Redogörelse: Jag skriver recensioner med flertalet intrycksvinklar. Oftast är inget hotell eller restaurang helt perfekt. Men många gånger kan det vara nästintill så. Ibland lutar det där emot åt det mer negativa hållet. Det är aldrig "svart eller vitt", vilket man tyvärr ibland upplever i recensioner skapade här. Ofta, baserat på personliga känslor och en längtan efter "hämnd". Vilket är synd! Skulle just Denna recension verka väl negativ på ett "svart-vitt" sätt - vänligen läs mina övriga recensioner, som referens. Placering/ grundläggande: Vackert belägen vid en sjö (Västra Nedsjön), med närhet/utsikt till historiskt hoppbacks-torn. Allmänt: Detta hotell/konferensgård är oftast öppet endast under veckorna. Stängt helger. Det är ett typiskt (etablerat) konferenshotell, med inredning som skvallrar 70-80-90 tal, om vart annat. Dock mycket lite 2000-tal. Spa: Spat besöktes ej denna gång och kan därför inte recenseras. Kommunikationer: Ca 50 meter från hotellet går buss direkt till Göteborg C, eller Hindås Station, för den delen. Pris: Rummens standard når med viss möda upp till prisnivån. Men det är på gränsen. Rummen är ala 80/90-tal och vandrarhemskänslan är påtaglig. Dock behöver restaurangpriserna ses över, åtminstone så länge man håller nuvarande standard på just middagsmaten. Personal: Med något undantag, en väldigt välkomnande, trevlig och omhändertagande personal - på ett naturligt sätt! Rummet: Rummen/badrummen är inte roliga. Det är dessutom varmt. Riktigt varmt. Luften står helt still. Ventilationen är obefintlig. Påpekade detta och fick då genast påtalat att personalen minsann också lider av värmen. I övrigt är det 70-80-90 tal, om vart annat som gäller. Men, det är rent och fint. Bekväma sängar. Minus för avsaknaden av kylskåp. Plus för att vattnet inte sprider sig över hela badrums golvet när man duschar (vilket annars verkar vara en oskriven regel). Mat och bar: Bar och barpriser då. Helt ok. Dvs efter förväntan. Priserna sticker inte iväg mot vad man kan förvänta sig på ett liknande ställe. Lunchmaten var god. Vällagad och robust. Kocken verkar anamma husmans-greppet vid tillredningen. Ev är det samma "husmans-kock" som tillreder middagen? För det märks. Middagsmaten ska vara av ett finare snitt och tänk. Mer finstilt och smakbeprövat. Prissättningen därefter. Och här går det åt skogen. Förrätt: Frasig svamptarte med Västerbottenost, picklad lök och potatiscrunch. Resultatet var en kall anrättning, som stått så länge att det frasiga nu var en kompakt deg. Västerbottenosten en svettig, hård slät yta över något, som hade kunnat vara så gott. För få i köket för att hantera logistiken eller bara urusel planering i kombination med brist på respekt för den välbetalde gästen? Huvudrätt: Ugnsbakad torskrygg med skaldjurssås och potatispuré. Återigen har rätten stått på värme allt för länge. Torsken var helt klart perfekt tillagad i tid/temp just då den togs ur ugnen. Men sedan har den fått stå och vänta. Värmas. Torkas. Luftas. Osv... Torsken var ett skal av "papp". Grå och död. Men där inne fanns det som återigen kunde ha varit så gott och välsmakande. Potatispurén var i min skäl ingen puré. Det var en förhållandevis kompakt klump av lufttorkad potatis, som nu antagit en smaklös pulvermos imitation. Dessutom saknades delar av garnityren på en och annan tallrik. Jag fick min sparris, men fick se på medan bordsgrannen smaskade i sig annan garnityr, som saknades på min tallrik. Man får känslan av att förvirring, panik och okunskap råder i köket. Om så ej är fallet, råder total brist på respekt för både råvaran, yrkesutövandet och kunden. Hur som helst, är det gästen som betalar priset - i dubbel bemärkelse. Frukosten då. Helt OK. Plus för pannkaksbakandet. Men i övrigt inget extra. Genomgående för allt bröd vi ätit, är att det vid tillagningen inte fått jäsa tillräckligt. Mycket kompakt upplevelse. Övrigt: OK om du endast värdesätter närheten till natur och insjöar men i övrigt inte har några större krav på inredning, rum och mat. Stort plus, åter igen, till personalen (vilken räddar betyget något)! Kommer vi återvända/rekommendera hotellet?: Nej, inte som privatperson…
Frukost var bra. Men maten i restaurangen var smaklös tog fisk som smakade inget. Dyrt men ej värt pengarna. Varma rum, dålig ventilation. Men omgivningarna var fina. Spa avdelning med panorama fönster var avkopplande. Men inget hotell jag vill bo på igen.
Trevligt konferenshotell som höll öppet för bara vår grupp😊. Lugnt och skönt, bra konferanslokaler. Mycket god mat och bra service. Ordinära rum. Spaavdelning och gym. Bra läge nära till RV 40. Rekommenderas!
Ett bra ställe för konferens eller fest. Ligger mycket bra nära till Landvetter vilket underlättar o man kommer med flyg. Ett ganska gammalt med helt och rent hotell. Mycket bra mat och servering. Väldigt trevligt med den gamla trähoppbacken i direkt anslutning.
Ytterligare ett hotel i mellanklassen. Rent och fint rum, relativt nyrenoverat bad och dusch. Rummet jag fick är väldigt titel. Frukosten hade det som man förväntar sig. Middagen var helt ok. Fin och trevlig spa anläggning. Utvändigt skulle de behöva tvätta fasaden och snygga upp.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Registrera dig för ditt objekt