Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

L'Institut Sothys

37 W 57th St, New York, NY 10019-3411
+1 212-688-9400
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs mars 11 2016
Rosie F
Läs alla 5 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt60 %
  • Mycket bra20 %
  • Medel20 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
mar 11 2016
“If all you want massage is caress”
okt 19 2014
“Best manicure in NY”
Öppet nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 09.00 - 20.00
PLATS
37 W 57th St, New York, NY 10019-3411
Midtown
KONTAKT
Webbplats
+1 212-688-9400
Skriv ett omdöme
Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs mars 11 2016

Mer

Omdömet skrevs december 30 2014
Google-översättning

Mer

Tack Sh64ter
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 19 2014

Mer

Omdömet skrevs april 4 2012
Google-översättning

Mer

3  Tack Jay175
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 22 2011

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Nobu 57
1 287 omdömen
0,02 km bort
Quality Meats
1 865 omdömen
0,1 km bort
Quality Italian
525 omdömen
0,1 km bort
Fresh and Co.
259 omdömen
0,04 km bort
Sevärdheter i närheten
Peter Pen Tours of Central Park
453 omdömen
0,07 km bort
Central Park Sightseeing
2 084 omdömen
0,13 km bort
Central Park Discovery
50 omdömen
0,12 km bort
Guerlain Spa
75 omdömen
0,14 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på L'Institut Sothys.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in