Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Tsukiusagi no Sato

Öppet nu: 09:00 - 17:00
Öppet i dag: 09:00 - 17:00
86
Alla bilder (86)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt20 %
  • Mycket bra45 %
  • Medel30 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt1 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 09:00 - 17:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
0 °
jan
5 °
0 °
feb
9 °
1 °
mar
Kontaktuppgifter
43-41 Nagaimachi, Kaga 922-0857, Ishikawa Prefecture
Webbplats
+81 761-73-8116
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (131)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
0
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
0
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 juli 2016 från mobil enhet

Inträdet är gratis. Liten avgift att betala om du vill behålla den kaniner på ditt längder. Mitt barn älskade klappa och renmatning kaniner. Jag njöt av min lunch på udon store! The coffee shop ser bra ut och verkar vara stolta över sitt piroger utan...inte hade tid att prova.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2016
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 69 hotell i närheten
Apa Hotel Kaga Daisyoji-Ekimae
51 omdömen
3,53 km bort
Lakeside Kitagata Kohanso
9 omdömen
5,41 km bort
Fujiyaryokan
43 omdömen
7,11 km bort
Hakusan Shobutei
27 omdömen
7,24 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 560 restauranger i närheten
Usagido
0,05 km bort
Junrei
0,61 km bort
Sable Cafe
0,84 km bort
Takenoura
2 omdömen
1,02 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 112 sevärdheter i närheten
Rennyo Shonin Memorial
13 omdömen
2,3 km bort
Lake Kitagata
25 omdömen
4,1 km bort
Yoshizaki Gobo Gankeiji Temple
12 omdömen
2,3 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Tsukiusagi no Sato.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering