Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cafe De Renbaan

Stängt nu: 15:00 - 01:30
Öppet i dag: 15:00 - 01:30
Spara
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 15:00 - 01:30
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
6 °
okt
8 °
3 °
nov
5 °
0 °
dec
Kontaktuppgifter
Renbaanstraat 16, 2586 Scheveningen, Haag, Nederländerna
Webbplats
+31 70 355 6839
Ring
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 29 juni 2017

Det här är traditionella holländska bar en kort 5 minuters promenad bort från de främsta rörelse av stranden Scheveningen. Det är ett trevligt lugnt bar när du kommer inte att få att se många turister och glöm inte förvänta sig att få någon märkvärdigt drycker...den stilfulla ölträdgården eller läsk.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 24 hotell i närheten
Hotel Mimosa
223 omdömen
0,01 km bort
Hotel 't Sonnehuys
11 omdömen
0,05 km bort
New City Hotel Scheveningen
51 omdömen
0,05 km bort
Hotel Albion
31 omdömen
0,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 178 restauranger i närheten
Rodizio
410 omdömen
0,34 km bort
La Chacrita
25 omdömen
0,3 km bort
Kitchen Rani
48 omdömen
0,33 km bort
Opporto Scheveningen
31 omdömen
0,28 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 42 sevärdheter i närheten
Skyview De Pier
268 omdömen
0,69 km bort
Scheveningen beach
153 omdömen
0,54 km bort
Museum Beelden aan Zee
423 omdömen
0,28 km bort
Muzee Scheveningen
112 omdömen
0,18 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Cafe De Renbaan.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering