Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Midori Guesthouse

Översikt
Besök hotellets webbplats
E-post till hotell
Friedrich-Ebert-Str. 4, 69221 Dossenheim, Baden-Württemberg Tyskland Visa på karta
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukost tillgängligt
Rökfritt hotell
Flygplatstransport
Sviter
Bar/lounge
3.5-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Midori Guesthouse
Specialerbjudande:Paketerbjudande
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Fri parkering
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Spa
Anpassat för rullstol
Bastu
Flerspråkig personal
Flygplatstransport
Frukost tillgängligt
Konferensanläggningar
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Restaurang
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Handikappanpassade rum
Antal rum
70
Prisklass
84 US$ - 124 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Plats
Tyskland > Baden-Württemberg > Dossenheim
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 3 hotell i närheten
Hotel Auerstein Heidelberg
52 omdömen
1,65 km bort
Deutscher Kaiser
59 omdömen
1,92 km bort
Hotel Pension Berger
38 omdömen
3,2 km bort
Hotel Restaurant Scheid
64 omdömen
3,43 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 14 restauranger i närheten
Zur Schauenburg
53 omdömen
0,73 km bort
Zum Neuen Schwanen
37 omdömen
0,61 km bort
Dossema Weinhof
22 omdömen
0,71 km bort
Ristorante Roccoco
9 omdömen
0,19 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 2 sevärdheter i närheten
event & eventchen Heidelberg
30 omdömen
0,7 km bort
Philosophers' Way (Philosophenweg)
1 539 omdömen
3,8 km bort
Pflanzenhandel Huben
15 omdömen
4,12 km bort
Heiligenberg
292 omdömen
3,35 km bort
Omdömen med mera
135omdömen
118bilder
0F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 58
  • 54
  • 16
  • 3
  • 4
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi tillbringade en natt här på vår väg till Österrike (from the Netherlands) . Mycket bra faciliteter, rena (men små) rum. Nära Heidelberg om du vill ta en bit eller planera ett snabbt besök. Frukosten är basic men rummet i vilken de servera det kompenserar det. Jag rekommenderar
Läs mer
Svar från Kati G, Leiter Öffentlichkeitsarbeit för Midori Guesthouse
Svarade 24 juli 2017
Dear William, many thanks for your statement after your stay at the Midori. We are glad that you spend a goof time at the Midori and we hope to welcome you again in the future.
Läs mer
Bokat av vänner från Luxemburg för vad skulle vara en kort besök till Heidelberg detta visade sig vara att vara en mycket bekväma pensionat med en fantastisk frukost. Receptionen var på den 2 nd våningen som verkade märkligt men ändå ska inte lägga av personer som söker för en tr
Läs mer
Svar från Kati G, Leiter Öffentlichkeitsarbeit för Midori Guesthouse
Svarade 10 juli 2017
Thank you very much for your detailed report after your stay. We are very happy that you have a nice time at the Midori on recommendation of acquaintances. We give you right, the reception on the first floor and not in the entrance area is a bit surprising, but our guests can enjoy their breakfast over the roofs of Dossenheim with a wonderful view. We wish you all the best to your next stay.
Läs mer
Vi checkade in till detta hotell - registrering är på andra våningen. Man måste ringa på dörrklockan eller kolla in via kiosken utanför.

Vi var till har en queen säng och fick två enkelsängar. Det rum kräver en nyckel-kort att vara i den plats nära den dörren innan de lampor kom
Läs mer
Svar från Kati G, Geschäftsführer för Midori Guesthouse
Svarade 14 nov. 2016
Dear Fannie, thank you very much for your detailed feedback. We regret to hear that the lighting system caused confusion. Due to the sustainability principles the Midori guesthouse is based on the room keycard is indeed necessary to activate the electricity in the room. To put the lights on and off, however, there is a switcher for each lamp in the room, as well as the lights on the head of the bed could be put on or off with a touch on the tip. Thus, the guests are welcome to charge the devices available with the lights off but the keycard in the slot. There are a number of rooms in Midori, the beds in which could be put apart or together at a guest's request. Our Reception is at your services daily from 7am to 10pm to provide any assistance or explanations. We hope that you enjoyed the visit to Heidelberg and the outstkirts and would be happy to welcome you at Midori any time in the future with kind regards,
Läs mer
Börja med att säga att personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma. Själva hotellet var bra men det till synes finns en stor varians mellan olika rum. Jag bodde i "gula comfort" rum, vilket var i min mening inte alltför lämplig för långtidsboende. Det var mestadels på grund a
Läs mer
Svar från Kati G, Geschäftsführer för Midori Guesthouse
Svarade 22 aug. 2016
Dear Siklworm1, thank you very much for your detailed review after your stay. We are very pleased that you were me our employees satisfied and we sincerely apologize for the inconvenience. The present in the passive house blinds really are not to darken the room, but for existing curtains. Thus the building's existing passive house technology to work correctly, the house controls, among other things, the blinds yourself what can perceive many a guest already disturbing. There are very sorry, though you have characterized felt disturbed. It is true that only a small number of our room has a refrigerator. These facilities will consist mainly of guests who have a long time in the house. We would like to note here that we do not make any allocation of rooms with refrigerators due to the booked rate. You might note this but wish on your next booking, we are happy to take this into account. The difficulties regarding your nightly incident we can not quite understand, since this number should be staffed from 22:00. We will examine that immediately and thank you here for the hint. We would still be very happy to welcome you again with us.
Läs mer
Vi åkte till Mannheim för en konsert och bodde på Midori Guesthouse för en natt.

Rummen var tillräckligt stort, sängen mysiga och badrummet var rent. Det var allt vi behövde för en natt. Receptionen är inte öppen på natten, men du har ett nyckelkort att öppna ytterdörren och öpp
Läs mer
Svar från Kati G, Leiter Öffentlichkeitsarbeit för Midori Guesthouse
Svarade 11 jan. 2016
Dear DDB0901, many thanks for your statement after your time at the Midori. We are glad that you had a good time and you where satisfied with the locataion we are situated in. We are a guesthouse and unfortunately we do not have a 24 hours reception. We are very sorry if you had another expectations. We still hope that you had a good time and hope to welcome you again. Best regards
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Bilden tillhandahållen av ledningenMidori Guesthouse
Guest room
Bilden tillhandahållen av ledningenMidori Guesthouse
Guest room
Bilden tillhandahållen av ledningenMidori Guesthouse
Meeting room
Bilden tillhandahållen av ledningenMidori Guesthouse
Meeting room
Bilden tillhandahållen av ledningenMidori Guesthouse
Meeting room
Föregående
1234568
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt