Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
Reethi Beach, Fonimagoodhoo Island 20215
39 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
846 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-23
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
844 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-23
Boka nu, betala på plats
eDreams
174 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-22
Boka nu, betala på plats
Travelocity844 US$
Priceline183 US$
Orbitz.com844 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Resenär (5367)
360
Panoramabilder (16)
Svit och rum (1085)
Vad är Travellers’ Choice?
Tripadvisor ger utmärkelsen Travellers' Choice till boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom bäst 10 % av boenden på Tripadvisor.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Res säkert under covid-19-krisen
Gå till vårt hjälpcenter Res säkert för att se hur vi hjälper dig att fatta mer välinformerade resebeslut under covid-19-krisen.
Det här kan du förvänta dig under din vistelse
  • Alla sängkläder sanerade i tvättar med hög temperatur
  • Ansiktsmasker krävs för personal i offentliga områden
  • Handsprit finns tillgängligt för gäster och personal
  • Stanna hemma-policy för personal med symptom
  • Högtrafikerade områden saneras regelbundet
  • Det är ett krav att personalen tvättar händerna regelbundet
Läs mer
Uppdaterat 20-12-17 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.
En notis från Reethi Beach Resort
Uppdaterat 20-12-17 Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard
Travellers' Choice
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.Förbättra det här objektet
Hotellbekvämligheter
Parkering
Kostnadsfritt internet
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Bar/lounge
Dykning
Snorkling
Barnpassning
Wifi
Pool-/strandhanddukar
Utomhuspool
Restaurang
Frukost tillgängligt
Frukostbuffé
Bar vid poolen
Tennisbana
Kvällsunderhållning
Fiske
Bordtennis
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Flygplatstransport
Affärscenter med tillgång till internet
Spa
Ansiktsbehandlingar
Huvudmassage
Massage
Portier
Valutaväxling
Souvenirbutik
Butiker
Sol-/strandstolar
Solparasoller
Kemtvätt
Tvättservice
Stryktjänst
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Städning
Privat balkong
Rumsservice
Värdeförvaringsskåp
Kaffe-/tebryggare
Minibar
Plattskärms-tv
Kylskåp
Visa fler
Rumstyper
Havsutsikt
Rökfria rum
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
Talade språk
Engelska, Tyska
2590omdömen314F+S2 rumstips

Omdömen
Vi kontrollerar omdömen
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.

Medlemsbetyg
  • 1 875
  • 522
  • 127
  • 44
  • 24
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Mer
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
magdalena w skrev ett omdöme mars 2022
Göteborg, Sverige211 inlägg57 hjälpsamhetsröster
+1
Fin resort med underbara stränder. Rent vatten med mycket fiskar och bra snorkling. Inga otäcka strömmar. Maten var god och varierande. Vi åt barbequ på stranden en kväll, helt magiskt. Saima Garden var också romantiskt med borden i sanden, lyktor och gardiner. Dock var Wifi lite svajigt. Bäst täckning var det utanför Spa. Vi bodde i vattenvilla, fint läge men rummet var ganska slitet. Skulle behöva en helrenovering. All personal var underbar. Kan rekommendera denna resort.
Läs mer
Datum för vistelsen: februari 2022Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från Denise Schmidt, Other för Reethi Beach Resort
Svarade 7 mars 2022
Dear 199magdalenaw, Thank you very much for your great review, we are happy to hear that you had a great time on our island and really enjoyed the bbq on the beach or the marine life to be seen. We appreciate your valuable feedback regarding the Wifi and will ensure to pass on your comments. Regarding renovation we are happy to inform you that we have already started and hoping you can witness the improvements during your next visit with us. Kind Regards Denise Schmidt Resort Manager Reethi Beach Resort
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Anders F skrev ett omdöme jan. 2020
Stockholm, Sverige2 inlägg
Fantastik ö med snorkling som överträffar allt vi tidigare upplevt. Rent, vackert, välorganiserat, bra service och god mat med många valmöjligheter. Naturen med allt från ödlor och flyghundar på land till ett myller av fisk, delfiner och sköldpaddor i vattnet, var det som gav mest under vistelsen. Tillgången till två tennisbanor, badminton, pingis och gym var positiv. Mycket fokus på dykning och snorkling. Vattensportcentret för vindsurfing, SUP, etc var dåligt utrustat och fiskemöjligheterna starkt begränsade/dålig utrustning. Detta förtog dock inte intrycket av en paradisvistelse.
Läs mer
Datum för vistelsen: januari 2020Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Användbart
Dela
Svar från TeamReethiBeach, General Manager för Reethi Beach Resort
Svarade 8 jan. 2020
Dear Andersf539, Thank you very much for your great review and for having chosen Reethi Beach Resort for your vacation. We are pleased to read that you enjoyed your stay here with us and that you were satisfied with our services and our amazing terrestrial and aquatic fauna! Regarding Water Sport Center, please be assured that we will forward your comment to their management for improvement. We hope to have the opportunity to welcoming you again in the future on our paradise island ;). Best Regards, Peter Gremes, General Manager.
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Anders V skrev ett omdöme okt. 2019
Habo, Sverige11 inlägg1 hjälpsamhetsröst
+1
Sitter just nu på Reethi beach och njuter av sista kvällen. Kan verkligen rekommendera detta ställe. Vi bokade all inclusive och det var tur det. Dyrt som tusan här . Ta med godis om ni gillar det. Exempelvis kostar 2 snickers 12 dollar..helt bananas dyrt. Men ta all inclusive så slipper man bry sig om kostnaderna. Buffén är helt ok. Men buffé kan bli segt i längden. Vi har varit här i 6 nätter. Trevlig personal. Man märker att det har några år på nacken men det är prisvärt boende i Maldiverna. Rent o fräscht. Stranden helt galet fint.
Läs mer
Datum för vistelsen: oktober 2019Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
1 hjälpsamhetsröst
Användbart
Dela
Svar från TeamReethiBeach, General Manager för Reethi Beach Resort
Svarade 30 okt. 2019
Dear 635andersv, Thank you very much for your nice review and for having chosen Reethi Beach Resort for your stay. We are pleased to read that you enjoyed our environment, staff and services. Your satisfaction is the best reward we can have in the accomplishment of our job. Regarding prices in Maldives, unfortunately because we are far of the continent and we have to import everything, taxes are very high and they impact directly on the price of what we sell... We would be really honored to welcoming you again in the future on our beautiful island. Best Regards, Peter Gremes, General Manager.
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
minnap487 skrev ett omdöme mars 2019
Stockholm, Sverige19 inlägg28 hjälpsamhetsröster
Kan verkligen rekommendera denna resort! Fantastisk miljö, fina bungalows, mycket god mat, toppenservice överallt, fantastiska snorkel och dykmöjligheter.Ja allt är vi nöjda med. Vi har rest mycket och denna plats tillhör favoriten. Vill definitivt återvända.
Läs mer
Datum för vistelsen: mars 2019Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
2 hjälpsamhetsröster
Användbart
Dela
Svar från TeamReethi, General Manager för Reethi Beach Resort
Svarade 24 mars 2019
Dear minnap487, Thank you very much for your great review and that you chose Reethi Beach for your vacation. We are delighted to hear that your expectations have been exceeded and you had a wonderful stay. We would feel honored to have the opportunity to welcome you back here on our island. Best Regards Peter Gremes General Manager
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Ullisove skrev ett omdöme feb. 2019
Tullinge, Sverige373 inlägg58 hjälpsamhetsröster
+1
Honeymooners dreamplace ! Kan inte ha valt ett bättre ställe. Sanden , havet, boendet, maten, personalen , renligheten , lugnet och omvårdnad av gäst. Är så galet imponerad. Någon följer en till dörren o berättar om ön och visar runt. Watervilla med solnedgångsutsikt och direkt tillgång från altanen till havet o fiskarna nedan. Bufferestaurang byter mat hela tiden o fyller på o håller fräscht . Mycket gott ! Städning 2 ggr om dagen . Personalen har tid för dig. Ingen är påflugen utan mjuka och intresserade om du är det. All-inclusive får checkar till a la cart restaurangerna vilka också har kanonmat, Goda viner. Allt är rent o snyggt. Gångar putsas ifrån löv , sand flyttas och det som tillhör havet flyttas tillbaka . Fiskar i vattnet vid snorkling och såg delfiner som simmade . På ena sidan ön mer lä och den andra mer vindig så du kan välja. Egna solstolar på stranden. Fascinerande matning av rockor o hajar kl 18 varje dag. Nät finns i reception o i huvudbar och saknar det inte någonstans faktiskt . Hotellet är generös med minibar, aktiviteter osv. Beroende på vilken plånbok du har så tar det tid o spara till en sådan här resa men jag måste säga . Det var värt varenda krona . Love, love..love it!!! Tack !
Läs mer
Datum för vistelsen: februari 2019Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
2 hjälpsamhetsröster
Användbart
Dela
Svar från TeamReethi, General Manager för Reethi Beach Resort
Svarade 1 mars 2019
Dear Ullisove, Thank you for your excellent review and that you chose Reethi Beach for your honeymoon. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with the varied facilities and services to the fullest. We hope to have the opportunity to welcome you again on our island. Kind regards, Peter Gremes General Manager Reethi Beach Resort
Läs mer
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Föregående
123456
PRISKLASS
174 US$ - 582 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
reethi beach hotel baa atoll, reethi beach maldives, hotel reethi beach, reethi beach resort maldives
PLATS
MaldivernaBaa AtollFonimagoodhoo Island
ANTAL RUM
129
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt
Vanliga frågor och svar om Reethi Beach Resort
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Reethi Beach Resort?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är pool, restaurang och lounge.
Vilka rumsbekvämligheter finns på Reethi Beach Resort?
De bästa bekvämligheterna inkluderar minibar, luftkonditionering och plattskärms-tv.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Reethi Beach Resort?
Gästerna kan ta del av restaurang, lounge och bar vid poolen under vistelsen.
Finns det parkering vid Reethi Beach Resort?
Ja, parkering är tillgängligt för gäster.
Vilka restauranger ligger i närheten av Reethi Beach Resort?
Restauranger med bra läge inkluderar Moodhu Bar & Restaurant, The Shoreline Grill och Feeling Koi at Amilla.
Finns det möjligheter att träna på Reethi Beach Resort?
Ja, gästerna har tillgång till pool och träningsanläggning under vistelsen.
Har Reethi Beach Resort kostnadsfri flygplatstransport?
Ja, Reethi Beach Resort erbjuder flygplatstransport för gäster. Vi rekommenderar att du ringer i förväg för att bekräfta uppgifterna.
Är Reethi Beach Resort beläget nära centrum?
Ja, det är 0,09 från centrum i Fonimagoodhoo Island.
Erbjuds städtjänster på Reethi Beach Resort?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Är husdjur tillåtna på Reethi Beach Resort?
Ja, husdjur är vanligtvis tillåtna, men det är alltid bäst att ringa i förväg för att bekräfta.
Vilka språk talas av personalen på Reethi Beach Resort?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska och tyska.