Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

MA! Officina Gastronomica

Stängt nu: 10:00 - 20:00
Öppet i dag: 10:00 - 20:00
Dela
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt83 %
  • Mycket bra13 %
  • Medel0 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 10:00 - 20:00
Se alla tider
Kontaktuppgifter
Via Antonio de Giacomi 7, 23024 Madesimo, Italien
Webbplats
+39 0343 53025
Ring
Mest hjälpsamma omdöme
Omdömet skrevs 27 juli 2014
Google-översättning

Mer

Omdömen (23)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 16 augusti 2016 från mobil enhet

Bästa brisaola någonsin. 4 Olika-klass av åldrande. Mycket vänlig och professionell personal. Hon fick oss en rundtur i stället. Mycket bra lokal ost och hus marmelad och lokala specialiteter. Mycket bra deli. Bästa stället i stan för riktiga lokala mat.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 12 hotell i närheten
Albergo La Soldanella
112 omdömen
0,06 km bort
Albergo k2
99 omdömen
0,09 km bort
Hotel La Meridiana
211 omdömen
0,11 km bort
Hotel Chalet Capriolo
78 omdömen
0,2 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i närheten
Osteria Vegia
391 omdömen
0,1 km bort
Ristoro Larici
351 omdömen
1,4 km bort
Ristorante Il Cantinone
127 omdömen
0,51 km bort
Acquarela
71 omdömen
1,2 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 16 sevärdheter i närheten
Skiarea Valchiavenna Motta Campoldocino
175 omdömen
0,28 km bort
Team Adventure Madesimo
37 omdömen
1,06 km bort
JOLLY ROGER
16 omdömen
0,16 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på MA! Officina Gastronomica.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering