Creta Princess by Atlantica
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.

Creta Princess by Atlantica

Bungalow Blocks
Resenär (2676)
vue d'ensemble des chambres
Svit och rum (429)
Dedalos Pool Restaurant at the Louis Creta Princess Beach Hotel
Middag (254)

Visa priser för dina resdatum

Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Har du redan bokat det här hotellet?

Om

4,0
Nr 5 av 18 hotell i Maleme
3,9 av 5 bubblor
Läge
4,3 av 5 bubblor
Renlighet
4,5 av 5 bubblor
Service
4,1 av 5 bubblor
Standard
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.Förbättra det här objektet
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Utsikt över bukten
Havsutsikt
Talade språk
Engelska, Franska, Ryska, Tyska och 1 till
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Kostnadsfritt internet
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Pool
Kostnadsfri frukost
Strand
Spelrum
Barnpassning
Wifi
Betalt wifi
Omklädningsrum i träningsanläggning/spa
Träningspass
Pool-/strandhanddukar
Utomhuspool
Bar/lounge
Restaurang
Frukost tillgängligt
Frukostbuffé
Barnvänlig buffé
Barnmåltider
Snacksbar
Bar vid poolen
Minigolf
Tennisbana
Vattenpark
Aerobics
Pilkastning
Underhållningspersonal
Kvällsunderhållning
Karaoke
Bordtennis
Nattklubb/DJ
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnklubb
Utomhusleksaker för barn
Flygplatstransport
Busstransfertjänst
Bilhyrning
Mötesrum
Ansiktsbehandlingar
Massage
Salong
Bagageförvaring
Livsmedelsbutik
Souvenirbutik
Butiker
Sol-/strandstolar
Solterrass
Solparasoller
Reception öppen dygnet runt
Kemtvätt
Tvättservice
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Privat strand
Städning
Privat balkong
Värdeförvaringsskåp
Telefon
Kylskåp
Rumstyper
Havsutsikt
Rökfria rum
Familjerum

Plats

Maleme, Kreta 73014 Grekland
Namn/adress på det lokala språket
Vägbeskrivning
Ganska promenadvänligt
Boenden bedöms på en skala på 0–100. Ju högre bedömningen är, desto enklare är det för resenärer att hitta restauranger och saker att göra på gångavstånd.
Bedömning: 60 av 100
60
Souda Airport
N. Kazantzakis Airport
2 280omdömen11F+S12 rumstips

Omdömen
Vi utför kontroller på omdömen.
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar varje publicerat omdöme på webbplatsen som ifrågasatts av våra användare om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.

Medlemsbetyg
  • 1 157
  • 683
  • 291
  • 89
  • 60
Tid på året
Resenärstyp
Språk
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Swedishmother skrev ett omdöme sep. 2023
Falkenberg, Sverige
+1
4,0 av 5 bubblor
På det stora hela ett helt ok hotell, utsikten var underbar ut över havet och rummen bra och tillräcklig stora. Vi bodde i huvudbyggnaden och som tur var fick vi ett rum med stor balkong de andra var väldigt små och svåra att sitta på.
Bra utbud i all inclusive gällande drycker men lite sämre kvalite på maten.

+ poolområdet, poolbaren och närheten till havet, personalens service

- maten, volymen på musiken runt poolen samt att rummen var oerhört lyhörda. Vi hörde grannarna hela tiden till och med när de snarkade
Läs mer
Datum för vistelsen: september 2023Resetyp: Reste med familjen
Tips för att välja rum: Smidigt att ta bussen in mot Chania, hoppas av vid ngn badvik och se er omkring själva Maleme var...
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
malin e skrev ett omdöme aug. 2023
3,0 av 5 bubblor
Låg fint vid havet, tänk dock på att det inte bara är sandstrand utan rätt mycket stenar. Maten är väl som förväntat från en buffé, dock bra service och det fanns alltid något att äta och dricka. Bra hotell för barnfamiljer! Städningen varierade och rummet hade svag doft av mögel. Men rummet hade en väldigt bra AC och säng så vi sov riktigt bra.
Läs mer
Datum för vistelsen: augusti 2023
2,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
3,0 av 5 bubblorService
Resetyp: Reste som ett par
Tips för att välja rum: Det står att man inte får ”paxa” solstolar men alla gör det ändå så tänk på att vara ute i tid på...
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från spiros batakis, General Manager för Creta Princess by Atlantica
Svarade 5 sep. 2023
Dear Guest, Thank you for taking the time to share your feedback about your stay at Creta Princess Aquapark & Spa. We would like to thank you for your generous comments about our beach front location, our A/C in the room and our family friendly facilities. Your comments about the smell in the rooms and the pebble beach are highly appreciated and shared to the relevant department for future improvements. We sincerely hope to give us the chance to welcome you back in the early future. Best wishes from Creta Princess Aquapark & Spa team. Kind regards, The Management team.
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Viktoria H skrev ett omdöme juli 2023
Stockholm, Sverige
+1
1,0 av 5 bubblor
Åk inte dit!!!
Varning

‼️
Maten äcklig.Efter 2 dagar vi tappade lust äta dem spyorna.
Åt mat på stan .
Finns massa bra mindre restoranger som serverar bra mat.
Försökte hitta nånting som är bra på denna hotellet men finns inte.
Besviken, arg och ledsen.
Semester förstörd totalt
Många resenärer inte nöjda( minst sagt).
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2023
1,0 av 5 bubblorStandard
1,0 av 5 bubblorLäge
1,0 av 5 bubblorService
Resetyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från spiros batakis, General Manager för Creta Princess by Atlantica
Svarade 17 aug. 2023
Dear Guest, We would like to thank you for selecting our hotel as your holiday destination and for sharing your opinion online. We receive much praise every day from our satisfied guests and we are very disappointed to read your review and to learn that you were not pleased with our hotel as well as our facilities and services. Knowing that one of our customers has left our hotel unhappy is very disappointing and we are really sorry about it. We only wish you had informed us while you were here as we would have been happy to try to find solutions to the issues you mentioned in order to satisfy you. However we thank you for the opportunity to host you and for sharing your comments and we hope you would give us another chance to impress you with the high quality service and the hospitality we are known for. We have many other hotels in Cyprus and Greece so perhaps another hotel of our collection would meet your expectations better in the future. With best regards The Management
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Å Karlsson skrev ett omdöme juli 2023
5,0 av 5 bubblor
Vi var 8 personer; vuxna o ungdomar 16-23 år och hade en toppenvecka. Vi har varit på många all incl hotell och detta var ett av de bästa. Jättebra och varierad mat och riktigt bra dryck. Var tveksam till hotellet, att det var för stort, men blev så imponerad på hur välskött hela anläggningen är. Sån ordning och reda, välstädat vid det fantastiska poolområdet o i trädgården. Likaså i restaurangen, alltid gott om bord, tallrikar o bestick. Alla som jobbade på hotellet var så sercicevänliga och extra plus till front desk team manager Andreas samt personal i restaurang o barer. Nära busshållplats som tar dig till Chania o platanias. Vi kommer gärna igen till detta hotell. Mvh Åsa
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2023
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
Resetyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från spiros batakis, General Manager för Creta Princess by Atlantica
Svarade 24 juli 2023
Dear Guest, We would like to thank you for choosing Creta Princess Aquapark & Spa and for taking the time to share your feedback. We are delighted to see that you enjoyed every aspect of your stay. We sincerely hope to give us the chance to welcome you back in the early future. Best wishes from Creta Princess Aquapark & Spa team. Kind regards, The Management team.
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Aya J skrev ett omdöme juli 2023
5,0 av 5 bubblor
Jag var där med familjen, och vi hade all inclusive. Hotellet var bra, det fanns olika typer av pool för alla åldrar. Personalen var fantastiska, både i barerna men också i restaurangen. Man gick aldrig runt hungrig eller törstig, mat fanns hela tiden och överallt. Rummen blev städade varje dag utan några som helst undantag. Effi som jobbade i restaurangen var trevlig, glad och helt enkelt fantastisk. Jag rekommenderar verkligen detta hotell för alla som vill ha en trevlig semester med sin familj. Vill också lägga till att om man har barn så kommer de sällan vara uttråkade för det finns massor med barnaktiviteter konstans både under dagen och kvällen. Vill man åka til stan så ligger busshållsplatsen direkt utanför hotellet.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2023
4,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
Resetyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från spiros batakis, General Manager för Creta Princess by Atlantica
Svarade 24 juli 2023
Dear Guest, We would like to thank you for choosing Creta Princess Aquapark & Spa and for taking the time to share your feedback. We are delighted to see that you enjoyed every aspect of your stay. We sincerely hope to give us the chance to welcome you back in the early future. Best wishes from Creta Princess Aquapark & Spa team. Kind regards, The Management team.
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Michelle M ställde en fråga maj 2024
4 inlägg2 hjälpsamhetsröster
Can adults use the slides with our kids here
Svar från Katie W
11 inlägg
Thank you I better get some euros!
Svar från Terry C
Gillingham, Storbritannien7 inlägg15 hjälpsamhetsröster
Certain ones I think 🤔
CKD ställde en fråga juli 2023
Codsall, Storbritannien158 inlägg52 hjälpsamhetsröster
What is the hotel private beach like? Is there sunbeds?
Svar från Sinner59
Lille, Frankrike42 inlägg14 hjälpsamhetsröster
I come back. It is a private beach with pebbles and sand, it depends on the tides. Yes there are deckchairs and parasols, as you will see on google maps.
Svar från Sinner59
Lille, Frankrike42 inlägg14 hjälpsamhetsröster
There is a kettle to make tea, with provided tea. No iron.
Swedishmother har skrivit ett tips sep. 2023
Falkenberg, Sverige109 inlägg34 hjälpsamhetsröster
4,0 av 5 bubblor
"Smidigt att ta bussen in mot Chania, hoppas av vid ngn badvik och se er omkring själva Maleme var en liten by där många lokaler stod tomma"
Läs hela omdömet
malin e har skrivit ett tips aug. 2023
2 inlägg
3,0 av 5 bubblor
"Det står att man inte får ”paxa” solstolar men alla gör det ändå så tänk på att vara ute i tid på morgonen "
Läs hela omdömet
Johan & Malin V har skrivit ett tips juni 2022
Helsingborg, Sverige24 inlägg6 hjälpsamhetsröster
4,0 av 5 bubblor
"Glöm inte badskor! Missa inte hotellbaren !"
Läs hela omdömet
Wayward17 har skrivit ett tips aug. 2017
Västerås, Sverige15 inlägg3 hjälpsamhetsröster
3,0 av 5 bubblor
"Bra hotell för barnfamiljer men undvik att åka hit som par!"
Läs hela omdömet
Eva-Lena L har skrivit ett tips juli 2017
Värnamo, Jönköpings Län, Sweden13 inlägg6 hjälpsamhetsröster
5,0 av 5 bubblor
"Välj gärna rum med havsutsikt."
Läs hela omdömet
Är det inte rätt boende för dig?
Det finns fler ställen att välja bland i Maleme-området.
PRISKLASS
2 578 kr - 3 650 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
GreklandKretaChania PrefectureMaleme
ANTAL RUM
418
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt

CRETA PRINCESS BY ATLANTICA (Maleme, Grekland) - omdömen och prisjämförelse - Tripadvisor

Vanliga frågor och svar om Creta Princess by Atlantica
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Creta Princess by Atlantica?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är gratis frukost, pool och restaurang.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Creta Princess by Atlantica?
Gästerna kan ta del av gratis frukost, restaurang och lounge under vistelsen.
Finns det parkering vid Creta Princess by Atlantica?
Ja, fri parkering är tillgängligt för gäster.
Finns det möjligheter att träna på Creta Princess by Atlantica?
Ja, gästerna har tillgång till pool, träningsanläggning och träningspass under vistelsen.
Har Creta Princess by Atlantica kostnadsfri flygplatstransport?
Ja, Creta Princess by Atlantica erbjuder flygplatstransport för gäster. Vi rekommenderar att du ringer i förväg för att bekräfta uppgifterna.
Erbjuds städtjänster på Creta Princess by Atlantica?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Vilka språk talas av personalen på Creta Princess by Atlantica?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska, franska, tyska, ryska och grekiska.
Har Creta Princess by Atlantica någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av havsutsikt som finns här.
Är Creta Princess by Atlantica handikappanpassat?
Ja, det erbjuder anpassat för rullstol och handikappanpassade rum. För specifika förfrågningar rekommenderar vi att du ringer tidigare för att bekräfta.