Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

AmericInn by Wyndham Appleton West

Besök hotellets webbplats
Hotels.com
64 US$
Se erbjudande
Agoda.com
64 US$
Se erbjudande
Wyndham Hotels
65 US$
58 US$
Se erbjudande
SPARA 7 US$
Expedia.com64 US$
Priceline64 US$
getaroom.com65 US$
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Det kan finnas andra skatter och hotellavgifter som inte är fastslagna eller betalas vid bokningstillfället och som betalas vid verksamheten under vistelsens gång. Mer information finns hos våra partner.
Resenär (15)
Svit och rum (15)
Pool och strand (2)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Miljöledare Miljöpartner
Hotellbekvämligheter
Pool
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Flerspråkig personal
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Inomhuspool
Kemtvätt
Rökfritt hotell
Tvättservice
Uppvärmd pool
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Business
Mellanklass
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Hotellerbjudanden
Plats
Helhetsvy
56Ganska promenadvänligt
Bedömning: 56 av 100
17restaurangerinom 0,5 km
1sevärdhetinom 0,5 km
Kontakta
132 N Mall Dr, Appleton, WI 54913-8530
Namn/adress på det lokala språket
Vägbeskrivning
Outagamie County regionala flygplats4 km
Austin Straubel internationella flygplats37 km
Visa alla hotell i närheten
193omdömen
30bilder
1F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 75
  • 58
  • 36
  • 17
  • 7
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Under den AirVenture vecka detta är en mycket dyrt ställe att bo. På grund av administrativa frågor med personalen, rummen var inte städade/rensat för hela veckan vi var där. De endast serviced rum för nya småttingar, om du var på du var en fånge försämrade villkor. Vi gjorde
Läs mer
Tillfalla inte lögn är det här stället för betalning av renovering. . . Sängarna var rent och TV:n fungerade om du vet vad jag menar. bara en välförtjänt varning. Inte vad du förväntar sig av ett typisk Fairfield Inn. The staff however, super super trevliga och hjälpsamma! Snabb
Läs mer
Bara min åsikt, men inte på något sätt tycker jag att detta hotell bör aldrig kostnad $ 195 /natt. Det är särskilt fallet när många ungdomar sportklubbar bor där. Vi har rest med våra egna barn för turneringar, och jag är helt för att. Det kan vara en bra erfarenhet att lära sig
Läs mer
Svar från Frances C, Manager för AmericInn by Wyndham Appleton West
Svarade 26 juni 2017
Dear GWexford, Thank you for taking the time to complete the Guest Satisfaction Survey in regards to your recent stay at the Fairfield Inn Appleton. As we pride ourselves on delivering a memorable hotel experience during your travels, we have unfortunately fallen short of our goal during your recent stay. Please accept our sincere apology for not meeting your expectations. We have shared your feedback with the appropriate hotel team to ensure that this was an isolated issue that is corrected moving forward. Upholding our commitment to provide a memorable experience with exceptional service, we hope to have an opportunity to better your experience with us whenever your travels bring you back to Appleton. Sincerely, Frances C.
Läs mer
Vi anlände sent från Milwaukee och möttes med ett snabbt kontrollera - i och ett trevligt flaska kallt vatten! Rummet var stort och sängarna var mycket bekväma. Bra utbud av TV och utcheckningen var trevligt 12.00 för alla rum!
Läs mer
Svar från Frances C, Manager för AmericInn by Wyndham Appleton West
Svarade 26 juni 2017
Dear danielhU900MC, Thank you so much for taking the time to let us know how your most recent experience was at the Appleton Fairfield Inn. We appreciate the feedback you have given about our hotel and staff. I am pleased to hear you had an enjoyable quick overnight stay with us. We hope that the next time your travels bring you to Appleton we see you again. Sincerely, Frances C.
Läs mer
Rummen och anläggning var rent och bekvämt. Sängarna var mjukare. Det fanns inga kylskåp eller mikrovågsugnar på rummet. Hade utlovats en extrasäng, men det var inte tillgängligt när vi checkade in. Det var frukosten mycket bra; våffeljärn, varma boka entree, och sidor plus
Läs mer
Svar från Frances C, Manager för AmericInn by Wyndham Appleton West
Svarade 1 juni 2017
Dear DaBadger76, Thank you for taking the time to let us know about your recent experience at the Appleton Faifield Inn. I apologize for your room not having a microwave or mini fridge. Not all of our rooms have those. However, in the future if you are looking for that our executive king rooms have both of those guaranteed in them. We appreciate the feedback you have given about our hotel and staff. We hope to see you again the next time your travels bring you to Appleton. Sincerely, Frances C.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandFöretagscenter och evenemangsrum
Beds
Shower
Vanity
Closet
TV Dresser
FöregåendeNästa
123
Is there a fitness room? I don't see one listed on the website. Thanks.
Like the others have said, there is not an onsite fitness center. To be honest, most hotel gyms/fitness centers have been less than exciting so I don't blame for them for using the space for something else. They offer a YMCA guest pass and there is also a Planet Fitness nearby.
0 röster
Visa alla svar
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
61 US$ - 137 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
fairfield inn appletonfairfield appletonappleton fairfield inn
KALLADES TIDIGARE
Fairfield Inn Appleton
PLATS
USAWisconsinAppleton
ANTAL RUM
63
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt