Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

A Tyroliana

| Rivière du Cavu, Tagliu Rossu, 20144 Sainte Lucie De Porto Vecchio, Zonza, Korsika, Frankrike
+33 4 95 21 78 04
Webbplats
Dela
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs 3 juni 2016
David H
från mobil enhet
Läs alla 159 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt74 %
  • Mycket bra22 %
  • Medel2 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Stängt nu
Öppettider
Öppettider i dag: 10:00 - 22:00
Föreslagen längd: 2-3 timmar
PLATS
| Rivière du Cavu, Tagliu Rossu, 20144 Sainte Lucie De Porto Vecchio, Zonza, Korsika, Frankrike
KONTAKT
Webbplats
+33 4 95 21 78 04
Skriv ett omdömeOmdömen (159)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 3 juni 2016 från mobil enhet

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 389 hotell i Korsika
Hotel San Pasquale
44 omdömen
3,66 km bort
Domaine Des Galets
2 omdömen
4,4 km bort
U Paesolu
308 omdömen
7,21 km bort
Le Pinarello Hotel
230 omdömen
7,38 km bort
Restauranger i närheten
Il grazie mille
298 omdömen
4,41 km bort
La Poissonnerie
284 omdömen
4,72 km bort
La Tonnelle
26 omdömen
3,37 km bort
Focu di Legna (Gastronomie Corse)
408 omdömen
5,03 km bort
Sevärdheter i närheten
Site prehistorique de Castellu d'Araggio
22 omdömen
8,61 km bort
Mini Golf de Tarco
23 omdömen
8,88 km bort
Subtortue Diving
120 omdömen
9,87 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på A Tyroliana.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in