Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Edoné

Stängt nu: 10:00 - 20:00
Öppet i dag: 10:00 - 20:00
Spara
Dela
33
Alla bilder (33)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 10:00 - 20:00
Se alla tider
Kontaktuppgifter
Corso Giuseppe Garibaldi 35, 20822 Seveso, Italien
Webbplats
+39 0362 144 6266
Ring
Omdömen (6)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
6
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
6
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 8 april 2018
Google-översättning

Mer

EdoneSeveso, Responsabile relazioni con la clientela på Edoné, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 mars 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 februari 2018
Google-översättning

Omdömet skrevs 8 september 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSee all hotels
Hotel Parco Borromeo
178 omdömen
1,81 km bort
AS Hotel Dei Giovi
347 omdömen
3,37 km bort
AS Hotel Limbiate Fiera
809 omdömen
4,32 km bort
Vecchia Brianza
30 omdömen
4,96 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 43 restauranger i Seveso
Pasticceria Caffetteria Nuova Pasev
173 omdömen
0,98 km bort
La Tana del Gusto
219 omdömen
0,5 km bort
Ristorante La Sprelunga
266 omdömen
0,77 km bort
O' Sole Mio
389 omdömen
0,29 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 5sevärdheter i Seveso
Bosco delle Querce
25 omdömen
1,19 km bort
Piemonti Park
23 omdömen
0,66 km bort
Santuario di San Pietro Martire
5 omdömen
1 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Edoné.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering