Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Al Andalus Express

Calle Capitan Haya 55, 28020, Spanien
+34 915 70 16 21
Dela
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Google-översättning

läs mer

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
Teresa B
från mobil enhet
Läs alla 3 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra67 %
  • Medel0 %
  • Dåligt33 %
  • Hemskt0 %
PLATS
Calle Capitan Haya 55, 28020, Spanien
KONTAKT
+34 915 70 16 21
Skriv ett omdömeOmdömen (3)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Filtrera
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2009
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 625 hotell i regionen Madrid
Hotel 4C Puerta Europa
99 omdömen
0,15 km bort
Melia Castilla
3 407 omdömen
0,28 km bort
Caballero Errante Hotel
107 omdömen
0,39 km bort
Erase un Hotel
138 omdömen
0,4 km bort
Restauranger i närheten
La Piperna
384 omdömen
0,04 km bort
El Espigón
159 omdömen
0,12 km bort
Asador Casa Juan
1 320 omdömen
0,09 km bort
L'abbraccio
220 omdömen
0,06 km bort
Sevärdheter i närheten
Canal Art Exhibition Centre
178 omdömen
0,3 km bort
Puerta de Europa - Torres Kio
232 omdömen
0,36 km bort
Plaza de Castilla
123 omdömen
0,36 km bort
Fernando Alonso Collection
31 omdömen
0,3 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Al Andalus Express.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in