Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Findlay House

Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Offentligt wifi
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Familjerum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Familj
Mellanklass
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
Vägbeskrivning
Toronto Pearson internationella flygplats101 km
Visa alla hotell i närheten
Restauranger i närheten
Visa alla restauranger i närheten
Sevärdheter i närheten
Visa alla sevärdheter i närheten
Omdömen med mera
81omdömen
155bilder
0F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 45
  • 15
  • 9
  • 5
  • 7
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi tillbringade ett par dagar i Collingwood för en kort resa och Findlay House passar våra behov perfekt! Den house är mysigt och trevligt inrett. Andrew hälsade oss, gav oss en kort rundtur och erbjöd utmärkt råd om restauranger och saker att se i stan. Han var super vänliga och
Läs mer
Fantastisk vistelse! Första gången på en säng och frukost var fantastisk!
Andrew och Tanya var utmärkt! Mycket imponerad av hela upplevelsen! Bra service, frukost, och boende. Skulle definitivt rekommendera det Findlay House. Ingår var rekommendationer för lokala sevärdheter i ce
Läs mer
Värdarna Tanya och Andreas var vänliga och information. Jättebra frukost. Vi hade en fantastisk tid sitter i den och en bakgård att bevaka den stjärnor. Området var lugnt
definitivt rekommendera detta ställe, lätt att ta sig till och massor av privatliv.
Läs mer
Mycket små rum. Delade badrum inte mycket effektiv. Frukost är definitivt inte gourmet.
Ingen te och kex vid ankomsten. Skriftliga instruktioner för användning av de 3 tv fjärrkontroller skulle ha varit hjälpsamt. Inte värt pengarna! !
Läs mer
Svar från Tanya C, Owner för The Findlay House
Svarade 20 maj 2017
Dear Guest, We offer Omelettes & French toast or eggs ham and rye toast for breakfast instead of continental. I believe your room rate was $99 for the night due to a promo we had on Wagjag. We have come to realize these promos are catering to guests that are not our regular clientele. How one believes a night stay in a boutique BnB offers Egyptian cotton towels, bathrobes, slippers, hot breakfast, tea on demand, complementary wine passes, Mirco breweries, maps, guests kitchen, 5 private patios backing onto an acre lot with 350 feet of perennials and a veggie garden that 80x100feet, bar area, King size bed made localy with 2700 coils and cashmere top, flatscreen tvs with 1200 channels and the movie network, 2 common living areas, bar area, free wifi is not worth $99 is defiantly not our regular customer. We truly are in awe towards your review as we defiantly aren't sure what you expected? Due to attracting clientele that truly have no desire to experience the BnB culture and are just looking to get the highest discounts available we are no longer running these promotions. We wish you sincerely all the best. Tanya
Läs mer
Bokade Findlay House för mina makens födelsedag. Tyvärr mellan frågor med min tonåriga dotter, och en punktering i min däck vi var inte kunde att göra vår bokning. Min man hade ringt och sagt min dotter hade mage frågor med ut informera mig så jag skickade ett e-säger till dem om
Läs mer
Svar från Tanya C, Owner för The Findlay House
Svarade 16 maj 2017
Dearest Guest, We require 7 days notice for cancellations. Your husband did call the morning of checkin to state your daughter was ill and actually said it was appendicitis and you would be rushing her to the hospital. We said ohhh my, of course you can reschedule. And Now in this review are saying it was a stomach issue? Later that day when we already agreed to rebook you at no charge, apparently you and your husband didn't get your cancellation stories right and you emailed us and saying nothing of it and saying it was car trouble. Unfortunately we initial took your husbands word for it and went out side of our policies to offer a rebook even though he called 2 hours before checkin to cancel. We run a small honest business and hope our guests are honest with us. We have policies in place to protect our business and guests that truly wish to stay with us. We are sorry that you had to cancel but in this review you are giving us a score based on something you never experienced. If you require last minute cancellations yes unfortunately we can not accommodate this as when you book one room you book up 35% of our availability as we operate that small and in also trying to create affordability there are limitations. Sincerely, Tanya
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärMiddagSvit och rumFamilje- och lekområdenFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Findlay House
The King Vogue Suite
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Findlay House
The Boutique Suite with 32
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Findlay House
Large windows in each suite
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Findlay House
The boutique suite, with desk, mini bar fridge, flat screen and garden view
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Findlay House
The Manor Standard room with flat screen, bathrobes and slippers
Föregående
12
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
75 US$ - 113 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
KanadaOntarioCollingwood
ANTAL RUM
4
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt