Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
168
Alla bilder (168)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt75 %
  • Mycket bra22 %
  • Medel2 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
7 °
sep
12 °
3 °
okt
4 °
-1 °
nov
Kontaktuppgifter
Schmelzhuetten, Flattach 9831, Österrike
Webbplats
43 04785 615
Ring
Omdömen (158)
Filtrera omdömen
11 resultat
Medlemsbetyg
7
1
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
7
1
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 11 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 2 augusti 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 2 juli 2017

Mer

Omdömet skrevs 14 september 2016

Omdömet skrevs 24 augusti 2016

Mer

Omdömet skrevs 15 augusti 2016 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 17 juli 2016

Omdömet skrevs 8 september 2015

Omdömet skrevs 23 juli 2014 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 21 maj 2014

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSee all hotels
Sporthotel Molltal
45 omdömen
1,79 km bort
Hotel Alpengarten
29 omdömen
5,61 km bort
Ferienhotels Alber
52 omdömen
6,83 km bort
Haus Rohskopf
9 omdömen
6,92 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 6 restauranger i Flattach
Launsberghuette Obervellach
54 omdömen
3,08 km bort
Sportcafe
29 omdömen
6,82 km bort
Mamma Mia
16 omdömen
1,79 km bort
Cafe Restaurant Almstuberl
23 omdömen
4,7 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 5sevärdheter i Flattach
Groppenstein Waterfall
52 omdömen
4,93 km bort
Aktiv-Sport-Erlebnis-Camp
7 omdömen
5,04 km bort
BIOS Nationalpark-Zentrum
10 omdömen
6,84 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Raggaschlucht.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering