Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

INNSOMNIA akasaka

Resenär (110)
360
Panoramabilder (9)
Videoklipp
Certificate of Excellence
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Flerspråkig personal
Frukost tillgängligt
Kemtvätt
Offentligt wifi
Rökfritt hotell
Tvättservice
Rumsegenskaper
Familjerum
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Prisvärt
Familj
HOTELLKLASS
278omdömen
683bilder
10F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 125
  • 123
  • 21
  • 7
  • 2
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Detta hotell har bra rum som är stora och rymliga. Finns kylskåp på rummet och möjlighet att koka te eller kaffe. Nära till Asakasa tunnelbanastation. Ligger i ett restaurang område, mycket att välja mellan.
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi har bott här i 2 veckor 2017 och gillade det så mycket vi stannade här i 4 veckor i 2018. Rummen är stora, bra lagringsutrymme och har allt du behöver. Personalen är artig, talar engelska och är angelägna om att hjälpa dig om du borde ha problem. Hotellets reception är också
Läs mer
Svar från Mobile808271, フロント för INNSOMNIA akasaka
Svarade 30 nov. 2018
Dear JapanTraveker, Thank you for choosing INNSOMNIA Akasaka and the minutes dedicated to sharing your experience with us. We are so pleased to know that you could enjoy again your visit to our hotel and we appreciate that you keep in mind us for the next time. In your detailed comment you summarized and described very well how is INNSOMNIA, the district where we are located and what feel our guests when they stay here. Thanks for your compliments to our staff, we want to leave the best of memories in our guests and try to help in any way we can. We hope to welcoming you soon again. Reception, Miguel.
Läs mer
Vi var en fest på tre på turné, går hem, så vi stannade bara 1 natt för att försöka Asakasa-området. Frukost ingår inte i hotellpriset. Lobbyn är ett café med ungdomar som använder gratis wifi medan du tar kaffe. Den har en mycket modern atmosfär. Personalen är internationell
Läs mer
Svar från Mobile808271, フロント för INNSOMNIA akasaka
Svarade 30 nov. 2018
Dear Guest, Thank you for staying at INNSOMNIA Akasaka and sharing your experience with us. We are so pleased that you enjoyed your stay. As you said, we are excellently located with several metro station in our surroundings from where you can get any area of Tokyo in just a few minutes. Akasaka is a district ideal for exploring and discovering new places every day, with a great variety of restaurants, bars, jazz clubs and much more. Actually, besides Japanese, our staff come from several countries such as France, China, Indonesia or Spain, since we can offer attention in several languages for international tourists. Our lobby is a fusion of hotel, cafeteria and bookstore, an ideal space for relaxing after a busy day. We hope to welcoming you again. Reception, Miguel.
Läs mer
Vad vi älskade mest är storleken på rummet. Vi bokade 55 Twin och få 2 queen sängar och extra säng för min son. Det finns en soffgrupp, soffbord, elspis, diskbänk, mikrovågsugn. Det känns som studiolägenhet. Platsen är fantastisk. Många restauranger, 2 tågstationer i närheten,
Läs mer
Svar från Mobile808271, フロント för INNSOMNIA akasaka
Svarade 28 okt. 2018
Dear Guest, Thank you for staying at INNSOMNIA Akasaka and leaving your valuable comment. We are so pleased to know that you enjoyed you stay and could take advantage of our excellently location, ideal for visit any are of Tokyo in just few minute, since have three metro stations in our surroundings. Also Akasaka district is a good for entertainment with a wide variation of restaurants, bars, shops and lively nightlife. We hope to welcoming you again on another occasion. Reception, Miguel.
Läs mer
Första intryck av detta hotell är bra men det går nedförsbacke så fort du går upp. Ja rum är stora men väggarna är tunna, vår mattan var färgad och det finns verkligen ingen ursäkt att inte ha persienner som faktiskt blockerar ljuset. Kaffet är verkligen mycket bra men
Läs mer
Svar från Mobile808271, フロント för INNSOMNIA akasaka
Svarade 28 okt. 2018
Dear Jennie M, Thank you for choosing INNSOMNIA Akasaka and the minutes dedicated to sharing your experience with us. We are profoundly disappointed that we could not meet you expectations with services and facilities. We apologize if you did not experience friendly treatment by our staff, we don't know how could this happen when our service is one of our strengths well valued for our guests. Regarding to the late check-out, it is explained to our guest when they ask about that and we apologize again if we had any problem of communication. Comments like yours advises us that we can improve our services and are essentials for continue growing. Anyway we hope you give us another opportunity if you have the chance to visit Tokyo again Reception, Miguel.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagFöretagscenter och evenemangsrumFamilje- och lekområden
Professionella bilder enbart för TripAdvisorINNSOMNIA akasaka
The Two Twins with Extra Bed at the INNSOMNIA akasaka
Professionella bilder enbart för TripAdvisorINNSOMNIA akasaka
The Single Bed Room at the INNSOMNIA akasaka
Professionella bilder enbart för TripAdvisorINNSOMNIA akasaka
The Single Bed Room at the INNSOMNIA akasaka
Bilden tillhandahållen av ledningenINNSOMNIA akasaka
Double 50 <FIFTY>
View of beds and mini kitchen
FöregåendeNästa
12345681
What is the best route if using the N'EX from Narita Airport to Tokyo Station?
From Tokyo station, best would be to take a cab. It's a short ride.
2 röster
Visa alla svar
It's Japan, quiet is sacred. The cicadas are quite noisy outside in the Summer but when we were in our room we could hear nothing at all. We really loved our stay.
0 röster
Visa alla svar
Is there a self service laundry near this hotel?
Am not aware of any. Better to email the hotel.
0 röster
Is there a laundry service available or nearby the hotel?
They have the laundry service.
0 röster
FöregåendeNästa
12
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
150 US$ - 346 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
avanshell akasaka hotel
KALLADES TIDIGARE
Hotel Avanshell Akasaka
PLATS
JapanKantoTokyo PrefectureTokyoMinatoAkasaka, Roppongi
ANTAL RUM
68
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt