Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
45
Alla bilder (45)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt74 %
  • Mycket bra21 %
  • Medel4 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt1 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
31 °
22 °
jul
31 °
22 °
aug
26 °
18 °
sep
Kontaktuppgifter
Karlovasi, Grekland
Omdömen (87)
Filtrera omdömen
16 resultat
Medlemsbetyg
13
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
13
3
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 16 omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 29 augusti 2016

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 26 juli 2016

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 31 oktober 2015

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 19 september 2015

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 september 2015

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Visa fler omdömen
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Megalo Seitani.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering