Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
Spilia, Platanias, Kreta 730 06 Grekland
Hotels.com
Priceline
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Resenär (267)
360
Panoramabilder (10)
Svit och rum (167)
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard

Är du på jakt efter ett boende i Chania? Då är Spilia Village Hotel perfekt – ett romantiskt hotell som ser till att det bästa av Chania finns nära till hands.

Rummen på Spilia Village Hotel har en plattskärms-tv och luftkonditionering, och gäster kan använda internet tack vare kostnadsfritt internet.

Du har även tillgång till hotellets pool och gratis frukost under din vistelse på Spilia Village Hotel. Behöver du en parkeringsplats? Fri parkering finns tillgänglig på Spilia Village Hotel.

När du känner dig hungrig kan du besöka Ta Platania Ths Spilias (0,2 km), som ligger inom gångavstånd från Spilia Village Hotel.

Vi är övertygade om att du kommer att gilla din vistelse på Spilia Village Hotel under tiden som du utforskar allt som Chania har att erbjuda.

Läs mer
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.Förbättra det här objektet
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Kostnadsfritt internet
Pool
Kostnadsfri frukost
Cykeluthyrning
Bordtennis
Bilhyrning
Spa
Internet
Pool-/strandhanddukar
Inomhuspool
Utomhuspool
Bar/lounge
Restaurang
Frukostbuffé
Snacksbar
Bar vid poolen
Turkiskt bad
Massage
Bagageförvaring
Portier
Rökfritt hotell
Sol-/strandstolar
Solterrass
Kemtvätt
Tvättservice
Stryktjänst
Visa fler
Rumsegenskaper
Badrockar
Luftkonditionering
Städning
Privat balkong
Värdeförvaringsskåp
Plattskärms-tv
Kostnadsfria toalettartiklar
Hårtork
Vatten på flaska
Visa fler
Rumstyper
Bröllopssvit
Rökfria rum
Sviter
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
TYP AV HOTELL
Pittoreskt
Talade språk
Engelska, Franska, Spanska, Tyska och 2 till
450omdömen20F+S0 rumstips

Omdömen
Vi kontrollerar omdömen
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.

Medlemsbetyg
  • 228
  • 153
  • 46
  • 13
  • 10
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Birgitta K skrev ett omdöme juli 2019
Luleå, Sverige422 inlägg105 hjälpsamhetsröster
+1
Hotellet var vackert. Personal och sängar toppklass. Den lilla poolen var mysig för ett par timmar i eftermiddagssolen. Men det var för långt bort. Utanför telefontäckning. Huga😱. Tyvärr för få bord för att hotellets gäster skulle få plats att äta middag och i Spilia finns inte mycket att välja på. Boka bord!! Frukost helt ok.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2019Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från Spiliavillage, Front Office Manager för Spilia Village Hotel
Svarade 30 juli 2019
Dear valuable guest, Thank you very much for staying in Spilia Village for one day and for your review regarding your experience. You are commenting that our establishment is too quiet. Actually, this is our goal, a quiet place, where people come to relax and recharge their batteries before returning to their everyday life. Our hotel is located within a village of the Greek countryside, so it is normal that it is far from the lifestyle that a small or a big city can offer. Also, some of our rooms are old houses renovated into hotel rooms, so their walls are thick and made of stone, which might sometimes impede the coverage of mobile telephony. As for the restaurant, our maitre d’hôtel advised you to come a little bit later as all the tables were occupied. Sometimes, it is advisable to make a reservation if you want to dine at a specific time. We look forward to welcoming you back again to Spilia Village Hotel. With our warmest regards, The Spilia Village Team
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Abbie skrev ett omdöme juli 2017
Stockholm, Sverige217 inlägg99 hjälpsamhetsröster
+1
Vi bodde på detta vackra rustika hotell i två veckor inklusive halvpension. Vi var två familjer på sammanlagt 4 vuxna och 6 barn. Familjerummen var stora och sängarna bekväma. Städningen ok. Miljön är idyllisk, rustikt, rent och välordnat. Hotellet är litet vilket gör att det aldrig blev fullt med folk. Poolen är ren och ligger på baksidan av hotellet i en vacker trädgård med apelsinträd och tjusiga bougainvilleas. Fanns alltid gott om plats, dock ingen pool för de allra minsta. Byn är pittoresk och trevlig för kvällspromenaden. Byrestaurangen bjuder på musik och äkta grekisk atmosfär. Kyrkklockan slår exakt 10-över varje timme. Detta är inget all-inklusive slafs-hotell. Hotellet är trevligt i sin helhet. Dock rekommenderar vi inte att bo här i två veckor med halvpension. Angående restaurangen: Pablo & Pablo som servitörerna kallas gjorde ett mycket bra jobb. Ett stort minus är dock restaurangens utbud. Menyn är fattig, inget ändrades på menyn under våra 14-dagar....dock smakar allt ok. Att äta samma sak i två veckor kändes inte bra. Det slutade med att vi alla åt från barnmenyn som bestod av pasta, pizza och pommes... Vi frågade den manliga receptionisten om vi, för en dag, kunde byta ut middagen mot en enkel lunch vid poolbaren eftersom vi var trötta på deras kvällsmat, han sa bestämt nej. Men vi åkte flera dagar till Chania på kvällen för att få äta något annat. Inte ens souvlaki eller Gyros fanns i utbudet. Frukosten ok. SPA & GYM: Spa avdelningen och inomhuspolen är ofräscha. Ingen spa-känsla alls. Luktar unket. Gymmet är det sämsta jag någonsin sett på ett 4-stjärnigt hotell. Redskapen var vingliga och nästan farliga. Grön smutsig matta på väggar som färgar av sig på kroppen. Hade varit trevligt med kaffebryggare och vattenkokare på rummen. Förutom den manliga receptionisten och skrikande syrsorna så var personalen trevliga. :D
Läs mer
Datum för vistelsen: juni 2017Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från Spiliavillage, Manager för Spilia Village Hotel
Svarade 27 juli 2017
Dear Mrs. Abigail, we hope you had a safe trip back home. I would like to thank you for your feedback, helping us continuously improving our services. Let me please clarify some things you pointed. First of all we have a separated children pool. We are glad you liked the taste of our food in the restaurant. You are right, we have a small menu, but with a good selection of meat, sea food and vegetarian dishes. We decided to keep it small, to make sure all ingredients are local, fresh and from the best quality. We don’t use any frozen meat (our butcher is from the next village), all sauces are house made, we grow vegetables in our own garden etc. We offer “special of the day”, like we did during your stay too. We had fresh fish the other day - you are not a fan of fish. We also had a cretan night, with different local, traditional dishes and a local dancing group, but unfortunately, you didn’t attempt, even we informed you the day before. I feel sorry that you preferred eating French fries, pasta and pizza from the kids menu, instead of fresh pork chops, chicken fillet or lamb chops, octopus, grilled shrimps, squid, or some of our traditional cretan and greek starters like kalitsounia or grilled feta. But please be sure, we tried our best to satisfiy your needs, but it was quite hard for our chef to find a suitable solution for you. About the other facilities you have been mentioned, we want to inform you, we are planning an upgrade according our Spa and Gym for the next season. Over all, we want to thank you once again for staying with us. Many greetings from our staff - especially Pablo and Pablo :-) You are always welcome to visit us again - and we will be happy if you would so. All the best for you. Franziska
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Everhopefully skrev ett omdöme okt. 2022
Surrey9 inlägg2 hjälpsamhetsröster
Intressant layout eftersom det är en före detta olivoljakvarn så rummen är utspridda i olika byggnader. Jag hade turen att vara en av få i huvudreceptionen eller i närheten. Vissa var mycket längre och över en puckel tillbaka gångbro som jag tror var svår att ta sig fram med våta fötter. 3 härliga pooler om än lite kyliga i slutet av september och mycket rymlig uteservering där vi på en vecka åt varje måltid bar en utanför. Personalen är mycket hjälpsam och arbetar mycket hårt. Min enda nackdel var frukost där det inte fanns ett urval av juicer eller beredd frukt. Vid vårt tillfälle hade vi bara vattenmelon, konserverad fruktkakatil och klasar av druvor även om det fanns en fruktkorg tillgänglig. Det fanns också bara en kaffe-/temaskin där ingen av dryckerna var särskilt heta plus att det var mycket tidskrävande att köa en kopp i taget och det var mycket slöseri.
Läs mer
Datum för vistelsen: september 2022
Renlighet
Service
Tips för att välja rum: Ask for one clse to Reception or near the pools
Visa fler tips på hur du väljer rum
Google
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Αγγελική Π skrev ett omdöme sep. 2022
1 inlägg
Vi bokade en svit. Vi fick ett rum (127) som hade en intensiv lukt av avloppsvatten, var rent endast på ytan, men smutsigt överallt annars, hade en balkong på gatan och noll utsikt, ingen internetanslutning. När vi uttryckte vår besvikelse i receptionen fokuserade receptionisten bara på internetanslutningen, som om allt annat bara var normalt. Och nämnde att det inte är meningen att alla ska ha en fin utsikt. När vi sa att vi betalade extra för att få sviten och inte bara det grundläggande rummet, sa hon att "en svit är rummet som sover mer än två personer" och det är allt. Vi var två personer, varför skulle vi betala de extra pengarna för att ha en extra usel, smutsig bäddsoffa? Och när vi kommenterade att åtminstone en svit eller vilket rum som helst borde vara rent och inte lukta avloppsvatten, sa hon att de inte kunde göra något åt det. Det är en trevlig attityd. Och ett dåligt hotell att spendera dina pengar på.
Läs mer
Datum för vistelsen: september 2022Restyp: Reste som ett par
Google
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
richardw53 skrev ett omdöme juni 2022
Marlow, Storbritannien13 inlägg17 hjälpsamhetsröster
Jag bodde hos en HF-semestervandringsgrupp och hotellet var allt du kan önska dig. stora bekväma rum, WIFI, utmärkt mat och två utomhuspooler för avkoppling efter en hård dags promenad. Trevligt att kunna sitta ute och äta frukost med utsikt över poolerna.
Läs mer
Datum för vistelsen: maj 2022
Standard
Renlighet
Service
Google
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Föregående
123456
PRISKLASS
87 US$ - 141 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
GreklandKretaChania PrefecturePlataniasSpilia
ANTAL RUM
30
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt

SPILIA VILLAGE HOTEL (Grekland) - omdömen och prisjämförelse - Tripadvisor

Vanliga frågor och svar om Spilia Village Hotel
Vilka populära sevärdheter ligger nära Spilia Village Hotel?
Närliggande sevärdheter inkluderar Astrikas Estate Biolea (6,4 km), German Military Cemetery (4,8 km) och Odigitria Gonia Monastery (4,1 km).
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Spilia Village Hotel?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är inomhuspool, gratis frukost och restaurang.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Spilia Village Hotel?
Gästerna kan ta del av gratis frukost, restaurang och lounge under vistelsen.
Finns det parkering vid Spilia Village Hotel?
Ja, fri parkering är tillgängligt för gäster.
Vilka restauranger ligger i närheten av Spilia Village Hotel?
Restauranger med bra läge inkluderar Ioannis Kafenagogeio, Tis Litsas Ta Kamomata och Maracaibo Restaurant.
Finns det möjligheter att träna på Spilia Village Hotel?
Ja, gästerna har tillgång till inomhuspool under vistelsen.
Erbjuds städtjänster på Spilia Village Hotel?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Vilka språk talas av personalen på Spilia Village Hotel?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska, spanska, franska, tyska, italienska och grekiska.
Finns det några historiska platser nära Spilia Village Hotel?
Många resenärer gillar att besöka Cave of St John the Hermit (0,8 km).
Har Spilia Village Hotel någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av bergsutsikt som finns här.