Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn London Edgware Hotel

Översikt
  • Utmärkt47 %
  • Mycket bra32 %
  • Medel12 %
  • Dåligt5 %
  • Hemskt4 %
  • 9 sep. 2011
    “"Vi kommer att komma tillbaka åter och åter igen" ”
Besök hotellets webbplats
435 Burnt Oak Broadway London, Edgware HA8 5AQ England Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Frukostbuffé
Luftkonditionering
Rökfritt hotell
Restaurang
Bar/lounge
Anpassat för rullstol
3-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Restaurang
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Anpassat för rullstol
Luftkonditionering
Rökfritt hotell
Precis vid stranden
Rumservice
Spa
Frukost ingår
Pool
Fri parkering
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Rumstyper
Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Antal rum
157
Prisklass
49 US$ - 122 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Premier Inn London Edgware Hotel London
Plats
Storbritannien > England > Greater London > Edgware
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Madonna Halley's Hotel
127 omdömen
0,44 km bort
Ramada London North M1
919 omdömen
2,52 km bort
Kingsland Hotel
461 omdömen
2,61 km bort
Premier Inn London Hendon (The Hyde) Hotel
571 omdömen
3,25 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 103 restauranger i närheten
B&K Salt Beef Bar
149 omdömen
0,34 km bort
Charcoal Bar Restaurant
49 omdömen
0,25 km bort
Kabul City Restaurant
83 omdömen
0,36 km bort
Yum Yums Cafe
13 omdömen
0,38 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 14 sevärdheter i närheten
Canons Park
24 omdömen
1,22 km bort
The Broadwalk Shopping Centre
71 omdömen
0,41 km bort
The Hive Stadium
49 omdömen
1,19 km bort
The Broadwalk Centre
11 omdömen
0,46 km bort
Omdömen med mera
1 228omdömen
86bilder
24F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 588
  • 387
  • 148
  • 60
  • 45
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
Vi rekommenderar hotellet till alla resenärer, det är utmärkt för familjer med barn och även för ensamma personer; all personal är professionell och vänlig Caterina & Daniele (och våra barn: Ricky och Bea) från Italien
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Jag begärde att få byta rum på grund av den fönsterna vara verkligen litet, kändes obekvämt. Gick jag till receptionen för att byta rum men det var 3 kunderna redan där med den samma begäran.

Vissa klagat över buller, måla lukta (hotell verkar att vara underkastad kommer renover
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med premierinn.com
Svar från WhitbreadHotels, Premier Inn Team för Premier Inn London Edgware Hotel
Svarade 14 aug. 2017
Hi Zaid Thanks for taking the time to share your review. It's a shame to read of your disappointment with your room and that this couldn't be resolved for you at the time and that our Guest Relations Team were also unable to assist. I've raised your comments with the Hotel Management so they can follow this up with their Reception Team and implement retraining so as to avoid your experience being repeated. We hope this hasn't put you off staying with us in future. Kind Regards Amy
Läs mer
Bodde här i affärer. Service av hög kvalitet från receptionspersonalen. Rum fläckfritt. Bed en av de bästa jag har sovit i. Mörkläggningsgardiner gjorde en stor skillnad. Fläckfritt badrum med en bra varmt, hög press dusch och trevligt handdukar. Frukosten var mycket bra.

Att va
Läs mer
Priset per natt debiteras och bo på detta hotell är ett skämt för vad du får. Hotellet ligger i en äcklig state, personalen är oförskämd och parkeringen är £ 7 per natt! ! !

Åk hit om du inte gillar ventilation eftersom merparten av sina fönster är förseglade (enligt hotellets r
Läs mer
Svar från WhitbreadHotels, Premier Inn Team för Premier Inn London Edgware Hotel
Svarade 3 aug. 2017
Hi, Thank you for taking the time to review our London Edgware Hotel. I am sorry to hear you did not completely enjoy your experience staying with us as it was not up to the standards you were expecting. We aim to ensure every stay is perfect and so I apologise we let you down on this occasion. I apologise you were not happy with pricing for both the hotel and the car parking. We do work on a live diary system and so prices can increase and decrease depending on demand. This means if the hotel is popular, the price will be higher. The pricing for the hotel car park is advised on our website so guests are aware of this cost and so can make an informed decision before booking. I am also sorry you were disappointed by your room. As this hotel has air conditioning, windows are sealed for energy efficiency reasons. Please be assured all of your comments have been passed on to the Manager of the hotel for their consideration. Once again, I apologise for the disappointment caused and hope to welcome you to one of our other hotels again in the future. Kind regards, Rebecca
Läs mer
Detta hotell är mycket lättillgängligt för den RNOHjust en fem minuters bilresa bort. Som alltid i Premier Inns, hotellet var skinande rent och sängen var bekvämt till tusen. Detta är en "no - hotell utan krusiduller men restaurangen och baren var bekväma och maten var bra.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med premierinn.com
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Quality accommodation
Car park is virtually empty at lunchtime
Föregående
1234568
What is the best way to get to the hotel from Stanstead airport by public transportation? We don't have much luggage. Thank you.
Take National Express Coach from Stansted Airport to Victoria Coach Station, London (1.45hrs) and then from Victoria Underground Tubeline to Euston Underground and from Euston underground to Edgware thru Northern Line (approx. 40min.)
2 röster
Visa alla svar
How easy is it to get to Wembley stadium do u use train or tube any help will be appreciated thanks
Pretty difficult, no direct trains. By taxi you’d expect at least 50 to 60 mins in Wembley event day traffic
0 röster
Visa alla svar
How can i send a parcel to my guests in staying in the hotel ?
Hi, I have had parcels delivered to this hotel before and the parcel was addressed to myself "care of" the hotel name and address. The parcel was held at reception for me.
0 röster
How far is the premier inn from the Hive Stadium ?
It is about one mile. A five minute drive or a 20 minute walk.
1 röst
Is this premier inn the closest to the royal orthopaedic hospital
Its not the closest accommodation to ROHS, however I'm a contractor currently contracting there. I work from home (in Glasgow) and come to the ROHS office a couple of times a month and this is the place I always stay. It's a 10min taxi ride there from the hotel. The closest place is the village hotel, which is ridiculously overpriced...
1 röst
Visa alla svar
Föregående
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt