Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fairmont Chateau Whistler Resort

Översikt
  • Utmärkt67 %
  • Mycket bra21 %
  • Medel7 %
  • Dåligt3 %
  • Hemskt2 %
  • 14 aug. 2017
    “Gemytligt Hotell med Alpkänsla ”
Besök hotellets webbplats
E-post till hotell
4599 Chateau Boulevard, Whistler, British Columbia V8E 0Z5 Kanada Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt internet
Parkering
Frukostbuffé
Luftkonditionering
Pool
Rökfritt hotell
Restaurang
4.5-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Fairmont Chateau Whistler Resort
Erbjudanden och Meddelanden:20 % rabatt på rumspriset
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Restaurang
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumservice
Bar/lounge
Pool
Kostnadsfritt internet
Spa
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnpassning
Bubbelpool
Concierge
Flerspråkig personal
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Inomhuspool
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Minibar
Mötesrum
Rökfritt hotell
Ski-In/Ski-Out
Tvättservice
Uppvärmd pool
Utomhuspool
Precis vid stranden
Fri parkering
Frukost ingår
Utmärkelser och erkännanden
Miljöledare Guldnivå
Certificate of Excellence
Miljöledare Guldnivå
Certificate of Excellence
Typ av hotell
Hotell i populära semesterorter
,
Business
,
Familjevänligt
,
Ski-in/ski-out
,
Lyxigt
,
Romantiskt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum, Handikappanpassade rum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Miljöledare Guldnivå
Certificate of Excellence
Miljöledare Guldnivå
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Typ av hotell
Hotell i populära semesterorter
,
Business
,
Familjevänligt
,
Ski-in/ski-out
,
Lyxigt
,
Romantiskt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum, Handikappanpassade rum
Antal rum
539
Prisklass
199 US$ - 1 061 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Fairmont Chateau Whistler Hotel Whistler
,
Fairmont Whistler
,
Whistler Fairmont
Plats
Kanada > British Columbia > Whistler
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 48 hotell i närheten
Le Chamois
142 omdömen
0,11 km bort
The Aspens by Peak to Green Accommodations
42 omdömen
0,12 km bort
Aspens on Blackcomb
337 omdömen
0,15 km bort
Four Seasons Resort and Residences Whistler
3 047 omdömen
0,27 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 205 restauranger i närheten
The Grill Room
278 omdömen
0,02 km bort
The Wildflower
400 omdömen
0,02 km bort
Cows Ice Cream
94 omdömen
0,58 km bort
Nagomi Sushi
343 omdömen
0,15 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 199 sevärdheter i närheten
Whistler Mountain Bike Park
539 omdömen
0,25 km bort
Squamish Lil'wat Cultural Centre
887 omdömen
0,24 km bort
Audain Art Museum
257 omdömen
0,5 km bort
Mountain Galleries at the Fairmont
11 omdömen
0,01 km bort
Omdömen med mera
4 050omdömen
1 846bilder
41F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 2 738
  • 847
  • 293
  • 106
  • 65
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
Vänlig, välkomnande personal, bra rum, fin poolområde och bar med vuxenmiljö. Cocktails i Mallard barkan rekommenderas, samt restaurangen Araxi i Whistler Village. Whistler är ett underbart besöksmål året runt.
Läs mer
Svar från ChateauWhistler, Director of Rooms för Fairmont Chateau Whistler Resort
Svarade 16 aug. 2017
Dear Micael A, Thank you for taking the time to write a review of your recent stay at Fairmont Chateau Whistler. I hope to get the chance to welcome you back again soon. Sincerely, Christopher Vick Director of Rooms
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Älskade tjänsten, plats och faciliteter! Golfbanan, lap pool och bastun var utmärkt! Måltider och mellanmål var mycket bra. Personalen var mycket artig och professionell. Jag skulle stanna här igen för företag eller semester.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med fairmont.com
Svar från Fairmont B, Manager för Fairmont Chateau Whistler Resort
Svarade 6 okt. 2018
Dear Jackiea20182018, Thank you for taking the time to post a review on your most recent stay with Fairmont Chateau Whistler. We are so pleased to read you had an outstanding experience and hope to welcome you back with us soon! Sincerely, Christopher Vick Director of Rooms
Läs mer
+4
Whistler var en av tre destinationer stoppa över den steniga bergsklättrare regnskogen till guld rush resa. Detta hotell är massiv, lobbyn var vackert inredda med höst. Rummen var rena, personalen var artig och det var en in-house konstnär som målade vackra bilder. Hennes namn va
Läs mer
Svar från Fairmont B, Manager för Fairmont Chateau Whistler Resort
Svarade 6 okt. 2018
Dear C123221, Thank you for choosing to stay with Fairmont Chateau Whistler this past month. We are delighted to read you had an outstanding experience in all regards, from our staff to the Artist in Residence Program we host monthly! Thank you for taking the time to share a review on TripAdvisor, we appreciate and value your feedback. Looking forward to welcoming you back for another unforgettable stay in the near future. Sincerely, Christopher Vick Director of Rooms
Läs mer
Trevligt hotell. Mat mycket vanligt men sätt överpris. . . . . . när den första morgonen frågade vi frågan om frukost verkar vi irritera värdinnan. . . . . Kaffet var kallt men försenat för att få en varm. . . . . conciergen var inte den mest vänliga heller. Madrass mycket bekväm
Läs mer
Svar från Fairmont B, Manager för Fairmont Chateau Whistler Resort
Svarade 6 okt. 2018
Dear Rpelo, Thank you for taking the time to post a review on your most recent stay with Fairmont Chateau Whistler. We appreciate all our guest's feedback, both positive and constructive. Please accept our apologies you had concerns with service on two occasions during your time with us. It was disappointing to read we fell short of expectations, and left you with a poor impression of our typically high standard of service. Rest assured, we will be sharing your comments with our Executive Team for further review and follow up with the team to ensure this does not re occur in the future. Thank you once again for choosing to stay with Fairmont Chateau - we hope to welcome you back with us in the future for a n experience exemplary of our excellence. Sincerely, Christopher Vick Director of Rooms
Läs mer
Jag stannade vid FCW i slutet av september för arbete och det som verkligen ställer FCW från andra hotell är betoning på kundtjänst. Från min checka in med Maeve, till poolside drink servrar, hårt arbetande hushållerska och personal i hotellets restauranger (ropa ut till Elisa i
Läs mer
Svar från Fairmont B, Manager för Fairmont Chateau Whistler Resort
Svarade 6 okt. 2018
Dear WhistlerLocal1, Thank you for taking the time to post a review on your most recent stay with Fairmont Chateau Whistler. We appreciate your feedback, and the chance it allows for us to connect with you once again! We are so glad to read you had an outstanding business stay and were particularly impressed by the service throughout your time with us! We will share your wonderful sentiments to our Fairmont Team for recognition of their excellence. Thank you once again for choosing Fairmont Chateau Whistler - we cannot wait to welcome you back for another 5 star experience in the near future. Sincerely, Christopher Vick Director of Rooms
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrumFamilje- och lekområden
Bilden tillhandahållen av ledningenFairmont Chateau Whistler Resort
The Wildflower Patio CWR
Professionella bilder enbart för TripAdvisorFairmont Chateau Whistler Resort
The Slope View King at the Fairmont Chateau Whistler Resort
Professionella bilder enbart för TripAdvisorFairmont Chateau Whistler Resort
The Fairmont Queen at the Fairmont Chateau Whistler Resort
Professionella bilder enbart för TripAdvisorFairmont Chateau Whistler Resort
The Fairmont Gold King at the Fairmont Chateau Whistler Resort
Room 334, two queen beds.
Föregående
Does Thanksgiving week in November generally have snow around Fairmont grounds? Will the village area have snow by then?
Good morning. I would say that the odds are pretty good for snow in late November. In the high alpine for sure,as far as in the village,it depends on how cold it is... It may be raining in the village,but that only means ,snow up high😁 I hope this helps...
1 röst
Visa alla svar
what is considered a mountain view is it of blackcomb?, and what is valley view? what view rooms gives you the front of hotel? which view is best?? I'm confused between the type of rooms/views that they offer. Thanks!
There are mountains surrounding the hotel so you will likely have a mountain view from any room. However the front of the hotel view has a great view of three mountains. I would recommend the front view as they have little terrace doors as well in some of them. You will love it I’m sure!
1 röst
Visa alla svar
Which is best for a family of 5, Luxury Two Bedroom Mountain View Suite (not gold level) Or 2 Gold level regular rooms?
Good question. It all depends on what you like most. I had stunning views of the first with the gold suite and I loved it. My suggestion, call ahead and ask for a Mountain View (if possible), and book gold. This way you enjoy best of both. Good luck!!!
1 röst
Visa alla svar
Do you have a inside swimming pool and a fridge in your rooms
The pool is indoor /outdoor. Starts with a small pool inside and connects with a big beautiful outdoor pool. There is a mini bar fridge in the room (not really spacious enough to store your food) You can request fridge to room for $10
0 röster
Visa alla svar
Hi, I am looking to come stay with my child she is almost 2.. I am curious if anyone has used the babysitting service? Looking for just one day so I can have some time to myself. Has anyone used it? Do they have a criminal record check? Roughly how much a hour? Thanks!
They contract through Babysitting Whistler, which according to their Concierge is a very professional and well-vetted organization. Rate is $20 an hour for 1-2 children. The Fairmont Concierge should be able to answer any other questions or concerns you have about the service. Hope this helps!
1 röst
Visa alla svar
Föregående
1234569
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt