Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Benson Grist Mill

325 State Road 138, Salt Lake City, UT 84074
+1 435-882-7678
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs augusti 29 2015
AF_Hiker
,
Silverdale, Washington
Läs alla 9 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt45 %
  • Mycket bra44 %
  • Medel11 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
PLATS
325 State Road 138, Salt Lake City, UT 84074
KONTAKT
Webbplats
+1 435-882-7678

Liknande saker att göra i Salt Lake City

Skriv ett omdöme
Omdömen (9)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs augusti 29 2015

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 19 2014

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 13 2014

Mer

Tillhandahålls av
Microsoft® Translator
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 7 2010

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
The Copper Onion
855 omdömen
0,09 km bort
Spitz - Home of the Doner Kebab
177 omdömen
0,2 km bort
Alamexo
109 omdömen
0,17 km bort
Whiskey Street
119 omdömen
0,23 km bort
Sevärdheter i närheten
Salt Lake City Public Library
402 omdömen
0,35 km bort
The Leonardo Museum
199 omdömen
0,45 km bort
Capitol Theatre
104 omdömen
0,53 km bort
Lake Blanche Trail
25 omdömen
0,3 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Benson Grist Mill.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in