Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
15 personer tittar på det här hotellet
Direkterbjudande för hotell!Specialpriser är tillgängliga
Travelocity
2 815 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-18
Expedia.com
2 815 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-18
Trip.com
895 US$
Se erbjudande
Booking.com1 213 US$
Hotels.com2 815 US$
Priceline1 236 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Resenär (2139)
Svit och rum (397)
Videoklipp (6)
Vad är Travellers’ Choice?
Tripadvisor ger utmärkelsen Travellers' Choice till boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom bäst 10 % av boenden på Tripadvisor.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Res säkert under covid-19-krisen
Gå till vårt hjälpcenter Res säkert för att se hur vi hjälper dig att fatta mer välinformerade resebeslut under covid-19-krisen.
Det här kan du förvänta dig under din vistelse
  • Alla sängkläder sanerade i tvättar med hög temperatur
  • Handsprit finns tillgängligt för gäster och personal
  • Stanna hemma-policy för personal med symptom
  • Högtrafikerade områden saneras regelbundet
  • Det är ett krav att personalen tvättar händerna regelbundet
  • Dagliga temperatur- och symptomkontroller för personalen
Läs mer
Uppdaterat 22-07-02 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.
En notis från Amilla Maldives Resort & Residences
Uppdaterat 22-07-02 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.

Om

Nr 2 av 37 hotell i Baa Atoll
Läge
Renlighet
Service
Standard
Travellers' Choice
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.Förbättra det här objektet
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Kostnadsfri frukost
Strand
Badminton
Barnpassning
Böcker, DVD-filmer, musik för barn
Wifi
Pool-/strandhanddukar
Poolleksaker
Infinity-pool
Pool med utsikt
Utomhuspool
Privat pool
Djup pool
Pool med grund kant
Yogapass
Yogarum
Omklädningsrum i träningsanläggning/spa
Träningspass
Bastu
Bar/lounge
Fik
Restaurang
Frukost tillgängligt
Frukostbuffé
Frukost på rummet
Kostnadsfritt snabbkaffe
Kostnadsfritt te
Kostnadsfri välkomstdrink
Happy hour
Barnvänlig buffé
Barnmåltider
Matplats utomhus
Snacksbar
Menyer med specialkost
Vin/champagne
Bar vid poolen
Cykeluthyrning
Cyklar finns tillgängliga
Båtturer
Kanotpaddling
Dykning
Spelrum
Minigolf
Snorkling
Tennisbana
Uthyrning av utrustning för vattensport
Vindsurfing
Aerobics
Cykelrundturer
Biljard
Underhållningspersonal
Kvällsunderhållning
Fiske
Uteplats
Bordtennis
Brädspel/pussel
Tv-spelskonsol
Lekplats för barn
Tv-kanaler för barn
Inomhuslekområde för barn
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnklubb
Barnpool
Utomhusleksaker för barn
Barnstolar finns tillgängliga
Barnvagnar
Flygplatstransport
Affärscenter med tillgång till internet
Konferensanläggningar
Spa
Kroppsinpackning
Parmassage
Ansiktsbehandlingar
Fotbad
Fotmassage
Helkroppsmassage
Turkiskt bad
Handmassage
Huvudmassage
Ljusterapi
Manikyr
Massage
Massagestol
Nackmassage
Bad under bar himmel
Pedikyr
Salong
Ångbastu
Vaxningstjänster
Säkerhet dygnet runt
Bagageförvaring
Portier
Valutaväxling
Souvenirbutik
Utomhusmöbler
Butiker
Soldäck
Sol-/strandstolar
Solterrass
Solparasoller
Butlerservice
Första hjälpen-kit
Paraply
Incheckning dygnet runt
Reception öppen dygnet runt
Privat incheckning/utcheckning
Kemtvätt
Tvättservice
Stryktjänst
Visa fler
Rumsegenskaper
Mörkläggningsgardiner
Badrockar
Luftkonditionering
Privat strand
Kaffe-/tebryggare
Kabel-/satellit-tv
Extra långa sängar
Bidé
Ytterligare badrum
Skrivbord
Matplats
Städning
Sammanhängande rum tillgängliga
Privat balkong
Rumsservice
Värdeförvaringsskåp
Område med sittplatser
Separat matplats
Separat vardagsrum
Soffa
Telefon
VIP-rumsbekvämligheter
Garderob/klädskåp
Vatten på flaska
Strykjärn
Värdeförvaringsskåp för bärbar dator
Privata badrum
Golv med stenplattor/marmor
Väckningstjänst/väckarklocka
Minibar
Kylskåp
Elektrisk vattenkokare
Plattskärms-tv
Filmer på begäran
Radio
iPod-dockningsstation
Bäddsoffa
Duschhörna
Bubbelbad
Badkar/dusch
Kostnadsfria toalettartiklar
Hårtork
Visa fler
Rumstyper
Havsutsikt
Utsikt över landmärke
Poolutsikt
Rökfria rum
Sviter
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
TYP AV HOTELL
Modern
Talade språk
Engelska, Franska, Ryska, Arabiska och 12 till
Hotellänkar
Specialpris:Specialpriser är tillgängliga
998omdömen76F+S0 rumstips

Omdömen
Vi kontrollerar omdömen
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.

Medlemsbetyg
  • 899
  • 62
  • 22
  • 8
  • 7
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Mats W skrev ett omdöme feb. 2018
7 inlägg6 hjälpsamhetsröster
Nyss hemkommen från en tiodagars vistelse på Amilla. Vi bodde i en Ocean Reef Villa, vilka ligger alldeles på kanten av revet ut mot öppet hav. En liten trappa leder ner till vattnet, men man hamnar rakt på revet vilket gjorde att det var mer eller mindre omöjligt att bada där. Snorkla gick bra, men om man skall bada där bör man ha badskor för att inte skada fötterna på stenarna. Man kan tycka att de borde ha placerat villorna lite längre från revkanten för att få till en bättre upplevelse, men nu är det som det är. Villan med tillhörande trädäck är annars helt fantastiskt fin, mycket gott om plats. Sängen är i hårdaste laget, men helt ok. Nyckelsystemet med armband med elektronisk tag är suveränt bra. Man tar på sig armbandet på morgonen och behöver aldrig tänka på att lämna rummet utan nyckel, mycket bekvämt. Restaurangerna är trevliga med ett hyfsat utbud av a la carte av mycket bra kvalitet, dock blir det lite enformigt utbud när man har varit där 10 dagar. Serveringspersonalen är överlag väldigt trevlig och hjälpsam och har ett ständigt leende på läpparna, full pott där! Det gäller såklart även personalen i baren, jättebra service och de kände igen oss och visste vad vi ville ha redan andra dagen. Huvudpoolen är fin med en snygg layout och hyfsat djup, ca 1,6m. Tyvärr var den närmast obrukbar på eftermiddagarna då det blev bortåt 35 grader varmt i poolvattnet. Det har vi aldrig upplevt någonstans tidigare. För dålig cirkulation? Vi bodde med helpension och köpte till deras dryckespaket. Dryckespaketet kostar en hel del, svårt att säga om det lönar sig, men troligtvis eftersom priserna på drycker i bar och restauranger är väldigt höga. I servicen ingår fri tvätt av upp till fem plagg per dag och person vilket gör att man kan packa lite mindre i sin resväska, stort plus för detta! Städning av rummet fungerade mycket bra, väldigt duktig och noggrann kille som skötte vår villa. Man har en egen butler som tar hand om allt man kan önska, 24/7. Det kan kanske vara bra för vissa, vi utnyttjade hans tjänster väldigt sparsamt. Mest fick vi ringa honom när olika grejer i huset gick sönder, bl.a. belysning, poolpump som gick sönder flera gånger under vår vistelse. De sista tre dagarna av vår vistelse bestämde sig ledningen för att grannvillan behövde mals om och en byggställning restes av ett gäng arbetare som kacklade oavbrutet hela dagarna, det störde så klart en del de timmar vi spenderade på uteplatsen. Mankan tycka att de kunde ha gjort underhållsarbete under lågsäsongen istället för mitt i högsäsongen. Konstigt beslut. Överlag känns resorten mycket bra, vi har egentligen inget speciellt att klaga på utan är nöjda. Priserna är dock rejält tilltagna på allt. Vi hade turen att hitta vår vistelse till ett starkt reducerat pris på Secret Escapes. Om man skulle betala fullpris på allt hade det varit på tok för dyrt och inte på något sätt prisvärt. Så bra är inte resorten. Det är kanske en av anledningarna till att de inte var fullbokade mitt i högsäsongen. Till sist skriver jag om den största besvikelsen, priset på flygtransfern med Trans Maldivian Airways sjöflygplan. Amilla har ett avtal med TMA och har helt uppenbart satt sitt eget pris. USD714 plus skatt för 30 minuters enkel resa. Ett pris som är dubbelt så högt som vi har betalt till annan resort som ligger längre från Malé än Amilla. Dåligt omdöme att ockra sina gäster så mycket, Amilla! Summa summarum har vi haft en mycket bra semester, men vi åker inte tillbaka, sett till totalen är Amilla tyvärr inte prisvärt.
Läs mer
Datum för vistelsen: februari 2018
Läge
Renlighet
Service
Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från Jean N, Resort Manager för Amilla Maldives Resort & Residences
Svarade 21 mars 2018
Dear MatsW, Warm Greetings from your family at Amilla Fushi Maldives! We are thankful for your feedback and I am sorry that it has taken me some time to reply to your review. We are saddened and concerned about the flaws of services that you have encountered during your recent stay, that have caused you with discomfort and disappointment. We endeavour to do our utmost to make our guests as comfortable and happy as possible. We have taken note of every single details of your feedback as we aim to consistently improve our brand standards and as such your evaluation motivates us to give our best always and to fine tune the services where needed. Thank you for your constructive feedback. We trust that you will extend to us the opportunity to welcome you back to our Island Home on a future occasion for a more pleasureable experience. Sincerely, Jean Noël Resort Manager
Läs mer
Olivia E skrev ett omdöme nov. 2017
3 inlägg
Bästa semestern jag varit på! En magisk ö med god mat och bra service! Allt är genomtänkt och mycket smakfullt -både inredning och anläggning. Stränderna är perfekta och det finns spa och vattensporter att roa sig med. Restaurangen Feeling Koi var väl värd ett besök 👌🏼.
Läs mer
Datum för vistelsen: november 2017Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från Jason Kruse, Owner för Amilla Maldives Resort & Residences
Svarade 16 apr. 2020
Dear Olivia E, Thank you for your many positive comments and mentioning that this is the best holiday you have ever been on! We are very happy that you have enjoyed the good food and good service on our magical island and that you love the facilities such as the beaches, the spa and the water sports. Also, Feeling Koi was mentioned by you as being worth a visit, which makes us very happy as this is our signature restaurant. We are currently renovating our resort and are creating even more beautiful areas such as our Orchid Garden and Mystique Garden that we would love to show you if you decide to return with us. We are sure you would love these too! Warm regards, Jason
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Gemstar293 skrev ett omdöme juni 2017
London, Storbritannien8 inlägg5 hjälpsamhetsröster
Jag skriver denna recension ganska sent efter vår vistelse eftersom jag har bara strax upptäckte mitt tidigare förslag aldrig var sparat. Vi tillbringade 10 dagar på Amilla och älskade det alla från början till slut. Munadh ut Khateeb, var den perfekta house butlern som såg till alla våra behov men höll rätt avstånd att ge oss den avskildhet som vi hoppats på. Han ordnade och utomhus nattetid filmvisning för ett par nätter vilket var en härlig överraskning. Vid ankomsten vi hade en massagebehandling som var det perfekta botemedlet mot våra jetlag. Min man i dykning dök och jag snorkelled och vi var båda har turen att stöta en påse av delfiner! Även den båtar hade wifi, jag kunde att köpa en klänning på linje medan min man dök. Frukostbuffén var perfekt och trädgården hänförande. Vi hade en villa vid havet med steg direkt i havet och avsvalkningspoolen var perfekt för en kvällsöppen eller tidig morgon simma. Personalen var verkligen vänliga och resorten verkade behandla dem mycket bra, vilket är uppenbarligen inte alltid är fallet med andra resorts. Jag skulle rekommendera detta ställe till alla som letar efter att koppla av och njuta av den skönhet av den Maldiverna. Vi kommer definitivt att komma tillbaka.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2016Restyp: Reste som ett par
Language Weaver
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
1 hjälpsamhetsröst
Användbart
Dela
Pamela C skrev ett omdöme maj 2017
Portland, Oregon13 inlägg3 hjälpsamhetsröster
Vi vill tacka ledningen och personalen i Amilla Fushi, i synnerhet, Shaba och soliga, den personal oss. De var mycket flexibla och gav oss bra information om anläggningen och aktiviteter. Vi kan inte säga nog bra saker om detta resort.
Läs mer
Datum för vistelsen: maj 2017
Language Weaver
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
1 hjälpsamhetsröst
Användbart
Dela
U2307TAalexanderm skrev ett omdöme maj 2017
Köln, Deutschland2 inlägg3 hjälpsamhetsröster
Vi har varit resor många gånger på Maldiverna. Denna resort är ett av de bästa vi upplevt. Dykcentret var super och vi gjorde vår PADI dykning certifikat. Vi hade trevligt dykning timmar och se delfiner. Tack för det underbara dyk tid. Den vattenbungalow var en dröm. Japansk restaurang Koi är fantastisk. Mycket vänliga människor. Jag verkligen att känna som 3-stjärniga graderingen i paradiset.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Datum för vistelsen: april 2017Restyp: Reste som ett par
Language Weaver
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
1 hjälpsamhetsröst
Användbart
Dela
Föregående
123456
PRISKLASS
812 US$ - 1 414 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
MaldivernaBaa Atoll
ANTAL RUM
67
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Amilla Maldives Resort & Residences
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Amilla Maldives Resort & Residences?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är kostnadsfritt wifi, gratis frukost och pool.
Vilka rumsbekvämligheter finns på Amilla Maldives Resort & Residences?
De bästa bekvämligheterna inkluderar minibar, luftkonditionering och plattskärms-tv.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Amilla Maldives Resort & Residences?
Gästerna kan ta del av gratis frukost, restaurang och lounge under vistelsen.
Vilka restauranger ligger i närheten av Amilla Maldives Resort & Residences?
Restauranger med bra läge inkluderar Benjarong, Moodhu Bar & Restaurant och The Shoreline Grill.
Finns det möjligheter att träna på Amilla Maldives Resort & Residences?
Ja, gästerna har tillgång till pool, träningsanläggning och bastu under vistelsen.
Har Amilla Maldives Resort & Residences kostnadsfri flygplatstransport?
Ja, Amilla Maldives Resort & Residences erbjuder flygplatstransport för gäster. Vi rekommenderar att du ringer i förväg för att bekräfta uppgifterna.
Erbjuds städtjänster på Amilla Maldives Resort & Residences?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Erbjuder Amilla Maldives Resort & Residences några företagstjänster?
Ja, gästerna har tillgång till företagscenter och konferensanläggningar under vistelsen.
Vilka språk talas av personalen på Amilla Maldives Resort & Residences?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska, franska, tyska, ryska, portugisiska, hindi och japanska.
Har Amilla Maldives Resort & Residences någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av havsutsikt som finns här.
Är Amilla Maldives Resort & Residences handikappanpassat?
Ja, det erbjuder anpassat för rullstol och bekvämligheter för funktionshindrade gäster. För specifika förfrågningar rekommenderar vi att du ringer tidigare för att bekräfta.