Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Comfort Suites North

Resenär (15)
Svit och rum (21)
Middag (5)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Pool
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bubbelpool
Flerspråkig personal
Frukost tillgängligt
Inomhuspool
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättservice
Uppvärmd pool
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Handikappanpassade rum
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Lugnt
Business
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
56Ganska promenadvänligt
Bedömning: 56 av 100
16restaurangerinom 0,5 km
0sevärdheterinom 0,5 km
106omdömen
47bilder
1F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 55
  • 30
  • 12
  • 6
  • 3
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Sista natten på en fem dagars resa till Michigan. Vi planerade lite underhåll på våra fordon till morgonen. Vi är lojala kunder av Comfort Suites/Val privilegier varumärke. Efter att ha tittat på alla alternativ vi valde detta hotell. Rummet på tredje våningen var bekvämt och
Läs mer
Svarade 2 aug. 2017
We are so pleased you enjoyed your stay! We hope we can provide you an outstanding experience again!
Läs mer
Vi passerade Fort Wayne på väg hem och fann att våra vanliga hotell var bokat. (Vi upptäckte de alla var) . Vi provade det här läget och hittade de hade några rum tillgängliga. Har platsen nyligen renoverats och är upp till marknadsföringen som ett hotell av denna klass. Alla i
Läs mer
Svarade 14 juni 2017
Our sincerest apologies on your recent stay at our hotel. We appreciate you bringing the air freshener issue to our attention. While we have not had guest complaints on it, we recently changed to the vanilla scent. We will be reaching out to our chemical company for a less offensive and allergy friendly scent. I have also reached out to our Housekeeping Manager to speak with our staff on proper usage and amounts in our rooms to avoid over usage. I appreciate that you let us know, so we can continue to improve our hotel offerings. Our Front Desk Manager will be reaching out to you today to compensate you for the inconvenience. Thank you again and we hope we can remedy this issue as quickly as possible.
Läs mer
Vårt boende var mycket trevlig. Vi hade ett rum med en jacuzzi-svit som var mycket trevlig och avkopplande efter våra resor. De föremål på frukosten bar var mycket fräscha och välsmakande. Vårt rum var mycket rent och allt verkade i fungerande skick. Läget var mycket lätt att
Läs mer
Svarade 14 juni 2017
Thank you we are glad you enjoyed your stay with us!
Läs mer
Mycket bullrigt rum och mina rum var inte rengjort i dag. Inte en bekväm vistelse denna vecka. Personalen är trevlig men det grundläggande i en hotel is to vistas i ett rum rent och bekvämt. Receptionen i bra förhållanden. Frukost ok
Läs mer
Svarade 22 apr. 2017
Laura, Thank you for your most recent feedback on the hotel. I am currently looking into this matter and will be reaching out to you directly with an additional follow up. We do show your room was serviced and reached out to you the evening you brought this to our attention. I apologize again for not having a double room to upgrade you to during you stay with us as you were booked into a king. The hotel was booked completely with the Vera Bradley Outlet Sale in Fort Wayne. I know this would have made your stay more comfortable if we could have accommodated your request on your initial check in. Please know this matter is being looked into by our housekeeping manager and myself. We will be contacting you shortly for some additional information to help us ensure this type of issue is not overlooked again. Thank you again for bringing it to my attention. I hope that you choose the Comfort Suites North for your next stay in Fort Wayne, IN.
Läs mer
Hotellet har nyligen uppdaterats och det märks. Mycket rent och trevligt rum. Frukostområdet är verkligen trevligt. Skulle bo här igen om jag var garanterad ett rum utan en spotlight lysande direkt in i mitt fönster. Jag är inte säker på vad de tyckte var att designa bakom, men
Läs mer
Svarade 29 mars 2017
Thank you for your recent review of the hotel. I apologize for the lighting outside. We have taken measures to ensure a quality night's sleep by repositioning our lighting outside of our building. We have also corrected the window treatment in the room you stayed to provide the blackout shades in a better position to avoid this in the future. I appreciate you choosing our hotel for you stay. We hope you choose our location for your next trip to Fort Wayne, IN. Your satisfaction is important to us. Thank you again for your feedback! Sincerely, Angie Wilson, GM
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenComfort Suites North
Guest room with two beds
room
room
room
room
FöregåendeNästa
12345
is there a hot tub in pool area?
No hot tub. The pool was heated.
1 röst
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
80 US$ - 147 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
comfort suites north hotel fort waynecomfort suites fort waynefort wayne comfort suites
PLATS
USAIndianaFort Wayne
ANTAL RUM
65
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt