Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Spilia Village Hotel

Spara
Dela
Spilia, Platanias, Kreta 730 06 Grekland
Covid-19-uppdatering: Läs om de extra hälso- och säkerhetsåtgärder den här verksamheten vidtar.Läs mer
De lägsta priserna för din vistelse
Travelocity
Hotels.com
ZenHotels.com
105 US$
Se erbjudande
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Resenär (249)
360
Panoramabilder (10)
Svit och rum (163)
Vad är Travellers’ Choice?
Tripadvisor ger utmärkelsen Travellers' Choice till boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom bäst 10 % av boenden på Tripadvisor.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Res säkert under covid-19-krisen
Gå till vårt hjälpcenter Res säkert för att se hur vi hjälper dig att fatta mer välinformerade resebeslut under covid-19-krisen.
Det här kan du förvänta dig under din vistelse
  • Alla sängkläder sanerade i tvättar med hög temperatur
  • Ansiktsmasker krävs för gäster i offentliga områden
  • Ansiktsmasker krävs för personal i offentliga områden
  • Golv markerade för social distansering
  • Handsprit finns tillgängligt för gäster och personal
  • Stanna hemma-policy för personal med symptom
Läs mer
Uppdaterat 20-08-04 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.
En notis från Spilia Village Hotel
Uppdaterat 20-08-04 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard
Travellers' Choice

Är du på jakt efter ett boende i Chania? Då är Spilia Village Hotel perfekt – ett romantiskt hotell som ser till att det bästa av Chania finns nära till hands.

Rummen på Spilia Village Hotel har en plattskärms-tv och luftkonditionering, och gäster kan använda internet tack vare kostnadsfritt internet.

Du har även tillgång till hotellets pool och gratis frukost under din vistelse på Spilia Village Hotel. Behöver du en parkeringsplats? Fri parkering finns tillgänglig på Spilia Village Hotel.

När du känner dig hungrig kan du besöka Ta Platania Ths Spilias (0,2 km), som ligger inom gångavstånd från Spilia Village Hotel.

Vi är övertygade om att du kommer att gilla din vistelse på Spilia Village Hotel under tiden som du utforskar allt som Chania har att erbjuda.

Läs mer
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Kostnadsfritt internet
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Kostnadsfri frukost
Cykeluthyrning
Bordtennis
Bilhyrning
Internet
Pool-/strandhanddukar
Inomhuspool
Utomhuspool
Bastu
Bar/lounge
Restaurang
Frukostbuffé
Snacksbar
Bar vid poolen
Spa
Turkiskt bad
Massage
Bagageförvaring
Portier
Rökfritt hotell
Solterrass
Kemtvätt
Tvättservice
Stryktjänst
Visa fler
Rumsegenskaper
Badrockar
Luftkonditionering
Städning
Privat balkong
Värdeförvaringsskåp
Plattskärms-tv
Kostnadsfria toalettartiklar
Hårtork
Vatten på flaska
Visa fler
Rumstyper
Bröllopssvit
Rökfria rum
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
Talade språk
Engelska, Franska, Spanska, Tyska och 2 till
434omdömen17F+S0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 220
  • 149
  • 45
  • 11
  • 9
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Birgitta K skrev ett omdöme juli 2019
Luleå, Sverige384 inlägg82 hjälpsamhetsröster
+1
Hotellet var vackert. Personal och sängar toppklass. Den lilla poolen var mysig för ett par timmar i eftermiddagssolen. Men det var för långt bort. Utanför telefontäckning. Huga😱. Tyvärr för få bord för att hotellets gäster skulle få plats att äta middag och i Spilia finns inte mycket att välja på. Boka bord!! Frukost helt ok.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2019Restyp: Reste med familjen
2 hjälpsamhetsröster
Användbart
Dela
Svar från Spiliavillage, Front Office Manager för Spilia Village Hotel
Svarade 30 juli 2019
Dear valuable guest, Thank you very much for staying in Spilia Village for one day and for your review regarding your experience. You are commenting that our establishment is too quiet. Actually, this is our goal, a quiet place, where people come to relax and recharge their batteries before returning to their everyday life. Our hotel is located within a village of the Greek countryside, so it is normal that it is far from the lifestyle that a small or a big city can offer. Also, some of our rooms are old houses renovated into hotel rooms, so their walls are thick and made of stone, which might sometimes impede the coverage of mobile telephony. As for the restaurant, our maitre d’hôtel advised you to come a little bit later as all the tables were occupied. Sometimes, it is advisable to make a reservation if you want to dine at a specific time. We look forward to welcoming you back again to Spilia Village Hotel. With our warmest regards, The Spilia Village Team
Läs mer
Abbie skrev ett omdöme juli 2017
Stockholm, Sverige217 inlägg79 hjälpsamhetsröster
+1
Vi bodde på detta vackra rustika hotell i två veckor inklusive halvpension. Vi var två familjer på sammanlagt 4 vuxna och 6 barn. Familjerummen var stora och sängarna bekväma. Städningen ok. Miljön är idyllisk, rustikt, rent och välordnat. Hotellet är litet vilket gör att det aldrig blev fullt med folk. Poolen är ren och ligger på baksidan av hotellet i en vacker trädgård med apelsinträd och tjusiga bougainvilleas. Fanns alltid gott om plats, dock ingen pool för de allra minsta. Byn är pittoresk och trevlig för kvällspromenaden. Byrestaurangen bjuder på musik och äkta grekisk atmosfär. Kyrkklockan slår exakt 10-över varje timme. Detta är inget all-inklusive slafs-hotell. Hotellet är trevligt i sin helhet. Dock rekommenderar vi inte att bo här i två veckor med halvpension. Angående restaurangen: Pablo & Pablo som servitörerna kallas gjorde ett mycket bra jobb. Ett stort minus är dock restaurangens utbud. Menyn är fattig, inget ändrades på menyn under våra 14-dagar....dock smakar allt ok. Att äta samma sak i två veckor kändes inte bra. Det slutade med att vi alla åt från barnmenyn som bestod av pasta, pizza och pommes... Vi frågade den manliga receptionisten om vi, för en dag, kunde byta ut middagen mot en enkel lunch vid poolbaren eftersom vi var trötta på deras kvällsmat, han sa bestämt nej. Men vi åkte flera dagar till Chania på kvällen för att få äta något annat. Inte ens souvlaki eller Gyros fanns i utbudet. Frukosten ok. SPA & GYM: Spa avdelningen och inomhuspolen är ofräscha. Ingen spa-känsla alls. Luktar unket. Gymmet är det sämsta jag någonsin sett på ett 4-stjärnigt hotell. Redskapen var vingliga och nästan farliga. Grön smutsig matta på väggar som färgar av sig på kroppen. Hade varit trevligt med kaffebryggare och vattenkokare på rummen. Förutom den manliga receptionisten och skrikande syrsorna så var personalen trevliga. :D
Läs mer
Datum för vistelsen: juni 2017Restyp: Reste med familjen
Användbart
Dela
Svar från Spiliavillage, Manager för Spilia Village Hotel
Svarade 27 juli 2017
Dear Mrs. Abigail, we hope you had a safe trip back home. I would like to thank you for your feedback, helping us continuously improving our services. Let me please clarify some things you pointed. First of all we have a separated children pool. We are glad you liked the taste of our food in the restaurant. You are right, we have a small menu, but with a good selection of meat, sea food and vegetarian dishes. We decided to keep it small, to make sure all ingredients are local, fresh and from the best quality. We don’t use any frozen meat (our butcher is from the next village), all sauces are house made, we grow vegetables in our own garden etc. We offer “special of the day”, like we did during your stay too. We had fresh fish the other day - you are not a fan of fish. We also had a cretan night, with different local, traditional dishes and a local dancing group, but unfortunately, you didn’t attempt, even we informed you the day before. I feel sorry that you preferred eating French fries, pasta and pizza from the kids menu, instead of fresh pork chops, chicken fillet or lamb chops, octopus, grilled shrimps, squid, or some of our traditional cretan and greek starters like kalitsounia or grilled feta. But please be sure, we tried our best to satisfiy your needs, but it was quite hard for our chef to find a suitable solution for you. About the other facilities you have been mentioned, we want to inform you, we are planning an upgrade according our Spa and Gym for the next season. Over all, we want to thank you once again for staying with us. Many greetings from our staff - especially Pablo and Pablo :-) You are always welcome to visit us again - and we will be happy if you would so. All the best for you. Franziska
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
DarylJ552 skrev ett omdöme juli 2019
Karlsbad, Kalifornien2896 inlägg315 hjälpsamhetsröster
Spilia Village Hotel är ett utmärkt ställe att bo på. Vi hade en svit på andra våningen med ett vardagsrum, sovrum, badrum och utanför däck. Det finns en mycket bra restaurang på plats och en fin pool. Även WiFi, frukost och parkering ingår.
Läs mer
Datum för vistelsen: juni 2019
Standard
Renlighet
Service
Restyp: Reste som ett par
Google
2 hjälpsamhetsröster
Användbart
Dela
skiingcouple skrev ett omdöme maj 2019
Yorkshire97 inlägg86 hjälpsamhetsröster
Vi stannade en vecka här med HF walking semester och hade en härlig vistelse. Det familjeägda hotellet har omsorgsfullt omvandlats från en gammal olivkvarn och andra byggnader och har en traditionell känsla samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter, såsom en utmärkt madrass och power-jet-dusch. Omgivet av blomstrerade trädgårdar och en avskild utomhuspool, är det det perfekta stället att varva ner efter en dags vandring i bergen. Våra rum (104) var på framsidan av hotellet på bottenvåningen men det fanns ingen olägenhet från trafikbuller i denna tysta inlands by. Vi hade en generös storlek rum med massor av lådor och hängande utrymme, tv, kassaskåp, kylskåp och hårtork, plus en utomhus bord och stolar och torkställ. Personalen var leende och hjälpsamma under hela veckan och gjort oss verkligen välkomna. Alla receptionist team var stora, som var tjänande personal, särskilt Valentina. Med en stor grupp att ta hand om var vi imponerade av effektiviteten att servera tre-rätters kvällsmåltid och drycker. Frukost togs utanför att njuta av stjärnjasminen på terrassen och vi kunde inte ha förbättrats på buffén, som varierade från kokta alternativ som omelett till läckra grekiska yoghurt och färsk frukt och honung plus ett urval av bakverk, kakor och spannmål. Kvällsmåltid var ute om det var tillräckligt varmt, annars inne i en glasdakad restaurang. Det enda klagomålet vi hörde uttryckte var att portioner var för generösa! Menyn ändras varje dag med tre grekiska meze förrätter (t.ex. zucchini, sallader, ansjovis, tzatziki) på bordet att välja mellan och 3 huvudrätter att välja mellan som vanligtvis var en vegetarian, ett kött, en fisk. Dessert valet var också ett av tre alternativ och ingår en bra färsk fruktsallad. Husets vin var rimligt prissatt till 11 euro en liter och ganska trevlig. En lunchpaket kan beställas för 5 euro och innehöll en baguette med skinka och ost eller feta och grillat grädde, fruktjuice, en flaska vatten, en banan eller ett äpple och två skivor kaka. Vi hittade en lunch nog för två personer. Vi var helt glada över att hotellet välkomnade invånare svalar som nestar i en korridor och skimming poolen att dricka. Spilia är en mycket liten landsbygdsby ca 3 kilometer (45 minuters promenad) från kuststaden Kolimbari, där det finns fler affärer och en buss som förbinder till hamnen i Chania - värt ett besök.
Läs mer
Datum för vistelsen: maj 2019
Rum
Service
Sovkvalitet
Restyp: Reste som ett par
Tips för att välja rum: Rooms spread about the buidings; some have steps, some garden views and I think all had a small...
Visa fler tips på hur du väljer rum
Google
2 hjälpsamhetsröster
Användbart
Dela
Trevor Steadman skrev ett omdöme maj 2019
Chelmsford, Storbritannien178 inlägg63 hjälpsamhetsröster
Vi stannade här som en del av en vandrande grupp. Hotellet är vackert och fullt av karaktär i en lugn by 2 miles från Kolymbari. Om jag reser självständigt skulle jag föreslå en bil, eftersom byn bara har en kemist, tavernor och en kyrka. Hotell maten är utmärkt även om del storlek är ibland stor och av att sätta. Maten är uppenbarligen grekisk stil, så om du föredrar chips och hamburgare är det inte för dig. Husets vin är 11 euro en liter och mycket drickbart. Frukost är självbetjäning med ett brett urval av bakverk samt enkla, vackert tillagade stekta ägg, bacon och omelett. Färsk frukt och fruktsallad finns med läcker lokal yoghurt. Personalen är mycket hjälpsamma och vänliga och stolta över det arbete. En härlig egenskap hos hotellet är hur personal och besökare stöder häckande svallar i olika hörn av hotellet och är noga med att hålla hotellet rent. skulle verkligen rekommendera.
Läs mer
Datum för vistelsen: maj 2019Restyp: Reste med vänner
Google
1 hjälpsamhetsröst
Användbart
Dela
Föregående
123456
PRISKLASS
95 US$ - 183 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
GreklandKretaChania PrefecturePlataniasSpilia
ANTAL RUM
30
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Spilia Village Hotel
Vilka populära sevärdheter ligger nära Spilia Village Hotel?
Närliggande sevärdheter inkluderar Astrikas Estate Biolea (6,4 km), German Military Cemetery (4,8 km) och Odigitria Monastery (6,4 km).
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Spilia Village Hotel?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är inomhuspool, gratis frukost och restaurang.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Spilia Village Hotel?
Gästerna kan ta del av gratis frukost, restaurang och lounge under vistelsen.
Finns det parkering vid Spilia Village Hotel?
Ja, fri parkering är tillgängligt för gäster.
Vilka restauranger ligger i närheten av Spilia Village Hotel?
Restauranger med bra läge inkluderar Ioannis Kafenagogeio, Restaurant Bar Alexandros (Assotos Yios) och Tis Litsas Ta Kamomata.
Finns det möjligheter att träna på Spilia Village Hotel?
Ja, gästerna har tillgång till inomhuspool, träningsanläggning och bastu under vistelsen.
Erbjuds städtjänster på Spilia Village Hotel?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Vilka språk talas av personalen på Spilia Village Hotel?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska, spanska, franska, tyska, italienska och grekiska.
Finns det några historiska platser nära Spilia Village Hotel?
Många resenärer gillar att besöka Cave of St John the Hermit (0,8 km).
Har Spilia Village Hotel någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av bergsutsikt som finns här.