Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cabogata Beach Hotel & Spa

Spara
Dela
Avda. De Los Juegos de Casablanca, S/N, 04131 El Toyo Spanien
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
travelup.com
ZenHotels.com
StayForLong
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Resenär (487)
360
Panoramabilder (12)
Svit och rum (241)
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.

Om

Nr 5 av 6 hotell i El Toyo
Läge
Renlighet
Service
Standard

Alla behöver någonstans att ta igen sig på. För resenärer på besök i El Toyo är Cabogata Mar Garden Hotel & Spa ett perfekt val för vila och återhämtning. Cabogata Mar Garden Hotel & Spa är välkänt för sin familjevänliga miljö och närhet till fantastiska restauranger, och gör det enkelt att få ut mesta möjliga av El Toyo.

Rummen på Cabogata Mar Garden Hotel & Spa har luftkonditionering, och det är lätt att få tillgång till internet tack vare kostnadsfritt internet.

Gäster har tillgång till en concierge under vistelsen på Cabogata Mar Garden Hotel Club. Dessutom erbjuder Cabogata Mar Garden Hotel en pool och en restaurang, vilket kommer att göra din resa till El Toyo ännu trevligare.

Om du är på jakt efter en bra spansk restaurang kan det vara värt att besöka Cubo medan du bor på Cabogata Mar Garden Hotel & Spa.

Oavsett om du är på en affärsresa, nöjesresa eller båda kommer Cabogata Mar Garden Hotel & Spa kommer att göra ditt besök i El Toyo till en minnesvärd upplevelse.

Läs mer
Helhetsvy
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfritt internet
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Bar/lounge
Strand
Minigolf
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnklubb
Internet
Badtunna
Inomhuspool
Utomhuspool
Bastu
Restaurang
Frukostbuffé
Bar vid poolen
Tennisbana
Kvällsunderhållning
Konferensanläggningar
Mötesrum
Spa
Portier
Reception öppen dygnet runt
Kemtvätt
Tvättservice
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Privat balkong
Värdeförvaringsskåp
Rumstyper
Havsutsikt
Rökfria rum
Sviter
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
TYP AV HOTELL
Havsutsikt
Familj

Plats

Helhetsvy
43Bil rekommenderas
Bedömning: 43 av 100
27restaurangerinom 1 km
2sevärdheterinom 1 km
932omdömen103F+S0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 239
  • 282
  • 185
  • 104
  • 122
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
thomas e skrev ett omdöme maj 2017
Göteborg, Sverige36 inlägg6 hjälpsamhetsröster
Fräscht hotell 200 m från havet. Underbar strandpromenad med närhet till naturreservat. God frukostbuffe före lång promenad med nakenbad på en tom strand innan gymmet. Efter en stunds slappande och en kall öl vid poolen väntar lunchbuffen! Det bästa av allt.....5 dagar kvar!
Läs mer
Datum för vistelsen: maj 2017Restyp: Reste som ett par
Användbart
Dela
Svar från Garden H, Director de Relaciones con Clientes för Cabogata Beach Hotel & Spa
Svarade 25 maj 2017
Dear Thomas, First and foremost, we would like to thank you for having chosen the Cabogata Mar Garden Hotel Club & Spa for spending your "relaxing and warm" 5 day holiday break. Our apologies for not replying to you in your own language but unfortunately, we are not fluent in Swedish and therefore have chosen English to aid communication. Thanks for your statement regarding our location overlooking the sea, where can feel the sound of the waves, the nice sea breeze, the sun, and the perfect calm for a great relaxing break… Indeed our property is 4 minutes walk from El Toyo Beach and 15minutes far by car from Cabo de Gata Natural reserve. We are also pleased that you were able to enjoy the variety of food that we serve in our Buffet restaurant and we hope that not only the different buffets, but also the themed areas and the select regional and international cuisine as well as our show cooking stations, where we cook before you were to your liking as well. Warmest regards from Almeria, Your team at Cabogata Mar Garden Hotel Club & Spa
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Ladope skrev ett omdöme aug. 2019
Connecticut1 905 inlägg93 hjälpsamhetsröster
Personalen i receptionen och all personal är riktigt trevliga och artiga. Hotellet är rent och i bra form, rummen är otroligt rymliga och har en enorm terrass med utsikt över insidan av poolerna. Men jag hade märkt vissa inkonsekvenser. Den första var att en gång i rummet måste jag prata med receptionen, ja ... Det fanns inte en telefonkatalog eller en telefonlista precis bredvid fastnätstelefonen, nej på själva telefonen, varken överallt i rummet. Jag måste hamna i receptionen själv ... Ett snällt folk där, sa till mig att det borde finnas på välkomstsidan som fanns i rummet. När jag tillbaka i rummet letar jag efter det och hittar en enkel laminerad sida där, utan titel på det, som pratar mer om generaliteter, där välkomstordet var det första ordet i första meningen på samma typsnitt som du ” läser igen, igen, utan titel och fortfarande ingen katalog med interna nummer där inne.  Det är tydligt att kommunikationspersonen där, har ingen aning om hur man gör ett effektivt jobb, eller ännu värre, företaget har inget. Den andra saken var bristen på genomskinliga gardiner i de bredare terrassdörrarna, det har bara rummet mörkare, ... Vad sägs om du gillar att öppna det, att njuta av det naturliga ljuset utan att observeras från utsidan? … Allvarligt? Vid denna tidpunkt förlorade platsen en av de fem möjliga kulorna, eller prickar eller stjärnor, hur du än vill kalla det. Men ändå kommer fler gaffes ... Badrummet liksom rummet var humongöst, men när jag går i duschen och stänger plastgardin ... Geez, jag var i mörkret. Ingen hade tänkt på att sätta ett ljus rakt ovanpå det, eller bara placera en glasdörr istället plastgardinen för att använda den befintliga belysningen. Detta är en säkerhetsrisk. Senare låtsas jag använda säkerhetsboxen. Var en lapp där och sa att jag skulle be om nyckeln i receptionen ... En nyckel? ? ? ... Inte elektroniskt? … Allvarligt? Sedan märker jag rummet TV ... LOL ... Jag känner att jag var i tidstunneln på 70- eller 80-talet. Det var en 20 eller 22 "freaking skrymmande CRT-enhet ... ... Verkligen? Jag kommer tillbaka i receptionen och bad om nyckeln, jag fick höra då att jag kommer att debiteras € 2, 50 extra per dag ... (Efter att ha debiterats € 350,00 för dagen? Utan frukost? - Måste betala ytterligare € 9,00 för en kontinental frukost - Tja ... åtminstone var parkering gratis). Tja kompis, just där måste jag tappa en ny kula för bristen på uppdateringar. Men med tanke på det pris jag betalade måste jag dra slutsatsen att hotellet var extremt dyrt och inte värt det för vad du får. Jag kom precis dit från Ibiza, en plats upp till turistmål som El Toyo, och jag hade betalat 245 €. 00 per natt på ett jämförbart hotell, igen i IBIZA, inte i El Toyo… ... På grund av det tappade jag en ny kula. Jag hade intrycket av att de lever en period av dekadens, men ledningen ignorerade det och trodde fortfarande att de är juvelen i kronan….
Läs mer
Datum för vistelsen: augusti 2019
Rum
Läge
Service
Google
Användbart
Dela
ChristinaLarsen skrev ett omdöme juli 2017
Irvine, Storbritannien1 inlägg4 hjälpsamhetsröster
Efter att ha tittat på de recensioner gäller vissa aspekter av reserådgivare på hotellet, vi var oroliga för vad man kan förvänta sig. Vi hade inga att behöva oroa dig. Hotellet var toppen, poolen var bra, personalen var underbara och extremt hårt arbetande. De var mycket följsamma med några frågor tog med till dem. Min yngre son var sjuk en kväll och inom 10 minuter av rapportering detta till receptionen, de hade skickat en renare till våra rum att ändra den säng och klart upp. Maten var riktigt bra med något för alla. Jag tror att det är för lätt för människor försöker finna någon sorts fel och kanske känner ett behov av att göra detta. Jag tror om du anser den storlek av den hotel, det nummer av gästerna de är catering för och som ser efter, de gör ett riktigt bra jobb. I barnklubben. personalen var fantastisk. Mycket vänlig och interaktiva. En av mina söner har autism och de tog en riktig glans honom. Vi gillade området var inte kommersialiseras. Det fick promenader längs stranden med lite marknadsstånd verkligen trevligt. Skulle definitivt besöka det igen.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2017Restyp: Reste med familjen
Language Weaver
Användbart
Dela
ryan230184 skrev ett omdöme juli 2017
1 inlägg2 hjälpsamhetsröster
Det värsta hotell jag har bott på i kör. Chefen vill inte lyssna på några problem i samband med sina uppdrag att bo på hotel blind av hans egen okunnighet. Fåglar runt hela äter anläggningen som går och mängden flyger's du ska hälla upp med är inte tolereras. Säkert att säga att jag kommer aldrig återvända till denna hotell igen och några vänliga råd till någon som funderar på att bo tänk igen!
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2017Restyp: Reste med familjen
Language Weaver
Användbart
Dela
Marion473740 skrev ett omdöme juli 2017
1 inlägg
Vi gick till receptionen tidigare om 11:00 to boka en sen utcheckning från vårt rum i övermorgon. Fick veta av personal som borde det inte vara ett problem eftersom de har massor av tomma rum men de kan inte göra det till eftermiddagen. Gick tillbaka 2 timmar senare att vara rd de är fullt bokat i morgon så vi kan inte hålla våra rum. Lustigt bara såg ut online och jag kan boka ett rum om jag vill! ! Jag kan inte säga något dåligt om någon av personalen som arbetar på detta hotell de arbetar driver från morgon till kväll. Det inriktas främst mot Spanska men när britter har deltagit i spel de har inkluderats och allt förklaras i engelska. Om du vill ha någonstans att gå över en kväll för en trevlig måltid och en drink där är mycket litet att göra i den kvällarna och vill engagera taxi och bussar. Maten är medelmåttig. Överlag skulle jag inte att återvända men det vill säga vid någon nackdel för personalen eftersom de var otroligt (bortsett från receptionen som inte ens låt oss hålla vår bröllopsdag) resten har varit utmärkta rum på och många tips delas ut i kväll för att personalen att förtjänar det. Om du gillar att på semester och stanna på samma ställe hela veckan har denna stora pooler och aldrig brist på en solsäng.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2017Restyp: Reste som ett par
Language Weaver
Användbart
Dela
Föregående
KALLAS OCKSÅ FÖR
cabogata mar garden hotel club el toyo, cabogata mar garden hotel club and spa, cabogata mar garden almería
PLATS
SpanienAndalusienProvince of AlmeriaEl Toyo
ANTAL RUM
270
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Cabogata Beach Hotel & Spa
Vilka populära sevärdheter ligger nära Cabogata Beach Hotel & Spa?
Närliggande sevärdheter inkluderar Playas de El Toyo (0,2 km) och Súper Tobogán Urbano (0,8 km).
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Cabogata Beach Hotel & Spa?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är inomhuspool, restaurang och lounge.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Cabogata Beach Hotel & Spa?
Gästerna kan ta del av restaurang, lounge och bar vid poolen under vistelsen.
Vilka restauranger ligger i närheten av Cabogata Beach Hotel & Spa?
Restauranger med bra läge inkluderar Cafe Cyrano, Bastardo Come//Bebe och Amore Mio.
Finns det möjligheter att träna på Cabogata Beach Hotel & Spa?
Ja, gästerna har tillgång till inomhuspool, träningsanläggning och bastu under vistelsen.
Är Cabogata Beach Hotel & Spa beläget nära centrum?
Ja, det är 0,9 från centrum i El Toyo.
Erbjuds städtjänster på Cabogata Beach Hotel & Spa?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Erbjuder Cabogata Beach Hotel & Spa några företagstjänster?
Ja, gästerna har tillgång till mötesrum och konferensanläggningar under vistelsen.
Finns det några historiska platser nära Cabogata Beach Hotel & Spa?
Många resenärer gillar att besöka Monumenten i La Alcazaba (13,5 km) Catedral de Almeria, (13,3 km) och Antigua Estacion de Ferrocarril (12,3 km).
Har Cabogata Beach Hotel & Spa någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av havsutsikt som finns här.
Är Cabogata Beach Hotel & Spa handikappanpassat?
Ja, det erbjuder anpassat för rullstol och handikappanpassade rum. För specifika förfrågningar rekommenderar vi att du ringer tidigare för att bekräfta.