Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Preston Bed & Breakfast

64 Preston Road, Yeovil BA20 2DL England
Resenär (54)
Svit och rum (24)
Middag (4)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Anpassat för rullstol
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Rökfritt hotell
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Familjerum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Lugnt
Charmigt
HOTELLKLASS
Omdömen med mera
231omdömen
61bilder
2F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 83
  • 96
  • 32
  • 12
  • 8
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Hemskt ställe och en rip off för de pengarna. Ingen wifi i vårt rum. Inte rent. Särskilt otäcka dusch med mögel och trasiga kakel. Om några värmen i rummet och de kunde inte få det att arbeta. Detta ställe borde fördömas.
Läs mer
Svar från Preston-Hotel, Manager för The Preston Bed & Breakfast
Svarade 31 aug. 2017
Dear Philze4, We are sorry that you didn't enjoy your stay with us but as you can see we also have many positive reviews from people that have enjoyed their stay. We are only sorry that you didn't share their views. Kind regards Abbey
Läs mer
Fick ett mycket varmt välkomnande vid ankomsten. Bodde i rum 6 vindsrum som hade massor av funktioner. Hade också en dubbelsäng med 2 enkelsängar och ett pittoreskt rum med s bord och 2 stolar med härlig utsikt. Bra val på frukosten och engelska frukosten var härlig och tillräckl
Läs mer
Svar från Preston-Hotel, Guest Relations Manager för The Preston Bed & Breakfast
Svarade 31 aug. 2017
Good afternoon 901joanneh, We thank you for your lovely review and are glad you enjoyed your stay with us. We do hope to welcome to back here again soon! Kind regards
Läs mer
Jag kom till hotellet på kvällen, parkeringen i secure car park, sedan möttes vi i receptionen av den mest hjälpsamma personal. Rummet var rent och rymligt och ganska bra faciliteter. Hade några förfriskningar nere i baren och hade en vänlig atmosfär. Frukost på morgonen var utmä
Läs mer
Vi stannade utanför här på väg till Cornwall så vi får semester började tidigt och klipper den 6 timme resa ner. Bokade online utan att riktigt ha tittat på recensioner. Vilket härligt ställe det var. Trevliga och varma välkomnande vid ankomsten. Bodde i ett rum med bil park och
Läs mer
+5
Vi kom tidigt till de bästa hälsning någonsin! Min hustru & jag var verkligen fick oss att känna oss välkomna. Den kvinnliga "värd" sade att de rum var redo så det fanns inga problem i att ta - upp vårt.

Rummet i sig var verkligen mycket små men det var ljust och luftigt, rent,
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Föregående
Are there any pictures available for the chalet rooms????
Hi Amanda, There should be pictures on our website .
0 röster
Visa alla svar
Can't seem to find out anywhere on the site if the price is per room or per person.
Hello Janet our apologises for delay in responding. Our prices are for the room not per person single room is £58.00 double is £68.00 and family is £78.00.
0 röster
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
60 US$ - 97 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLADES TIDIGARE
The Preston Hotel
PLATS
StorbritannienEnglandYeovil
ANTAL RUM
14
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt