Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St

Översikt
Besök hotellets webbplats
14651 NW 20th St, Pembroke Pines, FL 33028-2803 Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukost ingår
Luftkonditionering
Pool
Rökfritt hotell
Sviter
2.5-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Specialerbjudande:Paketerbjudande
Hotellerbjudanden
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Pool
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Frukost ingår
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Flerspråkig personal
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Kemtvätt
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Utomhuspool
Restaurang
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum, Pentry
Hotellklass
Kontaktinformation
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum, Pentry
Antal rum
110
Prisklass
123 US$ - 230 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St Hotel Pembroke Pines
,
Holiday Inn Pembroke Pines
Plats
USA > Florida > Broward County > Pembroke Pines
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i närheten
Hampton Inn Ft. Lauderdale West / Pembroke Pines
702 omdömen
0,4 km bort
Grand Palms Hotel, Spa and Golf Resort
268 omdömen
2,59 km bort
Fairfield Inn & Suites Fort Lauderdale Pembroke Pines
577 omdömen
3,86 km bort
Home2 Suites by Hilton Miramar Ft. Lauderdale
36 omdömen
4,98 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 424 restauranger i närheten
Romeu's Cuban Restaurant
145 omdömen
1,55 km bort
Torino Gelato Caffe
34 omdömen
1,36 km bort
Blue Ginger
130 omdömen
1,39 km bort
Starbucks
6 omdömen
1,54 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 43 sevärdheter i närheten
C.B. Smith Park
267 omdömen
3 km bort
Monster Mini Golf
82 omdömen
5,35 km bort
The Shops at Pembroke Gardens
203 omdömen
2,74 km bort
Emerald Estates Park
26 omdömen
4,73 km bort
Omdömen med mera
172omdömen
54bilder
0F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 64
  • 60
  • 19
  • 14
  • 15
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Jag är en lång tid IHG medlem och bodde här i 4 dagar medan man i fråga. Detta första gången jag någonsin har skrivit ett dåligt omdöme. Det första problemet var på 01:00 när vi var på väg på vår GPS fick oss gå förlorad. Vi ringde receptionen och säljaren inte kunde ge oss vägbe
Läs mer
Svar från IHGService, Guest Relations Manager för Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Svarade 13 aug. 2017
Hi denisevernon40, Thank you for your patronage as an IHG Rewards Club member and for posting a candid feedback from your recent stay with us. I was concerned to see that you were not impressed with our property particularly with the service provided by one of the Front Desk staff, room smell, AC noise, bathroom lighting, and breakfast quality. We always aim to provide an exceptional stay for all of our guests that is why I regret to see that you did not have a great experience. I would like to apologize for any inconvenience these issues may have caused you during your stay. Rest assured, your comments will be shared with our management team to properly address your concerns. Again, thank you for the review and for staying with us. I hope that you would still consider staying with us again in the future. Regards, Mike F. Case Manager IHGService
Läs mer
Bodde här ett par nätter. Bra läge.
Parkering var bra.
Rummet och hotellet var rent och bekvämt.
Jag trodde det frukosten var utmärkt med massor av bra val.
Priset är bra för vad du får.
Läs mer
Svar från Jackie S, General Manager för Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Svarade 19 juni 2017
Thank you for choosing Holiday Inn Express Pembroke Pines and taking the time to share your great experience. Our Staff and I take great pride in providing excellent service for all of our guests. I will share your feedback with them. Thank you again and we look forward to seeing you again on your next trip to Pembroke Pines.
Läs mer
Vi bor ofta på detta hotell när du reser för ungdom softball turneringar. Men, aldrig, någonsin igen!
Bevittnade jag en personalmedlem skrika på en femårig åring vid vår ankomst som inte var som förknippas med vår grupp. Vi hade en annan medlem av personalen bli otroligt oförskäm
Läs mer
Svar från Jackie S, Front Office Manager för Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Svarade 1 juni 2017
We thank you for staying with us and providing us with your comments. With all the credit card and identity theft, we hold highly our policy of all credit card must bear the card holder's name as this protects both the cardholder as well as the the hotel. We do hope you reconsider your decision and give us another opportunity to provide better service. We try our best to please our guests while still implementing our company's policies and procedures. Once again thank you for staying! Front Office Manager Noelle Peterkin
Läs mer
Vi stannade här efter att ha anlänt på en sen ankomst med flyget från Storbritannien. Följande morgon körde vi fram till Orlando. Hotellet ligger bara 30 minuter från Miami och därför mycket bekvämt för flygplatsen. Ligger i ett lugnt läge och en garanterad god natts sömn. Hotell
Läs mer
Mycket trevlig och hjälpsam personal med undantag för mannen ( sa att han var chef som checkade in mig i). Största minuset är att det finns inget bagage rum så jag hade inget annat val än att lämna min resväska i receptionen i ett hörn som jag hade apointments.
Läs mer
Svar från Jackie S, Front Office Manager för Holiday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Svarade 12 nov. 2016
Thank You for staying with us. Our sincerest apologies that you had a less than perfect stay. Unfortunately our property does not have a storage facility, we are currently working on solving that issue in the near future. Ms. Leader We thank you for your feedback as it gives us an opportunity to get it right on your next trip to our area. Noelle
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFamilje- och lekområden
Bilden tillhandahållen av ledningenHoliday Inn Express Pembroke Pines-Sheridan St
Suite
mold on the wall
We loved this Hotel. Quiet, clean , very spacious & comfortable.
Moldy bathrooms
Föregående
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt