Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Park City Culinary Institute - Deer Valley Campus

Spara
Dela
17
Alla bilder (17)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt50 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
7720 Royal St, Deer Valley Club, Park City, UT 84060-7820
Webbplats
+1 435-659-5075
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Park City
från 117,08 US$
Mer information
från 98,23 US$
Mer information
från 64,78 US$
Mer information
från 117,03 US$
Mer information
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 13 mars 2017

Mer

Svar från företaget:Svarade 15 mars 2017
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 60 hotell i Park City
The Chateaux Deer Valley
677 omdömen
0,12 km bort
Goldener Hirsch Inn
136 omdömen
0,15 km bort
Black Bear Lodge
92 omdömen
0,24 km bort
Stein Eriksen Lodge Deer Valley
960 omdömen
0,31 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 288 restauranger i Park City
The Glitretind Restaurant
446 omdömen
0,29 km bort
Royal Street Cafe
130 omdömen
0,16 km bort
Cena Ristorante
263 omdömen
0,09 km bort
Mariposa
138 omdömen
0,13 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 226sevärdheter i Park City
Boulder Mountain Ranch at Deer Valley
73 omdömen
0,47 km bort
Christy Sports Ski and Snowboard
20 omdömen
0,15 km bort
Door 2 Door Ski & Snowboard Rental Delivery
13 omdömen
0,15 km bort
The Spa at Stein Eriksen Lodge Deer Valley
17 omdömen
0,36 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Park City Culinary Institute - Deer Valley Campus.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering