Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5
Alla bilder (5)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
0 °
-3 °
jan
1 °
-2 °
feb
5 °
0 °
mar
Kontaktuppgifter
Tutzinger-Hof-Platz 2, 82319, Starnberg, Bayern, Tyskland
Webbplats
+49 8151 7391742
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
5
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
5
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 25 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 5 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 22 februari 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: februari 2018
Omdömet skrevs 16 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 5 hotell i närheten
Hotel Bayerischer Hof Starnberg
71 omdömen
0,48 km bort
Hotel Fischerhaus Starnberg
116 omdömen
0,49 km bort
Hotel Vier Jahreszeiten Starnberg
359 omdömen
0,61 km bort
Schloss Berg Hotel
193 omdömen
3,17 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 90 restauranger i närheten
Wirtshaus Starnberg
302 omdömen
0,03 km bort
Dechant Fischladen & Restaurant
68 omdömen
0,38 km bort
Essbar Vine & Gin
45 omdömen
0,36 km bort
GelatOK
26 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
Votivkapelle
55 omdömen
3,18 km bort
Kaiserin Elisabeth Museum
22 omdömen
5,05 km bort
Roseninsel
70 omdömen
7,02 km bort
Museum Lake Starnberg
7 omdömen
0,62 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Genussreich Krumm & Schloesser.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering