Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caseificio Dismano - Salto S. Maria

Via Montebelvedere 300, 41055 Castelluccio, Montese, Italien
+39 059 983010
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs juli 7 2016
Diana v
från mobil enhet
Läs alla 14 omdömen
Få 10 % rabatt på din nästa bokning av rundtur eller aktivitet.Gäller endast för nya medlemmar på TripAdvisor.
Bli medlem på TripAdvisor
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt79 %
  • Mycket bra14 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt7 %
Föreslagen längd: < 1 timme
PLATS
Via Montebelvedere 300, 41055 Castelluccio, Montese, Italien
KONTAKT
Webbplats
+39 059 983010
Skriv ett omdömeOmdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Filtrera
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 7 2016 från mobil enhet

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenSe alla hotell i Castelluccio
Albergo Nappini
33 omdömen
7,48 km bort
Hotel La Piazzetta
12 omdömen
7,54 km bort
Hotel Italia
10 omdömen
7,65 km bort
Hotel Bertusi
69 omdömen
8,93 km bort
Restauranger i närheten
La Osteria Vecchia Di Maserno
15 omdömen
2,82 km bort
Belvedere
88 omdömen
4,66 km bort
Masiparero
29 omdömen
2,82 km bort
La Posta
48 omdömen
3,54 km bort
Sevärdheter i närheten
Rocca di Montese
23 omdömen
4,53 km bort
Museo Diffuso della Linea Gotica
8 omdömen
4,52 km bort
Corno alle Scale Regional Park
121 omdömen
7,95 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Caseificio Dismano - Salto S. Maria.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in