Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fjellro Turisthotell

Besök hotellets webbplats
Resenär (46)
Svit och rum (21)
Resenär (46)
Svit och rum (21)
Middag (7)
{"scriptFlags":null,"containerAttributes":null,"containerClass":null,"widget":{"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","moduleList":["handlers"]}}
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Miljöledare Bronsnivå
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Mötesrum
Tvättservice
Rökfritt hotell
Bastu
Laddningsstation för eldrivna fordon
Visa fler
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Familjerum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Säkert
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Plats
Helhetsvy
Vägbeskrivning
Molde flygplats50 km
Ørsta-Volda flygplats, Hovden59 km
Visa alla hotell i närheten
Restauranger i närheten
Visa alla restauranger i närheten
Sevärdheter i närheten
Visa alla sevärdheter i närheten
Omdömen med mera
92omdömen
100bilder
0F+S
1 rumstips
Medlemsbetyg
  • 26
  • 38
  • 25
  • 2
  • 1
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
Mötes av en ointresserad manlig anställd. Rummet var helt ok. Ingen laddning för bil. Ingen AC. Åt en dyr middag som i matväg var bra. Möttes på morgonen av en surmulen kvinnlig anställd. Frukosten var över förväntan. Hade sovit bra under natten dvs bra sängar. Stället hade fått
Läs mer
Svar från Michael B, Owner för Fjellro Turisthotell
Svarade 10 juli 2018
Hello from Fjellro, I am the owner and I am most surprised at your comments about the staff.Usually we only have good feedback,if you read the reviews you will see.I have spoken to the said staff and they will try even harder. As for the electric power point for your car, you only had to ask. There is a state of the art ultra modern electric car power station less than 2 minutes from the hotel which everybody in the village uses. As for the price of the food I can tell you that we are very competitive and nothing in Norway is cheap compared to Sweden, Best Regards, Mike.
Läs mer
Vi var på semesterresa i Norge. Hade åkt från Lillehammer, Dalsnibba och Geiranger och Örneveijen och kom till Valldal efter en kort båtresa över fjorden från Eidsdal.
Upplevde det som väldigt lugnt och skönt i Valldal, inte alls så fullt av turister som på de andra ställena.
Vi
Läs mer
Charmigt hotell med stor trädgård med servering och levande musik, rummen kändes som dom var nya, mycket fräscht.
Trevlig restaurang, trevlig personal, återvänder gärna.
enda negativa var lite skakig Wi-Fi kvalitet.
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Detta hotell behöver desperat en kapabel chef och rummen måste uppdateras. Dess läge är pittoresk: omgiven av berg, nära en fjord och nära Trollstygen. Utanför byggnaderna är mycket trevligt och det finns en trädgård mellan dem där du kan sitta och njuta av tystnaden. Rummen är f
Läs mer
Svar från Michael B, Manager för Fjellro Turisthotell
Svarade 3 aug. 2018
Hello, You did not meet the manager so how do you know if he is capable or not ! As for updating the rooms, they were newly renovated this year, in fact I very much doubt if you could find a scratch mark or damaged furniture , walls etc.as you find in many hotels across Europe.I have travelled very much around the world and expect that every place is different for good or bad, its all part of travelling.While not the biggest rooms they are not the smallest either, the same goes for the bathrooms which are also new.! Why do you need to tell about other guests complaining! did you hear the explanation for why they were waiting too long?You were upset because nobody was there to say goodbye ,maybe it was because there were 55 other guests leaving around the same time and the receptionist could have been taken up with one of them.I am sure she would have wished you a pleasant journey further if she was able. I try not to pick faults in places and enjoy my stay .The reason I am writing this is because I am the Owner / manager with over 40 years experience in the trade and am proud of my staff who do their best at all times , Mike.
Läs mer
Titta på bilderna på internet tror du att du kommer att bo i ett pittoreskt hotell på landet med två restauranger, varav en är av hög standard och det höga priset för rummet, 1500, var det högsta på vår resa genom Norge.
Det är det inte.
Restaurangerna är endast öppna 2 månader p
Läs mer
Svar från Michael B, Owner för Fjellro Turisthotell
Svarade 22 juni 2018
We are sorry you did not have a nice stay with us.We do not understand your comment " not really honest ". Fjellro is a countryside hotel which is 100 years old next year.and most people think it is quaint.The rooms are of average size with a very high standard of cleanliness and newly restored. Nowhere does it say that you can stay in the old building.As for the price, if you look on the internet we are one of the cheapest hotels in the area. This is a busy tourist area and prices are higher than in the cities which is quite normal.It also states clearly that there is 1 cafe,1 pub and 1 restaurant. Mike.
Läs mer
Föregående
1234568
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
vista desde la habitacion
Camera
Bagno
Bagno
Camera matrimoniale
Föregående
"Bodde i lilla huset bredvid och där var bra rum. Hörde när folk pratade ute i korridoren, men inget från de andra rummen."
PRISKLASS
115 US$ - 223 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
NorgeWestern fjordarnaNorddal MunicipalityValldal
ANTAL RUM
24
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt