Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Crowne Plaza Vilamoura - Algarve

Besök hotellets webbplats
Resenär (1360)
Svit och rum (397)
Pool och strand (152)
Certificate of Excellence

Om

Nr 8 av 37 hotell i Vilamoura
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Spa
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Pool
Rumsservice
Kostnadsfri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Barnpassning
Bastu
Concierge
Flerspråkig personal
Flygplatstransport
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Inomhuspool
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Mötesrum
Tvättservice
Uppvärmd pool
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Minibar
Familjerum
Handikappanpassade rum
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Utsikt över bukten
Fina utsikter
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Specialerbjudande:Klicka för mer information
Hotellerbjudanden

Plats

Helhetsvy
91Perfekt för de som vill promenera
Bedömning: 91 av 100
38restaurangerinom 0,5 km
6sevärdheterinom 0,5 km
2 877omdömen
1 754bilder
194F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 1 491
  • 909
  • 298
  • 105
  • 75
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
+1
Ett fint hotell som gör anspråk på fem stjärnor men som jag menar absolut inte når dit. Rummen var bra, städningen medelmåttig men bra med gratis vattenflaska dagligen. Åt middag på hotellet (a la carte) en kväll men det gjorde vi inte fler gånger: maten dyr och fisken totalt
Läs mer
Svar från GM_CP_Vilamoura, General Manager för Crowne Plaza Vilamoura - Algarve
Svarade 7 aug. 2018
Dear guest, Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to tell us about your experience at Crowne Plaza Vilamoura - Algarve. Please know that your candid feedback is extremely valuable to us. We use feedback, such as yours, to continuously make changes and coach our team in order to improve the guest experience, your positive comments and suggestions have been passed on to the concerned managers, and I am sure they will appreciate your feedback as much as I do. Once again, thank you for your review and it will be a pleasure to welcome you back soon. Kind regards, General Manager
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Under normala omständigheter är jag säker på att hotellet är mycket bekvämt, särskilt när det inte finns något byggnadsarbete pågår. Byggnadsarbetet vi hade att göra med hindrade vår semester och jag är säker på att det hade en inverkan på hotellet som ger en bekväm vistelse. Vi
Läs mer
Bra hotell, utmärkt frukostbuffé. . . . . underbar utsikt från sju våningen. Lätt att parkera bilen och bara gå överallt. Också nära till Faro och March Shopping, har denna enastående restauranger och många butiker att bläddra. Perfekt för promenader på stranden och det är lätt
Läs mer
Vi stannade 6 nätter i de - luxe rum, härligt hotell, mycket rent, bra storlek sovrum och pool område, personal mycket vänlig men på att gå byggnadsarbetet gjorde en eftermiddag mycket bullriga med konstant borrning. Jag kan inte förstå detta moderna tänkande på glasväggar till
Läs mer
Hotellet är vackert, rummen är rymliga med en se igenom badrummet (ja faktiskt). Stranden kan nås från hotellets bakre grindar. Frukost är buffé med allt du kan önska att äta som bara underbart. Personalen är alla vänliga och mycket hjälpsamma särskilt Rui som på hörsel det var
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddagFöretagscenter och evenemangsrumFamilje- och lekområden
View from our room. Very sunny atmosphere (10th floor)
Good supply of coffee for machine supplied daily (4 pods). More available at 2 euro if required. (sparse on the milk supply so may need to purchase more from shop)
Fantastic Bathroom facilities and toiletries supplied also supplied slippers and bathrobes
large, well lit bathroom with separate shower and toilet area.
Bilden tillhandahållen av ledningenCrowne Plaza Vilamoura - Algarve
Guest room amenity
FöregåendeNästa
12345680
Can anyone who stayed here confirm if building work is still ongoing ? I cannot seem to get a reply from hotel management..we are due to go 8 th May.
We were there in January of this year and there wasn’t any building work going on
0 röster
Visa alla svar
Still waiting on reply from the hotel. Do you have a date when the refurb work will be completely finished.
Hi, I understand from the hotel management that work has ceased...see Trip Advisor page for hotel. A recent communication from another traveller cited...…"Returned from the hotel last week - I did not see any signs of any obvious refurbishment work going on whilst we were there. It was all good" Regards Dickie
0 röster
Visa alla svar
Hi, can anyone tell me what the weather is like in Vilamoura early May please ?
I’ve always been lucky in May, it’s normally beautiful & around 24° Hope this helps
1 röst
Visa alla svar
If I were you, I'd rather choose Tivoli Marina Vilamoura. You are right in the port, you do have plenty of sun if you ask for a room with sea view and you have entertainment also.
1 röst
Visa alla svar
Is the hotel suitable for disabled people
We stayed in February and there was a gentleman who used a wheelchair staying there with his wife. The staff seemed to make every effort to accommodate him and there are lifts to every floor. I can’t comment on the spa pool as we did not use it but the outdoor pool does have ramps, I would suggest contacting the hotel itself to ensure that they can meet all your requirements.
0 röster
Visa alla svar
FöregåendeNästa
12345639
PRISKLASS
140 US$ - 377 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
crowne plaza vilamoura - algarve hotel vilamoura
PLATS
PortugalAlgarveFaro DistrictQuarteiraVilamoura
ANTAL RUM
323
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt