Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Coral Sands Hotel

Översikt
Besök hotellets webbplats
E-post till hotell
Chapel Street Harbour Island Visa på karta
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukost tillgängligt
Luftkonditionering
Precis vid stranden
Pool
Rökfritt hotell
4-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Pool
Restaurang
Fri parkering
Precis vid stranden
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Rumservice
Affärscenter med tillgång till internet
Barnpassning
Concierge
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tennisbana
Tvättservice
Utomhuspool
Spa
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Rökfria rum, Sviter, Familjerum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Rumstyper
Rökfria rum, Sviter, Familjerum
Antal rum
38
Prisklass
376 US$ - 1 015 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Hotel Coral Sands
,
Coral Sands Harbor Island
Plats
Karibien > Bahamas > Out Islands > Harbour Island
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 9 hotell i närheten
The Dunmore Hotel & Residences
169 omdömen
0,14 km bort
Pink Sands Resort
397 omdömen
0,16 km bort
Rock House
325 omdömen
0,28 km bort
Ocean View Club
29 omdömen
0,32 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 43 restauranger i närheten
The Dunmore Resturant
157 omdömen
0,13 km bort
Sip Sip, Harbour Island
455 omdömen
0,28 km bort
Da Vine Wine Merchants
22 omdömen
0,7 km bort
Rock House
255 omdömen
0,66 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 16 sevärdheter i närheten
Pink Sands Beach
475 omdömen
0,1 km bort
Abaco Tours & Activities
35 omdömen
0,7 km bort
Fitness with Tamara
38 omdömen
0,78 km bort
Dunmore Town
96 omdömen
0,48 km bort
Omdömen med mera
478omdömen
508bilder
7F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 266
  • 107
  • 50
  • 32
  • 23
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
Vi bodde inte på hotellet men vi åt frukost här och det var fantastiskt!! Läget är outstanding och frukost underbart gott. Som över allt på harbour Island är det dyrt. Frukost för 4 personer gick på 140 dollar 🙈
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi besökte nyligen för middag. Vi var en grupp på 8 med 4 barn. Det här stället var så trevligt och välkomnande. Det finns en pool table and tv område att ungarna kan vänta in medan de vuxna ta en drink och/eller beställer middag. Maten var fantastisk! Servicen var bättre än någo
Läs mer
Svar från Silma S, Owner för Coral Sands Hotel
Svarade 23 okt. 2017
Dear Guest, Thank you for your feedback. The chef and staff truly appreciates it. We hope that next time you visit Harbour Island you come and stay at our resort. Hoping to be able to welcome you to Coral Sands.
Läs mer
Min make och jag har just återvänt från fira vår 25:e bröllopsdag på detta utmärkta hotell. Vårt rum var underbar och mycket rent. Poolen var uppfriskande och stranden är perfekt. Våra middagar på hotellet var utmärkt med mycket tillmötesgående service. En kväll efter middagen vi
Läs mer
Svar från Silma S, Owner för Coral Sands Hotel
Svarade 17 juli 2017
Good morning, Thank you so much for posting your review. We appreciate all guests who take their time to share with others. We are so pleased that you enjoyed our hotel and Harbour Island's exceptional beach. We hope you come back to see us when celebrating your 26th anniversary.
Läs mer
Vi har varit djupt besvikna:

1 ) MYCKET SMUTSIGT RUM: vi tog en master svit med terrass: det rum var alltför smutsig, jag är inte säker de var verkligen städning varje dag (eller varje vecka) . Vi såg Lizard och stora regnbågsfärgad skalbagge i badrummet och andra insekter som ä
Läs mer
Svar från Silma S, Owner för Coral Sands Hotel
Svarade 17 juli 2017
We are so sorry that we could not make your recent experience one that you enjoyed. It seems that you encountered different issues with the property, definitely some were out of our control. As to the room being dirty, please be assured that each room is not only cleaned once a day but also is cleaned at turndown service we provide our guests. The bugs you might have seen was due to a board having been misplaced under the bathroom vanity. As soon as you reported the issue, we had it corrected immediately. Unfortunately, in the Bahamas as in any other part of the Caribbean, summers tend to bring some bugs. We apologize that you had to experience it. Our apologies if you found our service level beneath what you have experienced in the past. Rest assured that we strive to give our guests the best experience while they are on the property and on our island. We have a General Manager who is on property 6 days a week and is accessible for any questions or concerns 24/7. Lastly, as to the pool. Our pool is cleaned daily by a professional pool maintenance company. I believe you encountered a lizard floating in the lower pool section. As soon as you reported it, we immediately called the pool maintenance company to have it removed. Again, it is hard for us to control something like this in an outdoor environment, but when it happens we immediately address it. Again, I do apologize for your perception of our hotel not having management. I wish we could have made your stay a pleasant one.
Läs mer
Vi åt middag med min 3 pojkar, 8 och under, och min mor. Coral Sands har en unge/spelrum nära the dining area. Det fanns flera andra familjer med barn, och det verkade vara barnvänligt. Servicen och maten var mycket bra. Min familj och jag gillade det mer än att äta på ljusrosa s
Läs mer
Svar från Silma S, Owner för Coral Sands Hotel
Svarade 17 juli 2017
Thank you for taking the time to post your review. It is a pleasure to cater to all guests, specially young families. We are very happy you enjoyed our food and our services. We look forward to you and your family staying with us next time you visit our island.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddagFamilje- och lekområdenFöretagscenter och evenemangsrum
Professionella bilder enbart för TripAdvisorCoral Sands Hotel
The Sea Breeze Ocean Front Cottage at the Coral Sands Hotel
Professionella bilder enbart för TripAdvisorCoral Sands Hotel
The Sea Breeze Ocean Front Cottage at the Coral Sands Hotel
Professionella bilder enbart för TripAdvisorCoral Sands Hotel
The Sea Breeze Ocean Front Cottage at the Coral Sands Hotel
Professionella bilder enbart för TripAdvisorCoral Sands Hotel
The Sea Breeze Ocean Front Cottage at the Coral Sands Hotel
Föregående
Is this kid friendly? Babysitting available?
Yes, very much so! The Front Desk will arrange local babysitters for you too, really wonderful with kids.
0 röster
Robert, since you frequent harbor island once per year, where do you recommend a couple stay for honeymoon. We like 4-5 star resorts with good food service and all the fixings! Thanks.
Villa Carissa, Bed sizes, location of house to beach and hotel?? Size of house?
any thoughts on the private home Villa Carissa at Coral Sands Hotel on Harbour Island??? Details??
Les chambres vue latérale mer ,
Föregående
12
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt