Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
115 Hayarkon Street, Tel Aviv 6357303 Israel
Covid-19-uppdatering: Läs om de extra hälso- och säkerhetsåtgärder den här verksamheten vidtar.Läs mer
Direkterbjudande för hotell!Paketerbjudande
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
Snaptravel
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Resenär (732)
360
Panoramabilder (7)
Videoklipp (1)
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Res säkert under covid-19-krisen
Det här kan du förvänta dig under din vistelse
  • Handsprit finns tillgängligt för gäster och personal
  • Högtrafikerade områden saneras regelbundet
Uppdaterat 20-06-29 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.
En notis från Sheraton Tel Aviv Hotel
Uppdaterat 20-06-29 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.

Om

Nr 63 av 143 hotell i Tel Aviv
Läge
Renlighet
Service
Standard

Sheraton Tel Aviv är ett utmärkt val för resenärer som besöker Tel Aviv, och erbjuder en familjevänlig miljö samt många användbara bekvämligheter som är framtagna för att ge dig en bättre vistelse.

Närliggande sevärdheter som Dizengoff Street (0,7 km) och White City (1,6 km) gör Tel Aviv Sheraton till ett fantastiskt ställe att bo på under ett besök i Tel Aviv.

Rummen på Sheraton Tel Aviv har en plattskärms-tv, luftkonditionering och ett kylskåp för utmärkt komfort och smidighet, och gäster kan använda internet tack vare kostnadsfritt wifi.

En concierge och rumservice är några av de bekvämligheter som erbjuds på det här hotellet. En pool och frukost kommer också att göra din vistelse ännu mer speciell. Om du kör till Sheraton Tel Aviv finns parkering tillgänglig.

Om du gillar restauranger med mat från medelhavet ligger Tel Aviv Sheraton nära Port Said, Romano och Manta Ray.

Tel Aviv är även känt för några fantastiska konstmuseer, inklusive Tel Aviv Museum of Art, Joseph Bau House och Beit Rubin Museum, som ligger relativt nära Sheraton Tel Aviv.

Ha så trevligt i Tel Aviv!

Läs mer
Svit och rum (266)266
Helhetsvy
Hotellbekvämligheter
Allmän betalparkering på plats
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Bar/lounge
Strand
Cykeluthyrning
Flygplatstransport
Parkering
Wifi
Pool-/strandhanddukar
Pool med utsikt
Utomhuspool
Uppvärmd pool
Bastu
Restaurang
Frukost tillgängligt
Frukostbuffé
Bar vid poolen
Nattklubb/DJ
Bilhyrning
Affärscenter med tillgång till internet
Konferensanläggningar
Bankettrum
Mötesrum
Spa
Huvudmassage
Massage
Salong
Säkerhet dygnet runt
Bagageförvaring
Portier
Valutaväxling
Rökfritt hotell
Dörrvakt
Reception öppen dygnet runt
Expressincheckning/-utcheckning
Kemtvätt
Tvättservice
Stryktjänst
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Öppen spis
Städning
Privat balkong
Rumsservice
Minibar
Kylskåp
Plattskärms-tv
Värdeförvaringsskåp
Värdeförvaringsskåp för bärbar dator
Visa fler
Rumstyper
Havsutsikt
Rökfria rum
Sviter
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
TYP AV HOTELL
Miljövänligt
Fina utsikter
Talade språk
Hebreiska
Hotellänkar
Specialerbjudande:Paketerbjudande
2 179omdömen39F+S1 rumstips
Medlemsbetyg
  • 1 172
  • 608
  • 240
  • 84
  • 75
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Lollo A skrev ett omdöme okt. 2018
20 inlägg2 hjälpsamhetsröster
Ett stort hotell som inte levde upp till sitt fina namn. Städningen var inte helt klockren och den glömdes ibland, Personalen var mycket hjälpsam och trevlig. En bra frukostbuffé hade de också. Tyvärr så var det ganska hög volym i matsalen. En del av personalen som skötte hotellets bar hade svårigheter och göra drinkar även enkla. Hissarna fungerade så där, och krånglade till det ibland, säkert en kombination av maskin och människa. Hotellet hade ett bra pool område och nära till stranden om man tog sig över en starkt trafikerad väg. Stranden var väldigt trevlig och bra mat,dryck ställen fanns det. fanns det. Vi hade fin havsutsikt från plan 10 dock är inte balkongerna något att sitta på,de var endast 60_80 com breda. De fyllde dock sin funktion väl om man vill gå ut och känna lite storstadspulsen. Rummen var väl ljudisolerade så tyst och skönt blev det när man stängde om sig.
Läs mer
Datum för vistelsen: oktober 2018Restyp: Reste med vänner
Användbart
Dela
Svar från sheratonTelAviv, Public Relations Manager för Sheraton Tel Aviv Hotel
Svarade 25 okt. 2018
Dear Lollo A: Thank you for taking the time to share your recent experience at the Sheraton Tel Aviv hotel. We are disappointed to hear that some aspects of your stay did not your expectations and for this we sincerely apologize. As the cleanliness of our hotel is a key priority, we are very sorry that your guestroom fell short of your expectations. Please rest assured that your comments have been shared with the housekeeping team in an effort to improve our service. Having said that we are glad to hear that you enjoyed the buffet breakfast and that the staff were pleasant and helpful. At Sheraton Tel Aviv we really do care about our guests experience and we do hope you choose to return so we can better deliver upon the guest experience you deserve. Kind regards, Jane Yacoubzadi Public Relations Manager
Läs mer
lenao111 skrev ett omdöme juli 2018
Stockholm, Sverige4 inlägg
Det här är ett hotell vars namn gör att du förväntar dig en viss standard vad gäller utbud och service på hotellet. Hotel Sheraton i Tel Aviv levde dock inte alls upp till våra förväntningar. En undermålig service vid receptionen, restauranger och städning samt ett klientel som skapar sina egna regler utan att hotellpersonalen säger till. Exemplen var tyvärr många under vår vistelse: - vårt rum var inte förberett för tre person trots vår sena ankomst. Vi fick vänta i nästan två timmar innan en extrasäng fanns på plats och var bäddad. Detta trots att vi sa till i receptionen två gånger. Ingen från personalen bad heller om ursäkt för detta. - gäster röker på rummen, balkonger och vid poolen trots att hotellet är rökfritt. Personalen säger inte heller till när det inträffar. I vårt rum kom en obehaglig stank av rök in och när vi klagade var det som att det aldrig hänt. Ingen ursäkt och ingen från personalen som återkom till oss om detta. - vid poolen ligger gäster och gör drinkar med medtagna spritflaskor, röker och spelar hög musik. Under de tio dagar vi bodde vid hotellet städades inte poolområdet som var kladdigt, skräpigt och fullt med fågelskit. - bland hotellgästerna fanns många småbarnsfamiljer med stora barnkullar där ungar härjar högljudda och vilda i hotellkorridorerna, i restaurangen och vid poolen. - pyjamasklädda barn dyker ofta upp vid frukostbuffén. Något dom personalen inte verkar bry sig om. Restaurangen där frukosten serveras liknar dessutom mer en skolmatsal där det skriks och gapas utan hänsyn till andra. Kort sagt vill du ha en hotellvistelse med lite klass och lugn och ro ska du välja ett annat hotell.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2018Restyp: Reste med familjen
Användbart
Dela
Svar från sheratonTelAviv, Public Relations Manager för Sheraton Tel Aviv Hotel
Svarade 19 juli 2018
Dear lenao111: Thank you for your stay with us. We genuinely value our guests’ comments and regret when their expectations are not met. We understand your disappointment with the services shortcomings you experienced during your stay and we truly apologize for any inconvenience caused. The issues raised are certainly unacceptable and we will be taking the steps to ensure they remain isolated uncharacteristic incidents. We hope this experience will not deter you from returning to the Sheraton Tel Aviv and look forward to making your next visit a positive one. Warm regards, Jane Yacoubzadi Public Relations Manager
Läs mer
leon s skrev ett omdöme sep. 2016
Malmö, Sverige2 inlägg
små, stinkande rum, tungt överprisade - 400 dollar/dygn ! likgiltig, ovänlig personal, med ett undantag - conciergen Karolina. en smutsig, fullt påklädd kvinna simmande i swimmingspoolen mitt på dagen aldrig mer !
Läs mer
Datum för vistelsen: september 2016
Rum
Läge
Service
Restyp: Reste som ett par
Användbart
Dela
Svar från sheratonTelAviv, Public Relations Manager för Sheraton Tel Aviv Hotel
Svarade 20 sep. 2016
Dear leon s: Thank you for the review. We are sorry to read that your stay fell short of the expectations and for this we want to extend our sincere apologies. We are very sorry that you experienced lapse in service and we truly apologize that you did not receive the 5 star Sheraton service. We pride ourselves in the friendliness and attentiveness of our staff and we are sorry that we let you down. This certainly does not reflect our standards and we do apologize for the any inconvenience you encountered. On a positive note we are glad that you were pleased with the concierge service offered by Carolina. We hope this experience will not deter you from returning to the Sheraton Tel Aviv and look forward to making your next stay a positive one. Kind regards, Jane Yacoubzadi Public Relations Manager
Läs mer
Svesse skrev ett omdöme juli 2015
Solna, Stockholms Län, Sweden28 inlägg7 hjälpsamhetsröster
Mycket bra beläget med närhet till stranden. Vi hade ett rum på 17:e våningen med havsutsikt och access till The Club Lounge på 18:e våningen där vi åt vår frukost som var av bra standard. Rummet var bekvämt med en mycket komfortabel stor säng och en bekväm soffhörna. Badrummet var bra med allt som behövdes i hygienväg. Balkongen kunde gärna ha varit lite större så att man kunde sitta där och njuta av solnedgången. En speciell eloge till Mazal Kahalani och hennes personal i Club Lounge. Kommer gärna tillbaka.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2015
Standard
Service
Sovkvalitet
Restyp: Reste som ett par
Användbart
Dela
Svar från sheratonTelAviv, Public Relations Manager för Sheraton Tel Aviv Hotel
Svarade 19 juli 2015
Dear Svesse: Thank you for your great review. We are delighted that you enjoyed the location with proximity to the beach, comfortable room with sea view and Club Lounge access. We would like to thank you for your kind compliments to Mazal and her staff. Be assured we will forward your kind words to them. Thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back when you are next visiting Tel Aviv. Warm regards, Jane Yacoubzadi Public Relations Manager
Läs mer
Tommy R skrev ett omdöme okt. 2014
Stockholm, Sverige1 inlägg
Hotellet ligger mycket centralt och servicen är perfekt. Vilken frukost med vacker havsutsikt! Lätt att ta sig till stranden, men det finns även pool utomhus på hotellet som dock var kallare än vattnet i havet.
Läs mer
Datum för vistelsen: oktober 2014
Standard
Läge
Service
Restyp: Reste med familjen
Tips för att välja rum: De flesta rummen har havsutsikt, framifrån eller från sidan.
Visa fler tips på hur du väljer rum
Användbart
Dela
Svar från sheratonTelAviv, Public Relations Manager för Sheraton Tel Aviv Hotel
Svarade 13 okt. 2014
Dear TommyR: Thank you for the great review of the Sheraton Tel Aviv. We are pleased to read that our service was perfect and the central location of the hotel added convenience to your stay. Great you enjoyed our buffet breakfast with beautiful ocean views! Thank you for staying with us and we look forward to seeing you again! Warm regards
Läs mer
Föregående
PRISKLASS
306 US$ - 479 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
sheraton tel aviv hotel, tel aviv sheraton
PLATS
IsraelTel Aviv DistrictTel AvivKerem Ha-teimanim
ANTAL RUM
318
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Sheraton Tel Aviv Hotel
Vilka populära sevärdheter ligger nära Sheraton Tel Aviv Hotel?
Närliggande sevärdheter inkluderar Tayelet (0,1 km), Bograshov Beach (0,4 km) och Miss D. Gallery (0,3 km).
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Sheraton Tel Aviv Hotel?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är kostnadsfritt wifi, pool och restaurang.
Vilka rumsbekvämligheter finns på Sheraton Tel Aviv Hotel?
De bästa bekvämligheterna inkluderar minibar, luftkonditionering och plattskärms-tv.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Sheraton Tel Aviv Hotel?
Gästerna kan ta del av restaurang, lounge och bar vid poolen under vistelsen.
Finns det parkering vid Sheraton Tel Aviv Hotel?
Ja, allmän betalparkering på plats är tillgängligt för gäster.
Vilka restauranger ligger i närheten av Sheraton Tel Aviv Hotel?
Restauranger med bra läge inkluderar Salva Vida, Tamara Yogurt och Shakshukia.
Finns det möjligheter att träna på Sheraton Tel Aviv Hotel?
Ja, gästerna har tillgång till pool, träningsanläggning och bastu under vistelsen.
Har Sheraton Tel Aviv Hotel flygplatstransfer?
Ja, Sheraton Tel Aviv Hotel erbjuder flygplatstransfer för gäster. Vi rekommenderar att du ringer tidigare för att bekräfta uppgifterna.
Erbjuds städtjänster på Sheraton Tel Aviv Hotel?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Erbjuder Sheraton Tel Aviv Hotel några företagstjänster?
Ja, det erbjuder företagscenter, mötesrum och bankettrum.