Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt61 %
  • Mycket bra27 %
  • Medel5 %
  • Dåligt5 %
  • Hemskt2 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
7 °
4 °
jan
7 °
3 °
feb
10 °
5 °
mar
Kontaktuppgifter
6 cours Paoli, 20250 Corte, Korsika, Frankrike
Förbättra objektet
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Corte
från 13,88 US$
Mer information
från 149,21 US$
Mer information
Omdömen (37)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 14 juli 2016 från mobil enhet

Tyvärr franska fastlandet, är detta den bästa bröd som jag någonsin upplevt. Se bara till att vakna tidigt eller kanske har du kommer för sent att få croissanter.

Datum för upplevelsen: juli 2016
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 391 hotell i närheten
Hotel du Nord
249 omdömen
0,14 km bort
Sampiero Corso
115 omdömen
0,2 km bort
Hotel Duc de Padoue
190 omdömen
0,26 km bort
Hotel de la Paix
224 omdömen
0,31 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 2 726 restauranger i närheten
La Riviere des Vins
1 142 omdömen
0,08 km bort
Coffee Cortenais
159 omdömen
0,01 km bort
La Trattoria
307 omdömen
0,01 km bort
U Passa tempu
503 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 969 sevärdheter i närheten
Restonica Trail
204 omdömen
0,35 km bort
Belvédère Point Panoramique
176 omdömen
0,14 km bort
Citadelle de Corte
655 omdömen
0,21 km bort
Musee de la Corse
226 omdömen
0,2 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Patisserie Casanova.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering