Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Goda ostar från gårdens egna kor

Ett gårdsmejeri som gör goda ostar på mjölken från gårdens egna kor. I butiken finns även andra ... läs mer

Omdömet skrevs 27 juli 2017
Östen S
,
Huddinge, Sverige
Läs 1 omdöme
1
Alla bilder (1)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel100 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
2 °
-1 °
dec
1 °
-2 °
jan
2 °
-2 °
feb
Kontaktuppgifter
Möllhultsv 122, Bastad 269 93, Sverige
Webbplats
+46 70 227 60 69
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (1)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
0
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
0
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 27 juli 2017

Ett gårdsmejeri som gör goda ostar på mjölken från gårdens egna kor. I butiken finns även andra lokalproducerade produkter samt säsongens grönsaker och bär. Hit återkommer vi ofta!

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Östen S
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Hotel Skansen
507 omdömen
9 km bort
Pensionat Enehall
24 omdömen
10,02 km bort
Hotel Riviera Strand
328 omdömen
10,76 km bort
Hotel Rusthållargården
216 omdömen
16,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 50 restauranger i närheten
G Swensons Krog
75 omdömen
6,01 km bort
Moby's Shack
39 omdömen
6,03 km bort
Fiskhuset
46 omdömen
6,05 km bort
Cafe Killerod
122 omdömen
7,86 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 23 sevärdheter i närheten
Hovs Hallar
109 omdömen
6,37 km bort
Birgit Nilsson Museum
48 omdömen
5,01 km bort
Morgonbryggan
7 omdömen
6,15 km bort
Bjäre Rödkulla
9 omdömen
6,41 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ebbessons Gårdsmejeri.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering