Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
42
Alla bilder (42)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt34 %
  • Mycket bra19 %
  • Medel14 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt33 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Kontaktuppgifter
Dzhambula, 43, Besqaynar, Kazakstan
Webbplats
+7 707 712 0107
Ring
Omdömen (21)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 21 september 2017

Vårt företag gör alla teambuildings här. Jag gillar det verkligen. Luften är stor, mycket fritidsaktiviteter att göra, maten är bra.

Omdömet skrevs 2 juli 2016

Min man och jag bodde där 1 natt i mars förra året. Det fanns en annan ledning före och vi måste erkänna att ändringen var för det sämre ... The café är dyrt men kvaliteten på rätter övrigt att önska. Rummet var kall (ingen värme)...och illaluktande. Själva byggnaden var ganska sliten. Jag skulle inte rekommendera att bo på tabagan.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Tau-Samal
1 omdöme
1,62 km bort
Hotel Tau Samal
2 omdömen
1,91 km bort
Shymbulak Resort Hotel
59 omdömen
9,77 km bort
Royal Tulip Almaty
179 omdömen
9,95 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla restauranger i närheten
Samal
36 omdömen
7,02 km bort
Kazan Mangal
7 omdömen
7,16 km bort
Assorti Shymbulak
36 omdömen
6,98 km bort
Shymbulak Meat Restaurant
6 omdömen
6,98 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Medeu Skating Rink and Ski resort
677 omdömen
7,16 km bort
Butakovskiy Waterfall
11 omdömen
4,95 km bort
Akimat House
41 omdömen
6,89 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Tabagan.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering