Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Cheese School of San Francisco

2124 Folsom St, San Francisco, CA 94110-1320
+1 415-346-7530
Ring
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs juni 26 2017
Boston09_11
,
Fresno, Kalifornien
Läs alla 7 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt86 %
  • Mycket bra14 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 10:00 - 16:00
PLATS
2124 Folsom St, San Francisco, CA 94110-1320
Mission District
KONTAKT
Webbplats
+1 415-346-7530
Skriv ett omdömeOmdömen (7)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 26 2017

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 29 2016

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 11 2015

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs februari 26 2014

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Tartine Manufactory
75 omdömen
0,35 km bort
Maruya
20 omdömen
0,33 km bort
Mission Bowling Club
14 omdömen
0,14 km bort
Kenken Ramen San Francisco
19 omdömen
0,34 km bort
Sevärdheter i närheten
Clarion Alley Murals
52 omdömen
0,51 km bort
Victoria Theatre
9 omdömen
0,35 km bort
Timbuk2 Factory Store
5 omdömen
0,46 km bort
SF on Tap - Walking Craft Beer Tours
175 omdömen
0,53 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på The Cheese School of San Francisco.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in