Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Kronborg Inn

1440 Mission Dr, Solvang, CA 93463
Resenär (190)
Svit och rum (160)
Pool och strand (30)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Pool
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Anpassat för rullstol
Frukost ingår
Bubbelpool
Flerspråkig personal
Rökfritt hotell
Uppvärmd pool
Utomhuspool
Frukost tillgängligt
Visa fler
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Kylskåp på rummet
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Klassiskt
Pittoreskt
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
87Bra för de som vill promenera
Bedömning: 87 av 100
69restaurangerinom 0,5 km
50sevärdheterinom 0,5 km
Omdömen med mera
466omdömen
405bilder
4F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 121
  • 193
  • 96
  • 27
  • 29
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
+4
Vi bodde på detta underbara hotell en natt och kände att vi borde stannat längre.Redan när man kom utanför hotellet så kom den härliga lugna känslan av fridfullhet.Hela området utstålar en slags avslappnande känsla.När vi kom in på rummet så var det helt perfekt stora rymliga sän
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Utmärkt läge om du vill gå till fots till allt. Hotel personal var mycket tillmötesgående, med erbjöd att bära en mycket tung resväska upp till 2 nd våningen (tack för att du som! ) . Fin balkong med bord och stolar, rummet var trevligt nog med kylskåp och mikrovågsugn. Inte nog
Läs mer
Svarade 28 aug. 2017
Dear Mnmtrip, We are very thankful for your visit to Solvang and being able to write such a great review on Tripadvisor. Our hotel staff strives in great customer service and making our guests' stay as comfortable as possible. We gladly carry suitcases to your room to ensure for a seamless check in. We look forward to accommodating you again in the future! Lisa Walter
Läs mer
Utmärkt hotell, i utkanten av staden men på gångavstånd till centrum, fint rum, stor och trevlig personal, allt som allt ett trevligt ställe att bo på. Frukostrummet kunde ha varit större även om maten som tillhandahölls var bra och riklig
Läs mer
Svarade 30 aug. 2017
Thanks for staying with us, and for the great review. It's nice to hear that the location was ideal and that you enjoyed our services and amenities. If you return to the area in the future, please consider staying with us again. Lisa Walter
Läs mer
Jag gillade Kronoborg Inn, och jag antar att de kan debitera vad de vill på sommaren. Jag var fortfarande chockad för det priset. The inn ligger i utkanten av de täta shopping area, men det är fortfarande bara ett fåtal kvarter till the town centre. Jag har inga klagomål: rummet
Läs mer
Svarade 30 aug. 2017
Thank you for staying with us. It's great to hear that you enjoyed your stay and that the location was ideal for your travels. We hope to be your preferred hotel for any future trips to the area. Lisa Walter
Läs mer
Vi bodde här under en helg i juli. Vi bokade genom en tredje part men betalade jämförbar eller lite högre pris än att boka direkt. Var besviken på den falska reklam (det finns en skylt i främre reklam en " spa " men det finns ingen spa på plats, och den spa jets i våra badkar var
Läs mer
Svar från Victor A, Owner för Kronborg Inn
Svarade 9 aug. 2017
Dear Guest, We are very sorry that the third party website you mentioned you booked through, is falsely advertising our Jacuzzi as a "spa". We are also sorry that Booking.com did not let you post your review about their customer service representative "Lola" on their website and instead you came and posted your review on TripAdvisor. We would like to clarify that we do not have anyone by the name of Lola working at our establishment. Lola was the Booking.com customer service representative we both spoke to regarding your claim. When a reservation is booked through a third party, depending on the conditions of the contract between the third party & the inn, all matters must only be resolved through the third party after the guest has checked out. They only allow us to resolve any issues with guests while the guests are still at the inn. We also experienced issues with "Lola", the third representative from Booking.com, and made a formal complaint with the third party's supervisor. I will always suggest to our guest, to book with with the inn to ensure that all matters will be handled directly with us. With that being said, we apologize that you did not know how to properly turn on the jets for your jetted bathtub. Had you asked a guest services agent, they would have happily sent a maintenance technician to fix the issue or gladly switched you to another room. Please accept our most sincere apologies from the whole staff at our inn for the troubles you experienced during your stay. Our goal at the Kronborg Inn is to always fix anything that may arise, instead of simply "refunding" any money (which does not fix any mechanical problems), to ensure that our guests have the most satisfactory and comfortable stay. Thank you. Best regards, Victor Azria Owner/CEO Kronborg Inn Solvang, Ca
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddag
Professionella bilder enbart för TripAdvisorKronborg Inn
Bedroom in the King Suite at the Kronborg Inn
Professionella bilder enbart för TripAdvisorKronborg Inn
The Double Queen Room at the Kronborg Inn
Professionella bilder enbart för TripAdvisorKronborg Inn
The Double Queen Room at the Kronborg Inn
Föregående
What is the minimum age you have to be in order to book a room online?
I cannot answer your question? I'm old and have never thought of this issue Sorry, Russ
0 röster
Dear Mr. Azria, Please contact me as soon as you receive this message as I wish to provide you feedback regarding a recent encounter with your hotel. Sally Heapy Sally.HEapy@jpl.nasa.gov
do they allow dogs
I am afraid you have to contact them directly to find out.
0 röster
Visa alla svar
Do you have ADA wheelchair access rooms?
Sorry, I did not notice that there were provisions for ADA wheelchair disabled persons. Best to call them and ask,
0 röster
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
122 US$ - 292 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
kronborg hotel solvangkronborg motel solvang
PLATS
USAKalifornienSolvang
ANTAL RUM
39
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt