Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
1
Alla bilder (1)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt40 %
  • Mycket bra60 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
11 °
okt
16 °
7 °
nov
13 °
5 °
dec
Kontaktuppgifter
Via della Marina 2, 07026 Porto Rotondo, Sardinien, Italien
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Porto Rotondo
från 2,40 US$
Mer information
från 2,40 US$
Mer information
från 47,10 US$
Mer information
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
2
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
3
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 18 juni 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 10 december 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 september 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2015
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 833 hotell i närheten
Hotel Nuraghe
54 omdömen
0,16 km bort
Hotel Colonna San Marco
89 omdömen
0,45 km bort
Hotel Sporting
149 omdömen
0,71 km bort
Hotel Palumbalza Porto Rotondo
277 omdömen
1,77 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 7 396 restauranger i närheten
Paramare
261 omdömen
0,41 km bort
La Rosa dei Venti
422 omdömen
0,3 km bort
Da Giovannino
528 omdömen
0,37 km bort
DESTE Wine Food Drinks
54 omdömen
0,42 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 3 173 sevärdheter i närheten
Chiesa San Lorenzo
115 omdömen
0,16 km bort
Catena Alimentare di Emmanuel Chapalain
62 omdömen
0,42 km bort
Centro Sub Portorotondo
14 omdömen
0,16 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Smaila's.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering