost med varma våfflor. Personalen i receptionen var extremt vänlig och hjälpsam.
Läs mer
Svar från Candy-QAS, QAS för Super 8 by Wyndham Lafayette la
Svarade 27 maj 2017
Brian, thank you for taking a moment for submitting your review. I have looked into this issue and any corrections required have been made. It is important to remember, when you use a 3rd party website to make your reservation and have prepaid them, the hotel can not make any adjustments to the reservation, including but not limited to a refund. You paid the 3rd party and they in turn paid us. I am pleased to hear that you found our property and local to be convenient and clean. We are very proud of our staff and property and enjoying hearing that others found us to be friendly and helpful. We look forward to seeing you in the future.
Läs mer
Allt jag kan säga är att det var billigt. Men bara eftersom Jag slösade bort min Expedia belöningar på det. Rummet stank av furu sol! Rummet var i grunden rent men korridorerna luktade av rök och mattan var sliten och sjaskiga. Den nyckelkort fungerade inte på baksidan entré
Läs mer
Svar från Candy-QAS, QAS för Super 8 by Wyndham Lafayette la
Svarade 21 maj 2017
Lindy, Thank you for taking a moment to submit your review. I have looked into the issues that you spoke of and any needed corrections have been taken. As much as we try, we are unable to predict some maintenance issues. Even with preventive maintenance plans in place, things do happen. Thus the issue with the lock on the back door. For the night you were there, we had 2 choices, leave it locked and unfortunately require the guests to use the main entrance. Or, we could have left it unlocked and therefore had an unsecure property. We choose security over convenience in this case. We do not use Pine Sol, but rather a different cleaning agent, I am glad to see that you were able to tell that we had cleaned your room.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strand
Beautiful syringes next to our bed :)
Inside the room
View at night from room
Car parked right up to the room
Wall pictures
FöregåendeNästa
123456
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
46 US$ - 50 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
lafayette super 8lafayette super eightsuper 8 lafayettesuper eight lafayette
PLATS
USALouisianaLafayette ParishLafayette
ANTAL RUM
71
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt