Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Ossidiana Stromboli

Översikt
  • Utmärkt24 %
  • Mycket bra39 %
  • Medel21 %
  • Dåligt9 %
  • Hemskt7 %
  • 11 maj 2016
    “Centralt bra service”
  • 6 aug. 2015
    “Charmigt hotell på den vackraste av öar.”
Via Marina, 98050, Sicilien Italien Visa på karta
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Frukostbuffé
Luftkonditionering
Rökfritt hotell
Familjerum
Bar/lounge
Concierge
3-stjärnigt boende
Om
Hotellklass
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Barnpassning
Concierge
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Minibar
Rökfritt hotell
Pool
Precis vid stranden
Rumservice
Fri parkering
Restaurang
Spa
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumstyper
Rökfria rum, Familjerum
Hotellklass
Rumstyper
Rökfria rum, Familjerum
Antal rum
25
Prisklass
46 US$ - 208 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Ossidiana Hotel Stromboli
Plats
Italien > Sicilien > Islands of Sicily > Aeolian Islands > Stromboli
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i närheten
Hotel Miramare
195 omdömen
0,76 km bort
La Sirenetta-Park Hotel
317 omdömen
0,78 km bort
Hotel Villaggio Stromboli
248 omdömen
1,04 km bort
Residence Alberghiero Eolie
186 omdömen
1,33 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i närheten
Pizzeria da Giovanni
656 omdömen
0,18 km bort
Trattoria ai Gechi
452 omdömen
0,28 km bort
Ristorante Punta Lena
424 omdömen
0,69 km bort
Ristorante da Luciano's
662 omdömen
0,39 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 22 sevärdheter i närheten
Stromboli Fire Trekking
20 omdömen
1,12 km bort
Il Vulcano a Piedi - Stromboli Excursions Organizer
317 omdömen
0,24 km bort
Centro Visitatori INGV
56 omdömen
0,19 km bort
Aliante
87 omdömen
0,41 km bort
Omdömen med mera
603omdömen
236bilder
3F+S
1 rumstips
Medlemsbetyg
  • 146
  • 234
  • 124
  • 55
  • 44
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
Hotell nära ankomstpiren för färjorna. Mycket trevligt bemötande av personalen. Mycket bra service. Stor frukost, med variation. Lite lyhörda dörrar. Bra badrum rent och modernt. Ljust och trevligt. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell på Stromboli.
Läs mer
Vacker och välstädat hotell med gästvänlig personal.
Mysig bar/servering direkt på hamngatan där man kan njuta av folkvimlet och havet på sammagång.
Värt att stanna flera nätter på ön och framför allt besöka restaurangen Osservatorio Stromboli (hotellet hjälper dig att boka resa
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Var försiktig med bokning på detta hotell. De erbjuder gratis vid bokningen. com, men när du makulerar avbokning din bokning de tar betalt ändå hela beloppet. Jag väntar fortfarande för en återbetalning, och de hävdar jag kan helt enkelt inte kom upp.
Läs mer
Svar från OssidianaStromboli, Direttore för Hotel Ossidiana Stromboli
Svarade 12 aug. 2017
Dear Guest, we are very sorry that you couldn’t stay in our hotel. Unfortunately we had to apply the penalty as written in the reservation of Booking.com: cancellation is free of charge up to 15 days before date of arrival and in case of no show or late cancellation of arrival will be charged the total amount of your stay. We hope to have the chance to welcome you to our hotel in the near future. Best Regards, The Director, Hotel Ossidiana of Stromboli
Läs mer
Först av allt, det är bokstavligen ett par hundra meter från hamnen, så du kan enkelt promenera här en gång du stiger av ditt skepp alltifrån med fastlandet. Jag hade en havet - som vetter rum med en liten balkong, luftkonditionering, massor av garderob utrymme, och en queen size
Läs mer
Svar från OssidianaStromboli, Proprietario för Hotel Ossidiana Stromboli
Svarade 17 juli 2017
Thank you for your nice review. I am so pleased that you had a great stay with us . The team are thrilled about your comments as they all work extremely hard to ensure you have a fantastic time. They are always on hand should you need anything from restaurant bookings to maps of the area, or simply directions of the local area. Thank you for your compliments towards the good position of the hotel and our service.It is our pleasure to have looked after you. This morning , I have shared your review with my team and they are all delighted with your amazing feedback. We hope to have the chance to welcome you back to our hotel in the near future.
Läs mer
Läget är perfekt. Utsikten är fantastisk. Sängarna är bekväma. Men, som så ofta är fallet med den största hotell i en liten, besökaren resmål upplevelse är hemskt. Frukosten är fruktansvärd. Kaffe är odrickbart. Service i restaurangen är långsam och utan entusiasm. För dyrt. Reko
Läs mer
Svar från OssidianaStromboli, Proprietario för Hotel Ossidiana Stromboli
Svarade 18 aug. 2017
Dear guest, Thank you for having chosen our hotel in Stromboli. It is with pleasure that we acknowledge the positive review related to the location of our Hotel and of the comfortable rooms with sea view. We don’t understand what of our buffet breakfast was so awful. We receive daily compliments from our guests for the breakfast which we offer with a large variety of products. We always pay attention that food and drinks are topped up so that our guests are satisfied. The coffe’ we serve in the breakfast room is provided by an automatic dispenser but is possible to order an espresso to our Staff which is always available for any request. We do not agree with your review of our Lounge Bar snack service as we offer fast dishes, like salads, “maxi bruschetta”, sandwiches, pasta and pizza with special prized to hotel guests that at the check-in receive a discount vouchers for all meals and drink the plan to have in the hotel. In reference to the slowness of the service, we apologize for the wait and will consider your review as a reason to further improve our service. If you would have told us about your complaints on site, we would have assisted you in all way so to satisfy your expectations. Our guests’ satisfaction is our first priority. We work hard daily with enthusiasm and passion and hope to see you back in the future and receive a better review from you. Best regards , Tiziana
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strand
Bilden tillhandahållen av ledningenHotel Ossidiana Stromboli
vasca termale
Terrazzino annesso alla camera, con vista mare.
Dettaglio terrazzino annesso alla camera
Panorama notturno dal terrazzo della camera
our view from the bathroom
Föregående
Can you see the eruptions from the hotel itself? And are there plenty of boat trips available from the nearby dock?
Sorry to get back to you so late. I didn’t see this message. Although the volcano is directly behind the hotel, the boat excursions to see the eruptions and lava flow are on the opposite side of the island. Or you can opt to take the 2-hour (?) long hike up close to the crater. But you can see the smoke (if any) billowing from the volcano from any part of the island.
1 röst
Visa alla svar
Dear Sir/Madam Do you have accommodation for 3 or 4 people from Monday 14 August - Thursday 17 August 2017 With thanks Tony
How do you get to Stromboli from Naples or nearby in mid May 2015. I would love to stay at your hotel, if I can get there!
"sjöutsikt är ett måste !"
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt