Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Best Western Cape Suites Hotel

Resenär (120)
Svit och rum (103)
Pool och strand (9)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Bar/lounge
Pool
Fri parkering
Restaurang
Frukost ingår
Affärscenter med tillgång till internet
Busstransfertjänst
Flerspråkig personal
Flygplatstransport
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Mötesrum
Offentligt wifi
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Pentry
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Mellanklass
Bergsutsikt
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
Kontakta
Corner De Villiers & Constitution Street Zonnebloem, Centrala Kapstaden 8002 Sydafrika
Namn/adress på det lokala språket
Vägbeskrivning
Kapstadens internationella flygplats17 km
Visa alla hotell i närheten
427omdömen
201bilder
12F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 133
  • 134
  • 86
  • 36
  • 38
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Bra hotell för familjer. 2 olika pooler (dock på 2 olika ställen). Mycket bra frukost. Trevlig och mycket serviceinriktad personal på hela hotellet som snabbt hjälper till med det som behövs. Ett litet minus för dålig lekpark samt att det saknas hiss upp till lägenheterna på
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Svar från Marketing_and, General Manager för Best Western Cape Suites Hotel
Svarade 8 dec. 2017
Dear 744mattiasm, Thank you for your lovely review. We were delighted to read that you enjoyed your stay at Best Western Cape Suites Hotel. Thank you for your lovely comments with regards to our breakfast and staff service. Your positive comments inspire us to create an even better experience for our guests. We look forward to welcoming you back soon. Kind regards, Monique Scheepers General Manager
Läs mer
Bra lägenhet nära centrum. Säkerheten kändes total. Frukosten var magnifik. Bra sportsnar med mycket folk.Personalen är mycket trevlig. Ett mycket bra alternativ i Cape Town. Enda nackdelen är ett svagt och komplicerat internet.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi tog detta hotell för ett par dagar. Det var en 3 säng kostym till mycket billigt pris inklusive frukost. Staber var mycket vänliga. Ligger mycket nära till Table Mountain. Restaurang och händer platser var alla i närheten. Camp's Bay var 10 minuters bilresa. Sängar var
Läs mer
Svar från Marketing_and, General Manager för Best Western Cape Suites Hotel
Svarade 5 nov. 2018
Dear MOSADDEQUE R, Thank you for your lovely review. We were delighted to read that you enjoyed your stay at Best Western Cape Suites Hotel. Thank you for your lovely comments with regards to our accommodation, friendliness of staff and location. Your positive comments inspire us to create an even better experience for our guests. We look forward to welcoming you back soon. Kind regards, Monique Scheepers General Manager
Läs mer
Vi stannade en natt mellan flygningar. Sviten var trevligt nog men visar sin ålder. Det var en bra frukost med massor av val. Det är lite dyr men tillåter den medföljande returflygbussen, frukost och wifi, du kommer att kämpa för att hitta bättre värde. Vi hade drycker och lite
Läs mer
Svar från Marketing_and, General Manager för Best Western Cape Suites Hotel
Svarade 5 nov. 2018
Dear ron d, Thank you for your lovely review. We were delighted to read that you enjoyed your stay at Best Western Cape Suites Hotel. Thank you for your lovely comments with regards to our suites, good breakfast and complimentary shuttle service. Your positive comments inspire us to create an even better experience for our guests. We look forward to welcoming you back soon. Kind regards, Monique Scheepers General Manager
Läs mer
+1
Rimligt budgeterade 3 atar hotell erbjuder svit med pentry. Gratis flygplatstransport. Riklig frisk frukost varje morgon ingår. Rena rum i norra änden av staden. Vänlig och tillmötesgående personal. Har en säker, två pooler och personlig säkerhet vid ingången. Vi stannade ett
Läs mer
Svar från Marketing_and, General Manager för Best Western Cape Suites Hotel
Svarade 17 okt. 2018
Dear travelexpertselect, Thank you for your lovely review. We were delighted to read that you enjoyed your stay at Best Western Cape Suites Hotel. Thank you for your lovely comments with regards to our suites, complimentary airport transfers, abundant breakfast, clean rooms as well as our friendly and accommodating staff. Your positive comments inspire us to create an even better experience for our guests. We look forward to welcoming you back soon. Kind regards, Monique Scheepers General Manager
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddag
Bilden tillhandahållen av ledningenBest Western Cape Suites Hotel
Classic Studio Apartment
Loungeroom
Kitchen
Bedroom
STUDIO ROOM
FöregåendeNästa
12345621
Hi 1. breakfast - not sure as we took a package through a tour company and it was included. You'll need to check with the hotel. By the way the breakfast offerings were extensive, service was very good and immaculately clean. 2. Safe location -yes 3.Take the Cable Car Trip - its a must plus a day tour of The Cape of Good Hope returning by the wineries - suggest Groot Constantia 4.Day tour was about $160USfor both of us 5.Plenty of good restaurants in the port area which is an easy 1 klm walk or short taxi ride 6.we only used taxi's which we considered in expensive - safe and clean 7.As per 3 8. South African Rand and $US plus credit cards all work Good luck and happy travels
0 röster
Visa alla svar
Hi there, Can tickets for tours and local attractions be purchased at the front desk on arrival? Thanks in advance! Lauren
Hi Lauren, Unfortunately not. However the front office team will be more than happy to assist you with sourcing any tickets you would like. Regards.
1 röst
Visa alla svar
I can confirm that there is a lovely pub located right down the road within walking distance from our property. You are welcome to search the establishment on Google - JC's Pub & Brasserie but please note that it is not part of our organisation and we cannot take responsibility for your experience there.
1 röst
Visa alla svar
We apologise if our review responses seem to be robotic but unfortunately we cannot dictate what TripAdvisor users write, we can however assure you that our team will do everything possible in order to ensure you have the most comfortable stay. We look forward to meeting you!
0 röster
Visa alla svar
FöregåendeNästa
123
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
56 US$ - 220 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
best western cape hotel cape town centralbest western cape towncape town best western
PLATS
SydafrikaWestern CapeCape TownCentrala Kapstaden
ANTAL RUM
60
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt