Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Kalapa Resort and Yoga Retreat

Spara
Dela
Jl. Raya Uma Buluh 14F, Canggu 80361 Indonesien
Expedia.com
Travelocity
Snaptravel
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Resenär (241)
Pool och strand (41)
Middag (31)
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.

Om

Nr 19 av 78 hotell i Canggu
Läge
Renlighet
Service
Standard
Travellers' Choice

Kalapa Resort and Yoga Retreat är ett toppenval när du besöker Canggu. Det har en perfekt blandning av värde, komfort och bekvämlighet samt en familjevänlig miljö med en mängd bekvämligheter som är framtagna för resenärer som du.

Gästrummen har bekvämligheter som plattskärms-tv, luftkonditionering och minibar, och gäster kan enkelt använda internet tack vare kostnadsfritt wifi som villans erbjuder.

Kalapa Resort and Yoga Retreat har rumservice och en concierge för att göra din vistelse ännu trevligare. Här finns även en pool och gratis frukost. Om du kör till Kalapa Resort and Yoga Retreat finns fri parkering tillgänglig.

Batu Bolong Beach (3,5 km), som ligger i närheten, gör Kalapa Resort and Yoga Retreat till ett fantastiskt ställe att bo på för dem som är intresserade av att besöka den här populära sevärdheten i Canggu.

När du befinner dig i Canggu ska du se till att testa lokala favoriter som tempura på Ji Restaurant Bali.

Under resan får du inte glömma bort att besöka ett konstgalleri, till exempel Paradise Pictures.

Vi är övertygade om att du kommer att gilla din vistelse på Kalapa Resort and Yoga Retreat under tiden som du upplever allt som Canggu har att erbjuda.

Läs mer
Helhetsvy
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Pool
Kostnadsfri frukost
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Flygplatstransport
Spa
Portier
Wifi
Utomhuspool
Bar/lounge
Restaurang
Frukost tillgängligt
Busstransfertjänst
Taxitjänst
Parmassage
Fotmassage
Helkroppsmassage
Kemtvätt
Tvättservice
Visa fler
Rumsegenskaper
Badrockar
Luftkonditionering
Rumsservice
Värdeförvaringsskåp
Minibar
Plattskärms-tv
Rumstyper
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
HOTELLKLASS
TYP AV HOTELL
Fina utsikter
Romantiskt
Talade språk
Indonesiska

Plats

Helhetsvy
49Bil rekommenderas
Bedömning: 49 av 100
11restaurangerinom 0,5 km
1sevärdhetinom 0,5 km
156omdömen2F+S0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 100
  • 26
  • 19
  • 7
  • 4
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
VKKE skrev ett omdöme jan. 2020
2 inlägg
Jag och min pojkvän valde att bo hÄr med anledning av deras yogapaket och den ”lugna” miljön. När vi väl kom fram slogs vi av hur nedslitet allting. Rummet var fint men inte särskilt rent med olika kryp. Det var bland annat fläckar på golvet från det som vi senare förstod var avföring från ödlor som levde uppe i taket på villan. Trots att vi flera gånger bett om extra städning åtgärdades aldrig detta. Vi anmärkte även på att rummet var väldigt varmt vid flera tillfällen. Vi blev då tillsagda att det tog tid för luftkonditioneringen att få effekt på grund av rummets storlek. Efter många om och men insåg vi att luftkonditioneringen faktiskt inte fungerade. Vi reklamerade detta till personalen som lovade att åtgärda felet, vilket de inte lyckades med. Det i sin tur resulterade i att vi inte kunde sova överhuvudtaget på natten och fick checka ut en dag tidigare. Det var fruktansvärt jobbigt och inte vad man ska behöva förvänta sig från ett sådant rum och hotell. Vi skulle inte rekommendera någon som är ute efter ett avkopplande och bekvämt boende att boka rum på Kalapa. Det är låg standard och dyrt.
Läs mer
Datum för vistelsen: januari 2020Restyp: Reste som ett par
Användbart
Dela
Jenny skrev ett omdöme okt. 2018
Piteå, Sverige70 inlägg8 hjälpsamhetsröster
Jag och min partner bodde här våra 3 sista nätter på vår resa. Detta var det dyraste boendet under resan men det kändes helt okej att åka till ett ställe där vi bara kunde ladda batterierna inför den kommande resan hem. Tyvärr kände vi oss rätt besvikna efter vår vistelse. Vi kände att priset inte riktigt matchar med vad man egentligen får. Vi bodde i en villa ned provat pool, alltså deras dyraste villa. De känns mörka och smutsiga samt att, som många andra skrivit så har de inte glas på alla fönster utan bara träribbor. Detta resulterar i att villan inte är speciellt ljudisolerad vilket känns kanske underligt. Under vår vistelse var det en äcklig lukt vid den privata poolen som vi tror kom från floden nedanför, inget hotellet kanske kan göra något åt men det gjorde inte upplevelsen bättre. Vi undvek därför att vara vid den privata poolen men i och med att det är ett öppet badrum så kände vi ju det även där. Hotellet är inte heller bemannat dygnet runt vilket vi fann mycket märkligt i och med de höga hotellpriserna. Vi upplevde att personalen var, om än väldigt trevliga, inte riktigt vana med att jobba på hotell. Vi pratade med dem en morgon och kom överens om att vi skulle bli skjutsade ner till stranden. Vi skulle betala för skjutsen då den inte var under den tid då man kunde få gratis shuttle men det var helt okej. När vi sedan kom på en utsatta tiden möttes vi av frågande blickar från en annan i personalen som sa att det inte var möjligt i och med att chauffören var i en annan stad och att vi skulle få vänta någon timma. Vi bad henne ringa en vanlig taxi åt oss eftersom vi inte ville vänta men vi fick då veta att de inte kan ringa någon taxi då deras telefoner är spärrade för sådant? Vi gick då istället ut till en större väg och haffade en taxi. Detta var såklart irriterande och vi hade önskat att vi hade blivit meddelade tidigare då hade vi inte alls tyckt att det var besvärligt att ordna på egen hand. Hotellet ligger rätt dåligt till och det är långt till både butiker och andra restauranger. Det finns dock ett cirkel K 3 minuters promenad bort så man kan inhandla lite förnödenheter. Precis som många andra redan skrivit så måste man välja frukost kvällen innan och meddela vilken tid man vill ha den serverad. Detta tyckte vi inte alls var speciellt problematiskt och frukosten man fick var väldigt god. Provade på yogan en morgon. Väldigt bra yoga som hölls av en duktig kvinna. Däremot ställer jag mig lite frågande att den är just klockan 11. Det börjar ju då bli väldigt varmt ute och det finns ingen ac i rummet + att det känns som att en stor del av dagen går åt till att vänta på yogan innan man kan ta sig iväg på annat. Hade den varit tidigare hade jag utan tvekan deltagit varje dag. Det är ändå ett okej hotell men priserna matchar inte på långa vägar vad man egentligen får. Av den anledningen kommer vi att välja något annat boende ifall vi besöker Canggu igen.
Läs mer
Datum för vistelsen: oktober 2018Restyp: Reste som ett par
Användbart
Dela
Svar från Kalapa R, Guest Relation för Kalapa Resort and Yoga Retreat
Svarade 31 okt. 2018
Dear Jenny E, Greetings from Kalapa Resort & Spa... I was really sorry to read of your disappointment following your stay with us, and the style of Kalapa Resort and Spa did not seem to work for you. Most of the structure and furniture in our Resort are made of teak wood. However the room that you was stay actually our most modern room but we still put touch of wood especially for the window. We do apologize for the transport arrangement, in regard of call the regular taxi probably it miss communication, actually we are not allowed from local authorization to call regular taxi but we are able to assist you order local transport or driver. Again, our apologies for letting you down, but thank you for sharing your experience with us. Shall you give us the opportunity to visit us again please feel free to contact us prior to your arrival so we can ensure that you have a seamless visit. Sincerely Yours, Ni Made Suwenti
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Moritz Hau skrev ett omdöme dec. 2019
Tyskland13 inlägg
+1
Min vän Luca och jag anlände till Kalapa sent på kvällen och välkomnades varmt hjärtligt av de vänliga personalen. Vårt bagage tog hand om och vi guidades till vår villa (privat poolvilla). Efter att ha haft en trevlig 8 timmars sömn i en mysig och mjuk king size-säng beslutade vi att ta en morgonuppfriskning i vår privata pool innan vi åkte till en frukost som inkluderade en variation av olika rätter och drycker att välja mellan, liksom som nyskurna frukter som vi åt så mycket som vi ville. Senare i morse var det dags för andliga och sportiga aktiviteter. Trots att jag inte har haft så mycket erfarenhet när det gäller yoga kändes det ganska lätt att anpassa sig till de okända rörelserna, också på grund av den mycket söta och omtänksamma (av min oförmåga att göra yoga) lärare som vi har blivit uppmanad till. Hon var balinesisk och gjorde upplevelsen mycket autentisk och trevligt utmanande samtidigt. Under resten av dagen beslutade vi att åka till Canggu stad för att äta lunch och köpa julklappar till våra familjer. Eftersom Kalapa ligger mycket centralt har vi inte haft några problem att ta oss till staden (Kalapa erbjuder en buss). Totalt sett har vi varit mycket nöjda med vår vistelse här på Kalapa och rekommenderar starkt orten för alla som söker en både andlig och autentisk upplevelse mitt i Canggu!
Läs mer
Datum för vistelsen: december 2019Restyp: Reste med vänner
Google
Användbart
Dela
Luca H skrev ett omdöme dec. 2019
Canggu, Indonesien4 inlägg
Det är en helt fantastisk utväg! Vi stannade i 2 nätter på Private Pool Villa och det var fantastiskt. Vi hade vår egen pool ett fantastiskt sovrum och för mig en riktigt viktig faktor. Luftkonditioneringen fungerade perfekt. I allmänhet var rummen superrena och vackra. Sakerna är också vänliga och om du behöver något hjälper de dig direkt. Högt rekommenderad! ! !
Läs mer
Datum för vistelsen: december 2019Restyp: Reste med vänner
Google
Användbart
Dela
Fabian skrev ett omdöme dec. 2019
1 inlägg
Var bara fantastisk! ! ! Jag gjorde yoga för första gången och gillade den verkligen! Det var mycket centralt på Bali och jag behöver bara 10 minuter till stranden med din skoter! De erbjuder också pendeltrafik! Så cool!
Läs mer
Datum för vistelsen: december 2019Restyp: Reste med vänner
Google
Användbart
Dela
Föregående
PRISKLASS
70 US$ - 111 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
IndonesienBaliNorth KutaCanggu
ANTAL RUM
18
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Kalapa Resort and Yoga Retreat
Vilka populära sevärdheter ligger nära Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Närliggande sevärdheter inkluderar Parklife Bali (0,2 km).
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är kostnadsfritt wifi, gratis frukost och pool.
Vilka rumsbekvämligheter finns på Kalapa Resort and Yoga Retreat?
De bästa bekvämligheterna inkluderar minibar, luftkonditionering och plattskärms-tv.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Gästerna kan ta del av gratis frukost, restaurang och lounge under vistelsen.
Finns det parkering vid Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Ja, fri parkering är tillgängligt för gäster.
Vilka restauranger ligger i närheten av Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Restauranger med bra läge inkluderar Anita's Warung - Mbak'Nit 2, Warung Vidi och Warna Cafe.
Finns det möjligheter att träna på Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Ja, gästerna har tillgång till pool under vistelsen.
Har Kalapa Resort and Yoga Retreat flygplatstransfer?
Ja, Kalapa Resort and Yoga Retreat erbjuder flygplatstransfer för gäster. Vi rekommenderar att du ringer tidigare för att bekräfta uppgifterna.
Erbjuds städtjänster på Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Finns det några historiska platser nära Kalapa Resort and Yoga Retreat?
Många resenärer gillar att besöka Tabanan Anom Palace (11,3 km) Blanjong Inscription, (13,7 km) och Pura Dalem Sakenan Serangan (8,1 km).