Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt67 %
  • Mycket bra33 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Kontaktuppgifter
1 rue de la Scierie | Sainte Florence, 85140 Sainte-Florence, Frankrike
Webbplats
+33 2 51 66 10 84
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (6)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
4
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
4
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 9 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 8 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Omdömet skrevs 24 augusti 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: september 2015
Omdömet skrevs 22 juni 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: september 2015
Omdömet skrevs 30 augusti 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2015
Omdömet skrevs 5 augusti 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Le Grand Turc
113 omdömen
1,91 km bort
Hotel Restaurant Les Colonnades
48 omdömen
6,22 km bort
Hotel Restaurant Domaine du bocage
32 omdömen
10,87 km bort
Hotel Les Etaps
23 omdömen
12,86 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla restauranger i närheten
Le Moulin de la Riviere
112 omdömen
3,62 km bort
La Belle Entree
6 omdömen
5,11 km bort
Les Colonnades
18 omdömen
6,25 km bort
La Flamiche
14 omdömen
6,27 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Echappe Toi Si Tu Peux
658 omdömen
3,65 km bort
La Belle Entree
41 omdömen
5,07 km bort
Chateau des Essarts
18 omdömen
5,95 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Espace Gaston Chaissac.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering